Hirdetés
- [Re:] Realme 7 - egy lépés vissza
- [Re:] Huawei P40 Pro - kilökték a célegyenesben
- [Re:] Nem fektethetnek be amerikai cégek a Xiaomiba
- [Re:] Xiaomi Mi Note 10 Lite - a kis pimasz
- [Re:] LG Velvet (4G) - megelőzte a híre
- DIGI Mobil
- [Re:] Három méretben, töltő nélkül jött meg a Galaxy S21
- Okosóra és okos kiegészítő topik
- [Re:] Redmi Note 9 - azt nyújtja, amit ígér
- Windows 10 Mobile (Windows Phone) szakmai topik
- [Re:] [Vakegérke:] NyalóVilág: tíz, kiver a víz - VV10 - Való Világ 10
- [Re:] [ubyegon2:] Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- [Re:] [HussarF:] A nagy nyersolaj spekuláció - 2020 áprilisa, az olajpiac fekete hónapja
- [Re:] eBay-es kütyük kis pénzért
- [Re:] [lolller:] Mikor mehetünk bárhova?
Hozzászólok Aktív témák
-
helixP
veterán
válasz
forumpista #21 üzenetére
Hiába nem tűnik olyan kicsinek a kisebbség, valószínűleg nem profitábilis nekik gyártani. Mert ugye nem gondoljuk, hogy ha egy profitorientált cég látna 1 cent profitot valamin, nem kezdené el gyártani?
Szerintem az s9 s9+ szériát érdemes összehasonlítani összesítve az s10e-vel.Szerencsére kisebb kenyérre és kólára van valós, mérhető igény, és profitábilis is legyártani
--ka: A kijelentés önmagában igaz, inkább itt most forecastolásról van szó és felhasználói szokások elemzéséről
[ Szerkesztve ]
-
pataslogeza
aktív tag
válasz
forumpista #21 üzenetére
Én is kis telefont kerestem, de a választék alig több a nullánál, így muszáj volt nagyot választanom, és vettem egy realme 7 prot, ami egy galaxy alphat vált. Még csak egy napja van nálam, de látom hogy nehéz lesz megszokni
A két kilós kenyérrel meg két literes kólával nincs bajom.
[ Szerkesztve ]
Hozzászólok Aktív témák
Hirdetés
ma Nehéz a választás a 100 ezer alatti középkategóriás mobilok között, de a Realme ezúttal nem könnyíti meg jelentősen a döntést.
Állásajánlatok
Cég: T.A.Cs.
Város: Budapest
Cég: Vector Kft.
Város: Kecskemét