Hirdetés
- [Re:] Android Autót minden mobilra!
- [Re:] Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- [Re:] Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- [Re:] Samsung Galaxy Note10 és Note10+ duplateszt
- [Re:] Samsung Galaxy Note20 Ultra - a tollnak nincs ellenfele
- [Re:] Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Nem indul a Xiaomi EV szépségversenyen
- [Re:] Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
kbyte1024
addikt
Nem is tudok mit írni mert nagyon csúnya lenne....
Poco X4 GT
-
-
kbyte1024
addikt
válasz
Viktor0610 #2 üzenetére
Na megprobalom
szóval,hd kijelző ami oldalról már gagyi,micro usb,akadozó rendszer néha,komotos GPS, hangszóró...hagyjuk,és 60 ropi
ja erről a borzadvany vasrol Spreadtrum meg ne is beszéljünk mert nettó büntetés
[ Szerkesztve ]
Poco X4 GT
-
szs85
tag
Annyira nem vagyok Soc szakértő, de a belépőknél manapság használt mediatek g25 (Moto E7 power), vagy g35 (Realme c21, redmi 9a/c/at) procikhoz képest nem tűnik nettó büntetésnek.
Én alternatívának látom a Realme C21Y-t, ugyanezzel a procival, a sima C21 gyengébb kamerájával 4/64-es kiszerelésben 47.000-ért (emag-edigi).
A micro usb és az egy csatornás wifi megléte nem hiszem, hogy nagyon zavarja a valódi célközönséget. Nálam pl az utóbbi kizaró ok.
-
Gerr0XL
csendes újonc
Tavaly nekem a Realme 6S került kb. ennyibe, de az már FHD -s és 90Hz -es kijelzővel érkezett ill. erősebb soc -t is kapott, ennyit ez nem ér.
[ Szerkesztve ]
-
szs85
tag
Sajnos, hogy pár hónapja, egy éve mi került ennyibe per pillanat inkább érdekesség, ez most nem érv, teszem hozzá megint: sajnos. Kolléganő nyáron akcióban vett Redmi 9t-t a Lurdyban 55.000-ért 4/128-as kiszerelésben. Ami most alternatívának nem játszik, mert ezeket a képességű telókat vagy elkapkodták vagy drágábban adják. A használt mobilok árainál is megfigyelhető a drágulás.
-
janeszgol
nagyúr
Nagyon jo a cikk, tok vilagosan megfogalmazta Bone123 a lenyeget mind az SoC-nel, mind a konkluzional.
Ez a C25Y egy ajanlhato darab lett. (Oke vannak 1-2 eves, alig dragabb, sokkal erosebb vetelek. De akinek fontos mondjuk a 128 GB flash, annak megerheti.) -
kbyte1024
addikt
Ja és mélyen tisztelt cikkíró. Ha lehetne a realme teloknal nézzétek meg ha lehet,hogy tudják e a volte és vowifi funkciókat mert a GT master-t és társaikat ezért vittük vissza elég sokan.
Poco X4 GT
-
szs85
tag
Ezt megértem. Nem használtam meg ilyet. De volt mediatekes telóm, és örültem, hogy túladtam rajtuk. Viszont az nem jelenti azt, hogy a mostaniak is kerülendők. Volt a kezembe snapi 425-ös procival szerelt 2 teló is, és más is volt az élménye egy samsung J6 plus-nak, mint egy Redmi 5A-nak.
Ezzel azt akarom mondani, hogy ez a proci-kérdés sem egytényezős dolog, ráadasul idővel változhat is egy-egy márka megítélése negatív és pozitív irányba is. -
válasz
vargagabor1 #12 üzenetére
Nem értelek.
Hát a kategóriatársak kerülnek bele. Ha jól tudom, árkategóriában.Vagy arra gondolsz, hogy a két tesztben (kijelző/teljesítmény) más mobilok szerepelnek?
Akkor nem szóltam.[ Szerkesztve ]
"A MIUI felhasználóbarát, csak megválogatja a barátait!" :D
-
Gerr0XL
csendes újonc
Ami csak később tűnt fel az a hátlapon található hangszóró. Kérdésem, hogy miért?
-
Szörnyű, hogy manapság milyen készülékeket lehet kapni 50-60e Ft környékén. Ha valakinek van némi rálátása az okostelefonok világára és tudja mit keres, sokkal jobban jár, ha szétnéz a használt piacon...
-
gyépés
tag
Mondjuk most sem sokkal drágább, de novemberben még 60 ezerért realme Narzo 30 5G-t lehetett venni. Az sem egy csúcsgép, de azért ég és föld ehhez képest. Mindenkinek azt szoktam tanácsolni, hogy ha teheti, ne vegyen most semmit...
Aki kopaszodik, annak nem fogy a haja. Csak költözik. Fejéről a hátára...
-
Majd nemcsak ezért az árért házon belül Realme 8I sokkal jobb választás .
A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
misimagaki
aktív tag
Sziasztok!
Az Adatkommunikáció, üzemidő, végszó oldalon a táblázat fejlécében Samsung Galaxy A03s szerepel.
Kinek kell jelezni?Murphy mondja: "Ha nem megy erőltesd, ha eltörik, akkor úgy is ki kellett volna cserélni."
-
válasz
misimagaki #20 üzenetére
Itt is írhatod, de célravezetőbb, ha privátban megírod a cikk írójának.
(Írok neki.)"A MIUI felhasználóbarát, csak megválogatja a barátait!" :D
-
Weaver
senior tag
-
Kiss4ever
csendes tag
Én azt nem tudom megérteni most már sokadjára, hogy miért marad ki az Antutu az összes telefon tesztben az elmúlt félévben, pedig nagyon hiányzik az összehasonlításból.
A teló amúgy ennyiért nem rossz
-
-
Térerő
csendes tag
Ez kb olyan gyors mint egy Nokia 5.4. Árban is hasonló. Bár a Nokia Novemberben 57900 Ft volt.
-
Bomc
aktív tag
Na most mégse 50 mpxes kamera van benne(?), haver ilyet vett és engem nyaggat hogy hol az 50 mpx-es kamra mert csak 12 mpx-be enged fotózni
-
12,5 MPixel lesz az szerintem.
Általaban alapból a pixel binning miatt kisebb felbontásúak a képek.
Bővebb infó: [link] (Ez ugyan a Huawei hasonló megoldása, de az elv ugyanaz.)Xiaominál a Pro módban lehet bekapcsolni a max. felbontást vagy egy külön kapcsolóval.
[ Szerkesztve ]
"A MIUI felhasználóbarát, csak megválogatja a barátait!" :D
-
Bomc
aktív tag
válasz
Viktor0610 #29 üzenetére
Ja közbe meglett az 50 mpx-es mód
Bár így is szar képeket csinál -
Új hozzászólás Aktív témák
ma Két jó ár/érték arányú Realme közé férkőzik egy korrekt darab, bőséges tárhellyel.
Állásajánlatok
Cég: ELIN.hu Kft.
Város: Budapest
Cég: Test Innovation Technology Zrt.
Város: Budapest