- Macrodroid
- Samsung topic
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- iPhone topik
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Amazfit Balance - ár-érték egyensúly
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
Új hozzászólás Aktív témák
-
titán
-
fornettisuti
veterán
-
titán
A rendes fali töltő mellett 3 konnektoros van itthon. A Teslást ugyan szoktam használni, mert néha kell két autót tölteni egyszerre, és a Tesláé a legjobb konnektoros, de a másik kettő (KIA és Nissan) tényleg csak porfogó.
evDirect villanyautós töltőhálózat
-
forumpista
aktív tag
"Tényleg kb vészhelyzetre való."
Pont az ilyeneken nem lenne szabad spórolni, a házbiztosítás sem mondja le az ember, csak azért mert általában ritkán van rá szükség.
A pótkerék is ugyanez a sztori, múltkor H.András kapott defektet valami 30 millás tesztautóval, aztán várhatta a trailert órákig a 30 milliós autó mellett...
Azt már meg sem merem kérdezni, hogy ugye akkor ennyivel is olcsóbb lett a Tesla (költői kérdés...) -
fornettisuti
veterán
"A döntés minimum véleményes, mert a kábel bármilyen úti szállás vagy rokonlátogatás során is kapó jön"
[ Szerkesztve ]
iPhone 13 - Apple Watch Series 7 - Ryzen7 5800X - MSI RTX 3070 - 32GB Kingston HyperX Predator - 34" Iiyama - Redragon Surara Pro - A4Tech X7 - Aspire Huracan - Voopoo Argus Pod
-
strogov
senior tag
Reálisan ezt csak tesla tulaj tudja eldönteni. Telefonja (majdnem) mindenkinek van, és kb. 2-4 évente cseréli. Egy családban már fóknyi ilyen szar jött össze amióta usb töltők vannak. Nekem is külön fiókom van usb kábel és töltőre. Tesla-ja viszont relatív kevés embernek van, és az üzemeltetése eléggé eltér egy mobiltelefontól.
Tippem az, hogy amcsiknál ott a töltő hálózat mindenhol, így teljesen felesleges otthon szórakozni vele. Ahogy rendszerváltás előtt mindenkinek volt egy tele benzines kannája, mert mivan ha nem lesz benzin, ma senkit se ismerek akinek lenne otthon elrakva benzin (nem orvosi).
Szóval itt se ítélném el a töltőnélküliséget ahogy a telefonoknál is elfogadom. Ha esnek az eladások majd lesz ajándék kábelköteg az autókhoz. Ha nem esnek akkor meg jól döntöttek.
[ Szerkesztve ]
-
Squirrel
őstag
Kb. addig használtam a mellékelt töltőt, míg meg nem jött a 11kw-os. Azóta porfogó. Ugyanez a helyzet a többi ismerősömnél is nem csak teslával.
-
Noukoum
veterán
Jelenlegi autóipari helyzetben kb. bármit megtehetnének a gyártók. Növelhették volna a vételárat, helyette nem adnak egy olyan tartozékot amit statisztikáik szerint kevesen/keveset használnak.
Divatot nem fog vele teremteni a Tesla, hiszen jóval korábban meglépte ezt a Mercedes és a Kia is. Ráadásul egyelőre kizárólag USA piacra érvényes.
„Kettős úton halad az emberi élet: Egyik a gyakorlat, másik az elmélet. ”
-
prolad
addikt
Vajon ezt is jönnek majd védeni, hogy hát mindenkinek van otthon 10 töltője, minek az? Értem, hogy spórolni kell valamin, de ne a használathoz elengedhetetlen kiegészítőn. Akár autó, akár mobilok terén.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest