Hirdetés

2019. február 16., szombat

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#601) peetmaster válasza Runner_fxr (#594) üzenetére


peetmaster
(senior tag)

Nem hallottam még erről a Jon B-ről, de nem olyan rossz. ;)

Egy-két kedvenc:

Dr Dre - Keep Their Heads Ringin'

Ice Cube - It Was A Good Day

Notorious B.I.G. - Juicy

Naughty by Nature - Live or Die

(#602) Runner_fxr


Runner_fxr
(PH! addikt)

(#603) Runner_fxr válasza peetmaster (#601) üzenetére


Runner_fxr
(PH! addikt)

Mondhatni ezek azért elég ismert előadók, de nem is véletlenül. Igazi klasszikus nevek!

Dr.Dre

Ice Cube

Notorious BIG

Naughty By Nature

(#604) peetmaster válasza Runner_fxr (#603) üzenetére


peetmaster
(senior tag)

Én ezeken a zenéken nőttem fel. Az általad link-elt legtöbb előadóról még nem is hallottam, de nem is véletlen, ugyanis valamelyik zene majdnem olyan idős, mint én. :B Ettől függetlenül rengeteg jó zenét találtam már itt a topic-ban. :K

Egy jó kis light-os muzsika LL Cool J-től a 90-es évek közepéről:

LL Cool J - Hey Lover ft. Boyz II Men

(#605) Runner_fxr


Runner_fxr
(PH! addikt)

(#606) Runner_fxr válasza peetmaster (#604) üzenetére


Runner_fxr
(PH! addikt)

Kb. én is ezeken nőttem fel és a mai napig találom olyanokat amiket még nem is hallottam. Az újabb zenék viszont egyáltalán nem jönnek be!

Egy jó kis LL szám : Pink Cookies

[ Szerkesztve ]

(#607) peetmaster válasza Runner_fxr (#606) üzenetére


peetmaster
(senior tag)

1-2 zene kivételével nekem sem tetszenek az újabb zenék. :N

Viszont ez a Pink Cookies elég ütős! Mikor New York-ban voltam, ott hallgattam egy rádiót, amin szinte csak ilyen zenék mentek. Asszem' One Love Hip Hop Radio a rádióállomás neve. :K

Big Pooh - Every Block

[ Szerkesztve ]

(#608) dízelracer


dízelracer
(senior tag)

(#609) peetmaster válasza dízelracer (#608) üzenetére


peetmaster
(senior tag)

(#610) Runner_fxr válasza peetmaster (#607) üzenetére


Runner_fxr
(PH! addikt)

Biztos érdekes lehetett bár azt hallottam New York elég büdös egy város! Egy ismerősöm volt egy fél évet Amerikában és bejárta az összes nagyvárost. Neki annyira nem tetszett, mármint voltak érdekes dolgok de nem költözne oda. És a kaja az borzasztó volt szerinte. Bár én azért megkóstolnám azokat a mega hamburgereket amik a fald fel Amerikát című műsorban is vannak! New Yorkban nem nézted meg az Apollo színházat? Én azt tuti megnézném, bár elég ritkán vannak már ott hip-hop bulik de régebben rengeteg kalsszikus buli volt ott!

Hey Mr. Dj

Groove Thang

Baby,Baby,Baby

Players Anthem

One More Chance

Biggie

Crush On You

Whodini

Fu Gee La

Shifftee

A minőségük hagy némi kívánnivalót maguk után de hát nem mai felvételk!

Még pár klasszikus, ezek már nem az Apollóból :

Salt n Pepa

Creep

Crazy Sexy Cool

Ready Or Not

ODB- DOG SHIT

ODB lIve

Biggie freestyle

Big daddy Kane Freestyle

Big Daddy Kane

Yo MTV Raps:

Redman, Methodman

2 Pac

Mary J & Grand Puba

Boss

[ Szerkesztve ]

(#612) peetmaster válasza Runner_fxr (#610) üzenetére


peetmaster
(senior tag)

Felejthetetlen élmény volt. :) Mondjuk nagyon sok idő nem volt szétnézni, mert melózni mentünk ki 5 hónapra. Ez így van, piszkos és büdös város, de attól függetlenül nagyon jól éreztem magam, és rengeteg helyen jártunk (Brooklyn-ban laktunk, de voltunk New Jersey-ben, Connecticut-ban, és persze bejártuk egész New York-ot: Bronx, Manhattan, Queens, Harlem). Apollo színházba sajna nem mentünk be, mert Harlem-en csak "végigszaladtunk".

