Hirdetés

Hozzászólok Aktív témák

 • cskamacska

  addikt

  válasz helixP #32 üzenetére

  "Vagy tényleg úgy gondoljátok, hogy ott ül a gyártó multi boardja a heti meetingen, és úgy gondolják, hogy NEM ma sem akarunk pénzt keresni?"

  Ja, hát a cégvezetés csupa kitüntetett, tanult emberből áll, ők biztos jobban tudják. Nokia, Palm, Blackberry, Microsoft, HTC, Sony, LG mobil üzletágának vezetői, középvezetői mind egytől egyig tudták. :B

  alt="alt="" title=""" title="alt="" title="""

  Épp 3 hónapja volt hogy a Samsungnál kampányt építettek arra hogy a Zappléba belerúgjanak egyet. Már mostanra tudni hogy náluk sem lesz töltő a következő generációban, így gyakorlatilag teljes tátogó segget csináltak a szájukból. :U (mint ahogy tették a jack kapcsán is) Xiaomi tátott szájjal felkészül, esélyes hogy ők is követni fogják a trendet.

  Pedig nem mintha ne lenne igény a töltőre, csak leszarják. Meglocsolják a marketing költségvetést még pár millióval, és bármi más h@lyeséget is lenyomnak az egyre népesebb birka sereg torkán. Itt már nem igények kiszolgálása van, hanem közösségi élmények megélése a fogyasztás által. Bárminek a fogyasztása által. Ha meglévő valós igények is kiszolgálásra kerülnek, úgy is jó, de az a legjobb ha ők tudják felkelteni és irányítani azokat. Csak ez nem társasjáték, a nyáj max a juhászra és a kutyájára figyel(itt pedig az Apple-nek hosszútávú bérlete van a subára), a többit pedig megtapossák.

  Örni: Az sem segít, hogy nagyon sokan tablet helyett használnak phabletet, mert a rendes tab tényleg eléggé hurcolhatatlan. Telefon méretű "telefon"-ra egyre kevesebb szükség van, SMS kvázi kihal, MMS-re már nem is emlékszik senki.
  "Mobile internet device" (haha, ha ezt az Intel megélhette volna ^^ ) pedig akkor jó, ha nem folyik ki az ember szeme tőle több óra PC / notebook / tablet helyettesítő használat mellett sem.

  [ Szerkesztve ]

  "Para mis amigos todo, para mis enemigos la ley"

Hozzászólok Aktív témák

Hirdetés