Hirdetés

Hozzászólok Aktív témák

 • elfelejtette

  veterán

  válasz pecccccccca #36 üzenetére

  "A legkritikusabb nagy telefonra fröcsögőknek vannak általában a legkülönfélébb igények. Aztán amiatt nem vesznek kis telefont, mert nem fele meg az igénynek."
  Hát ha annyi féle kis méretű modell lenne, amennyi tepsi, akkor nem sírnánk, mert találnánk magunknak valót. A gsmarena szerint a 2020-ban kiadott 520db Androidos telefonból 330db volt legalább 160x74mm-es, tehát tepsi, illetve a másik végletet nézve 7(!)db volt legfeljebb 150x70mm-es. Persze 72mm-ig növelve a szélességet már 25 találatot kapunk, de ettől még nincs lefedve minden igény szerint a piac, és ez is már egy kompromisszum. Ha e mellé még csak a minimum 4GB RAM-ot, és a legalább 4000-es aksit is kiválasztom a keresésnél, már akkor nulla a találatok száma, vagy 1db, ha maradok a 72mm-nél. És akkor én vagyok a sóher, ha a kereső szerint számomra tökéletes Pixel 5-ért nem vagyok hajlandó 300ezer ft-ot fizetni.

  "Mint a leszakított haldokló virág, mint az ötmillió magyar, akit nem hall a nagyvilág" Ismerős Arcok - Nélküled ### LG Q6

Hozzászólok Aktív témák

Hirdetés