Idén nyáron vagy jövő tavasszal megint tervezünk kimenni, de már egy népesebb társasággal. Ja, a kajával nem volt semmi gond, csak végig kellett nézni legalább 15-20 kajáldát, hogy hol milyen (és mekkora adag) a koszt. :K

[ Szerkesztve ]

(#613) Runner_fxr válasza peetmaster (#612) üzenetére


Runner_fxr
(PH! addikt)

Hát az igaz, ha dolgozni megy az ember akkor azért annyi ideje nincs szétnézni meg talán kedve sem. Az ismerősöm rokonokhoz ment New Jersey-be. Neki semmi más dolga nem volt mint szétnézni mert csak látogatóba volt ott. A kajáról neki az volt a véleménye, hogy mindennek ugyan olyan íze volt! Neki az nem ízlett. Én azért nagyon szívesen ki mennék körülnézni. Tervezem is, hogy lelépek Magyarországról mert itt nincs jövőm sajnos. Amerikába nagyon nehéz munkavállalói vízumot szerezni én úgy tudom. Gondolkodtam sokat, hogy hova kéne menni ha elmennék, de úgy tűnik, hogy Németország lesz a befutó. Nagyon tetszik az az ország, ott szívesen letelepednék. Az élet is jó, csak az a német nyelv szóval azzal eléggé hadilábon állok. Élnek Németbe rokonaim és ők némileg tudnak segíteni bár nem akarok rajtuk élősködni hanem a saját lábamon megélni. Most gőzerővel tanulom a németet, hogy ki tudjak menni. Anglia egy hányadék hely számomra oda kizárt, hogy menjek. Esetleg még Hollandia szóba jöhetne.

(#614) peetmaster válasza Runner_fxr (#613) üzenetére


peetmaster
(senior tag)

Mi csak 1 hét után tudtunk szétnézni, miután kimentünk, mert mikor leszálltunk a gépről NY-ban, onnan már mentünk is dolgozni. :DDD Ha tervezed a kimenetelt, csakis ismerőssel (vagy ismerősökhöz) menj. Az pedig alap dolog, hogy jól beszéld az angolt, mert marha nagy szükség lesz rá. :K Na meg persze ne feledkezzünk meg az anyagiakról! Mo.-hoz képest elég drága az élet (ruhák, cipők brutálisan olcsóak). Ha nem melózni mentünk volna ki, akkor kb. másfél-2 millió Ft lett volna az 5 hónap (költőpénz nélkül).

Németország is nagyon jó hely, de mivel én egyáltalán nem beszélek németül, meg undorodom is a német nyelvtől, így annyira nem vonz. Angliáról meg ne is beszéljünk... :W
Fontos, hogy legyen kint valami ismerős. Nem baj, ha nem is közeli, de mégis el tud látni tanácsokkal. Mi bevállalósak voltunk, mert nem rokonokhoz mentünk (szoptunk is néha, de 1 hónap után "otthon éreztük magunkat"). Sajna tapasztalatból mondom, hogy a kint élő magyaroknak csak kis része jóindulatú. A többség lehúzós és szemtelen.

[ Szerkesztve ]

(#615) Runner_fxr válasza peetmaster (#614) üzenetére


Runner_fxr
(PH! addikt)

Pedig úgy néz ki egy szál magam megyek! Egyik barátom sem akar kijönni, vagy utálják a német nyelvet vagy család, van aki itt csibészkedik és jól elvan. Úgy tűnik egyedül megyek ha megyek. Tény, hogy kemény dió de kalandnak fogom fel. Egyébként unokatesóm lakik kint Nürnbergbe már 5 éve, a férje nőgyógyász már magán prakszisa van kint. Annyi pénze van, hogy még ott is a jobb módúak között vannak. Elég ritkán beszélünk és konkrétan unokatesóm nem egy túl segítőkész típus. Vagy elszállt az agya amióta ott van vagy nem tudom. Én biztos nem így gondolkoznék. A férje egészen jó fej lehet ő segítene. Jövő héten beszélek velük hátha felajánlja ,hogy menjek hozzájuk, de én nem kérdezném meg tőlük az biztos. Bízok a saját szakmai tudásomban, hogy találok melót csak németül kell megtanulni rendesen. Értek sok mindenhez.

[ Szerkesztve ]

(#616) peetmaster válasza Runner_fxr (#615) üzenetére


peetmaster
(senior tag)

Hát akkor sok szerencsét kívánok! ;) Az mindenképp előnyödre fog válni, hogy több dologhoz is értesz. A nyelvtanulásra meg rá kell állni, mert nem egy könnyű nyelv... :N

(#617) Runner_fxr


Runner_fxr
(PH! addikt)

Köszi! Munka szempontjából arra gondoltam, hogy valami síparadicsomba mennék dolgozni. Elég profi szinten értek a sí és snowboard szervizhez. Mindent meg tudok csinálni amit csak kell, talp javítás, kötések felfúrása, beállítása, élezés, vaxolás. Német wintersteiger gépeken dolgoztam. Gondolom ott is azt használják. Ezenkívül mivel 15 éve kerékpározom meg dolgoztam is mint szervizes, így a kerékpárokat is teljes körűen tudom szervizelni. Ezeknek Németországban és Ausztriában is igencsak nagy kultuszuk van. Rengetegen űzik ezt a két sportot, így gondolom szervizes munka is akad! És 3. lehetőségként a számítógép szervizes tapasztalatom is talán hasznosítani tudnám. De leginkább ez előbbiekkel foglalkoznék! Na ha már így elkalandoztunk a munka és Németország irányába akkor linkelek is egy Német származású bandától pár jó számot!

Murder

Mr.Five

Jhonny B.

