Hirdetés
- Sony Xperia 5 IV - házon belüli siker
- Mit csinálsz, Nokia?
- Idén mindenki siet valahova
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Z Fold3 5G - foldi evolúció
- OnePlus 8T – fazonigazítás
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Motorola Moto G72 - a titkos favorit
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsolt501
nagyúr
Lehet hogy én voltam a figyelmetlen és tudatlan, de a modem részben LTE/5G - X65 és az LTE/5G - X62 között mik a különbségek?
Nem nagyon találok erről leírást, csak a hivatalos közleményt, amiből laikus számára nem sok minden derül ki.''Mind Így van ezzel aki hasonló időket megélt, de a döntés nem rajta állt neked csak arról kell döntened mihez kezdj az idővel amely megadatik.''
-
tibaimp
veterán
"Samsung 4 nm-es node-járól átportolta a TSMC 4 nm" -- ennyit számít a gyártástechnológia előtti szám....
A tehén egy bonyolult állat, de ÉN megfejtem...| 2016-tól az tuti, hogy az angyalok is esznek babot...
-
1dude
aktív tag
Kiváncsi lennék a 2 chip gyártási költségére.
-
GhostRider93
tag
-
.mf
veterán
"a Samsung 4 nm-es node-járól átportolta a TSMC 4 nm-es eljárására. Ezáltal az ARMv9-es magok órajele megnőtt, ahogy az új generációs Adreno IGP teljesítménye is, utóbbira plusz 10%-ot mond a vállalat. Javult a lapka fogyasztása is, és a cég szerint az energiahatékonyság tekintetében az új verzió 30%-kal kedvezőbb az elődjénél."
Matematika-feladat:
1 Samsung-nanométer az hány TSMC-nanométer?Remek példa arra, hogy a nm előtt szereplő fantázia-számok nem sokat érnek, inkább a tranzisztor-sűrűséget kéne mutatónak használni. A 30%-os energiahatékonyság-javulás egy half-nodehoz áll közelebb.
Fotóim: https://www.facebook.com/fmartinphoto/
Új hozzászólás Aktív témák
ph A Snapdragon 8+ és 7 Gen 1 rendszerchipek 4 nm-es node-on készülnek, de nem ugyanannál a gyátónál.
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 7700 4 magos 8 szálas processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900KF 8 magos 16 szálas processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 9700 8 magos 8 szálas processzor garanciával hibátlan működéssel
- Ryzen 5 3600XT Box
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 magos 8 szálas processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Servergarden Kft
Város: Budapest
Cég: Test Innovation Technology Zrt.
Város: Budapest