Hirdetés
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Elgépelte a Nubia, hogy Air
- Samsung Gear S3 - második kör
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Pulzust is mér az Apple AirPods Pro 3
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Realme GT 2 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nem érdekel a teszt, hogy mennyi pontot ad, arra viszont tökéletesen hogy megmutassa hibás a hűtés vagy az akkumulátor es ezért tulmelegszik.
Azért választottam ezt a telefont mert dicsérték és hogy nincs szemmel lathato throttling, erre meg az enyémen pont hogy van és nem képes játék alatt a stabil 60 fps-t tartani. Ha nem zavarna a throttling és a teszt összeomlása akkor 40k-val olcsóbban inkább xiaomi-t vettem volna.
Addig megy vissza a szervizbe amíg nem cserélnek akkut és vapor chambert. Hátha valamelyik megoldja a gondot és nem azért ilyen forró mert gyári hibás a Snapdragon chip és ultra rossz minőségű.
Mivel a TMX a szerviz és gondolom emagn is odakukdi, ezért alaposan körbefotozom. Sajnos adtam már be laptopot úgy oda hogy makulátlan állapotban volt de mégis karcosan adtak vissza és rám fogták, hogy már úgy vittem be. Azzal zárták a vitát, hogy ha nem nem tetszik akkor menjek békéltető testülehez. Undorító egy banda.
Új hozzászólás Aktív témák
- új, bontatlan, iPhone 13 kártya-független, apple világ-garanciával
- iPhone 14 PRO 128GB Vadonatúj gyári Apple 100% os akkumlátor! Gyönyörű! Fulldoboz!
- Ú, bontatlan, iPhone 17 Pro gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- ÚJ Bontatlan Samsung Galaxy S25 Ultra 512GB TiTanium Gray ! 1ÉV Samsung Garancia
- iPhone 14 pro 128 gb gold 100% akksi
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 12GB ZALMAN M4 A-Data 750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3853, 100% Akkumulátor
- AKCIÓ! ASUS ROG G16 (2025) G615LR 16 - Ultra 9 275HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 12GB WIN11
- LG 65B3 -65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
ferob