She Can't Love you

(#618) peetmaster válasza Runner_fxr (#617) üzenetére


peetmaster
(senior tag)

Áhhh Down Low! Rátapintottál a gyenge pontomra. Down Low a kedvencem! Minden albumukat kívülről-belülről vágom. :)

Vision Of Life

Hit Me Right

Hát ha sikerülne eljutnod egy síparadicsomba melózni, akkor arany életed lenne (anyagi oldalára gondolok, szabadidő az nem sok lenne mellette sajnos).

(#619) audi100td


audi100td
(PH! félisten)

(#620) audi100td


audi100td
(PH! félisten)

(#621) audi100td válasza audi100td (#619) üzenetére


audi100td
(PH! félisten)

(#622) peetmaster


peetmaster
(senior tag)

(#623) Runner_fxr válasza peetmaster (#622) üzenetére


Runner_fxr
(PH! addikt)

A jó öreg Döglégy és Dopeman! :D Akárki akármit mond én bírtam a zenéjüket! Kezdetben még az Ogli G-t is szerettem de aztán elég veréb zenéket csinált!

Dopeman, Döglégy, Ogli G

Döglégy, Ogli G

(#624) Runner_fxr


Runner_fxr
(PH! addikt)

Gádzsik Tényleg ilyenek a csajok, ki érti ezt.

[ Szerkesztve ]

(#626) Runner_fxr


Runner_fxr
(PH! addikt)

(#627) peetmaster válasza Runner_fxr (#626) üzenetére


peetmaster
(senior tag)

(#628) Runner_fxr válasza peetmaster (#627) üzenetére


Runner_fxr
(PH! addikt)

Én nagyon szeretem a Spanyol nyelvet! Amit viszont nem annyira szeretek az a Francia rap! Jó zenei alapokat csinálnak de a szöveg borzasztó!

Ezek hatalmas zenék!

Desmadre

Escupo Barras

Corrido Quintero

El hechizo

Latin Thugs

Yo Quiero Fumar Mota

Tengo un trato

Por la noche

(#630) Runner_fxr


Runner_fxr
(PH! addikt)

(#631) Runner_fxr


Runner_fxr
(PH! addikt)

(#632) Runner_fxr


Runner_fxr
(PH! addikt)

(#633) Runner_fxr


Runner_fxr
(PH! addikt)

(#634) peetmaster válasza Runner_fxr (#629) üzenetére


peetmaster
(senior tag)

A spanyol nyelvvel nekem sincs gondom, csak ha elkezd valaki spanyolul rap-elni (na meg ha franciául), az már nem jön be. :) Mondjuk az tény, hogy Cypress Hill-nek van egy két jó spanyol nótája.

1-2 zene kivételével ismerem mind (#629), nagyon nagy zenék! Én most kicsit Paris zenéire álltam rá, meg néhány TLC-re.

(#636) audi100td


audi100td
(PH! félisten)

(#637) audi100td


audi100td
(PH! félisten)

(#638) audi100td


audi100td
(PH! félisten)

(#639) Runner_fxr válasza audi100td (#637) üzenetére


Runner_fxr
(PH! addikt)

:D jópofa ez a klip! A zene is jó, a verda is jó, és a feka csajok is nagyon jók!

(#640) audi100td válasza Runner_fxr (#639) üzenetére


audi100td
(PH! félisten)

Ja, nem rossz... :)

The Worst

(#641) audi100td


audi100td
(PH! félisten)

Meg jofele Warren: [link]

...de Snoop itt mar eleg gyenget pakolt. :)

Egy kis klasszikus: Two Brothers With Checks :)

[ Szerkesztve ]

(#642) audi100td


audi100td
(PH! félisten)

(#643) audi100td válasza audi100td (#642) üzenetére


audi100td
(PH! félisten)

MVP

(#644) .bableWes


.bableWes
(őstag)

uram atyám mennyi zenét találtam amiket eddig kerestem!
köszönöm szépen! :R

[ Szerkesztve ]

töltöm lefele a torrentet döpirétbéj-rü. csak gondoltam kiirom, hátha kibanolnak..

(#645) .bableWes


.bableWes
(őstag)

személyes kedvencem

2pac - breathin

töltöm lefele a torrentet döpirétbéj-rü. csak gondoltam kiirom, hátha kibanolnak..

(#646) Runner_fxr


Runner_fxr
(PH! addikt)

Nekem nehéz lenne meg mondanom ki a kedvencem mivel rengeteg kedvencem van! Egyik közülük Nas. Nagyon sok jó száma van!

Nas - Life's a bitch

Nas - Nastradamus

Nas - Heaven

[ Szerkesztve ]

(#647) audi100td válasza Runner_fxr (#646) üzenetére


audi100td
(PH! félisten)

Nas zenejet en is szerettem, o volt az egyik elso eloado aki alatal hiphop-ot kezdtem el hallgatni, meg altalanosban, de beragtam ra amiert lehuzott es fellepni is lusta volt ez a troger... :(

[ Szerkesztve ]

(#648) Tibor_560sec


Tibor_560sec
(fanatikus tag)

(#649) audi100td


audi100td
(PH! félisten)

(#650) audi100td


audi100td
(PH! félisten)
Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.