Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- [Re:] Samsung Galaxy Note10 és Note10+ duplateszt
- [Re:] Realme 6 - piaci HATás
- [Re:] Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- [Re:] Xiaomi Mi Mix 3 - kicsúszó szerelés
- [Re:] Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Android szakmai topik
- [Re:] Apple iPhone SE (2020) - életképes alternatíva
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Elég csúnya ezzel a szögletes formával
Szia uram! ll Nem ide valósi vagyok, én csak ide feljárok ll Logitech <3 ll Realme GT Neo2
-
janeszgol
nagyúr
Ronda, buta. Semmi értelmét nem látom a többi mellett.
-
Gixxer88
addikt
Ronda és még a kijelző is TFT,nem hiszem hogy rekordokat fog dönteni az eladása.
Hiába lesz ez jóval olcsóbb mint egy Mi Band 6,akkor is inkább jobban megéri egy Mi Band 6.
Párezer forint csak a különbség,ezt meg csak ki lehet gazdálkodni. -
INGJOKE
veterán
Igen ennek így semmi értelme nem volt. A Xiaomi Mi band 6 egy sokkal jobb vétel még ha egy kicsit drágább is. Bár ha ennek lemegy az ára 5000 környékére akkor már megérheti.
Troll! Feed them!!! I13PM Sierrablue +AW S6 44mm +Mi mix 2s 6/128(EU dev) +Polar Vantage M +Mi Notebook pro I7 16 gb 256 gb(+512) ssd+ Logitech g903+ Jabra Elite Active T65
-
Ronda: +1
-
kovjoe
aktív tag
Ebben az árfekvésben inkább a 70mai maimo, igaz ott az app nem tud magyarul, de látványosan szebb...
Xiaomi 11 lite 5G NE (8/256) (MIUI Global 13.0.8 Stabil) - Békéscsaba
-
Genova1983
tag
Én most cseréltem le a Honor Band 4-et 6-ra.12900Ft volt teljesen hivatalos helyről (Telekom listaáron).
Akik megszokták a Honor-t vagy a Xiaomi-t nehezen váltanának erre,főleg, ha már az árazás sem segít rajta. -
rep3at
őstag
Ahogy elnézem olyan túl sok fejlődés nincs ezen az árszinten. Én kb. egy éve vettem egy Samsung Fit 2 okoskarkötőt, ugyanezt tudja az is ahogy elnézem, nagyjából 14 ezer volt akkor.
Hozzáteszem: Meg vagyok vele elégedve tökéletesen, nagyon ritkán csatlakozik szét, minden időben megjön (Samsung telefonnal használom). Még jobban tetszik is mint az előtte használt S3 Frontier, elsősorban a sokkal kisebb súly és a 10 napos üzemidő miatt.
Forward thinking. كرر
-
A cikkből:
a regisztrációhoz HeyTap accountra lesz szükség, de azt semmi perc alatt lehet csinálni.
Tele van az ember egyszer használatos regisztrációkkal, ezek ráadásul akár potenciális veszélyforrások is lehetnek, nem lehetne valami elterjedtebb (és biztonságosabb) rendszerben kezelni az ilyen marginális appok regisztrációit
18 éve a PH!-n :-) vagy :-( ?
-
Victoryus94
őstag
Még bőven nem arról van szó, hogy ezzel csábítsák át a Xiaomi vásárlókat (a konkurenciá[k]nak 4-6 év előnye van).
Ez inkább arról szól, hogy a BBK csoport felhasználói nem a konkurens márkák (Xiaomi, Huawei) hordozahtó kütyüit vegyék. -
Eversmann
aktív tag
Nem győzött meg. Ráadásul márciusban jön valszeg a Mi Band 7.
Life is better with a Titan
-
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az első karperec után itt a második, ami többet tud, nagyobb a kijelzője és még mindig nem mondható drágának, csak itthon nem forgalmazzák.
Állásajánlatok
Cég: The IT Solutions B.V.
Város: Debrecen
Cég: Abesse Zrt.
Város: Budapest