Hirdetés

Hozzászólok Aktív témák

 • forumpista

  tag

  válasz helixP #18 üzenetére

  És miért nem lehet a kisebbségnek is telefont gyártani? Ráadásul nem is olyan kicsi az a kisebbség, pl. a samsungnál az s10 vonal 3 készülékéből a legkisebből (s10e) 22%-ot adtak el, erre elkönyvelték bukásnak és megszüntették... Miközben minden 4-5. ember ezt vette, szóval bőven nem arról van szó, hogy senki nem vette.
  Arról nem beszélve, hogy az s10 szériából 19%-al többet adtak mint az előzmény s9-ből, tehát konkrétan az s10e-ből több fogyott mint a sima s9-ből, az nem volt bukás, ez bukás.

  Megmondom őszintén, kezdek hányni a mai világtól, szép lassan visszajön a cocializmus, ott volt ilyen utoljára hogy mindenből egyfajta/méret volt. Egyfajta bejárati ajtó, egyfajta radiátor, egyfajta csillár, ebből következőleg egyenházak meg minden egyenf@szom aztán viszlát.

  Ha telefon kell, vehetsz egykaptafára készült 7 colos fél kilós téglát, ha autó kell, vehetsz majd 3 tonnás SUV-t és így tovább, más nem lesz.
  Csúnya világ lesz, ha mindenből csak a legnépszerübb fajtát gyártjuk, remélem kenyérből is csak 2 kilós lesz, colából sem tudsz mást venni csak 2 literest...

Hozzászólok Aktív témák

Hirdetés