Hirdetés

Hozzászólok Aktív témák

 • d@vee

  senior tag

  Thanos simán, ismétlem simán leverte Hulkot ugyebár. Ott sem használta a kövek erejét, így nem meglepő, hogy bír azzal a hárommal. Titán vagy mi.
  Amúgy ezek látványfilmek, kár lenne logikát keresni benne. Van valamennyi az egyszeri nézőnek, de sok rajongói teória logikusabb, dehát ez van.
  Azt csinálsz a pénzeddel, amit akarsz. De ha a Végtelen Háború nem tetszett, erre minek ültél be? Nekem pl. a Last Jedi nem tetszett, hiába vagyok nagy Star Wars fan, mostmár a játékot jobban várom mint a trilógia záró darabját.
  Mindig van aki kiírja itt, az aktuális Marvel film épp miért szar, ezt már megszokták az emberek szerintem. Ízlések és pofonok. Ennek az ellenkezőjét pedig olvashatjuk akármelyik filmekkel is foglalkozó lap oldalán.

  Thor sokat fejlődött az első két saját film óta. Azok kritikán aluliak szerintem, ellenben a Ragnarök már nem vette magát sem olyan komolyan és a Végtelen Háborúban is szimpatikusabb volt.

  [ Szerkesztve ]

  "Kétségtelen, hogy kemény vagy. Amikor leérsz a terembe, megdöglenek a kismacskák és vér folyik a falból akkor is, ha lány vagy. Az edzést pedig nem neked kell bírni, hanem a gépeknek"

Hozzászólok Aktív témák