Hirdetés
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Milyen okostelefont vegyek?
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Pulzust is mér az Apple AirPods Pro 3
- Indiában Philips okostelefonokat is lehet majd választani
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
-
Mobilarena
Realme GT 2 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
novinyul
veterán
válasz
Darth_Revan
üzenetére
Ezért nem kell sietni az új szoftver felrakással.
Jó pár hónapot volt nálam és végig hiba nélkül ment a telefon. Most a Neo 3 van nálam, ami szintén kiváló telefon, de a GT2 Pro jobb volt. Amúgy nálad eléggé sokat szarakodik a telefon, pláne a sim hiba miatt, én már beküldtem volna szervizbe. -
pècsimunkás
addikt
válasz
Darth_Revan
üzenetére
A mai telefon árak mellett, már nem is tűnik olyan drágának a GT2 pro.
Èn sem játszom vele, viszont a telefon sebességge, kamera, kijelző, üzemidő, gyorstöltès, ujjlenyomat olvasó, tárhely, topp.
Ha ezeket nèzzem, megèri az árát- szerintem.Hibák vannak, de, ugye, melyik telefon tökéletes...?
Új hozzászólás Aktív témák
- Ú, bontatlan, iPhone 16 Pro Max gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- új, bontatlan, iPhone 13 kártya-független, apple világ-garanciával
- iPhone 16 PRO 256GB 3 hetes!! fehér titán MEDIAMARKT számla! 2028 október 24-ig Apple garancia!
- új, bontatlan, iPhone 14 gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- ÚJ Bontatlan Samsung Galaxy S25 Ultra 512GB TiTanium Gray ! 1ÉV Samsung Garancia
- Autós kamera eladó
- Nagyakkus, mobilnetes - Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Intel i5-10310U Refurbished
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- ÚJ HP Pavilion 16 - 16"IPS WUXGA - Ryzen 5 8540U 16GB - 512GB SSD - Win11 - 3 év garancia - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Jó pár hónapot volt nálam és végig hiba nélkül ment a telefon. Most a Neo 3 van nálam, ami szintén kiváló telefon, de a GT2 Pro jobb volt. Amúgy nálad eléggé sokat szarakodik a telefon, pláne a sim hiba miatt, én már beküldtem volna szervizbe.
ferob