Új hozzászólás Aktív témák
-
mephi666
nagyúr
volt egy ilyenem 1.5évig és tökéletes volt, mivel nem tuningoltam sehova... egy ddr3-as 7300gt volt benne... azt cseréltem egy hd2600xt-re és szívtam is vele, mert akadt a chipset ethernet vezérlőjével xp-ben és teljesítményben sem hozta, amit vártam... vista alatt meg fel sem bírtam tenni a vga-t úgy halt a rendszer... amúgy jókis lap volt ez...
nini am2+ támogatást is írnak már rá... akkor tényleg lehet vele "szórakozni" még... mi a legerősebb agp-s kártya? a 3850? mert az viszont szívás, ha az is balhézik a chipsettel...
-
mephi666
nagyúr
válasz
csatahajós #20 üzenetére
igen... nem tudom, hogy támogatja-e... lefelé a másik oldalon 9600gt/gso esetében szépen megoldották a dolgot, de ez egyszerűbb, mint feltornászni duplájára...
-
mephi666
nagyúr
amúgy jobban megnéztem és kicsit ellentmondásba keveredtem: szerintem hiába a gddr4, ha a 128bites adatbusz a gyenge pont... itt van meglőve a dolog... hiába tesznek rá gyorsabb ramot, ha a busz nem elég széles...
-
mephi666
nagyúr
jó nagy ventit tettek rá tényleg... kicsit fura a szememben... kicsi kártya nagy hűtővel
úgy néz ki, sok gddr4 maradt a nyakukon, mert nem sok kártyára tettek és a komolyabbakon gddr5 van... de ez még mindig jobb, mint a sparkle féle ddr2-vel megrakott vakító 9600gso "csodák"... nem tudom mennyit nyom az árukon és a teljesítményükön...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lassan tálalható a hardverpecsenye
- Mini-ITX
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- BestBuy topik
- Autós topik
- Casco és kötelező gépjármű felelősségbiztosítás
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Lenovo IdeaPad 3 17ITL6 - 17.3" HD+ Intel 6305 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16GB) Kingston FURY Beast RGB 6000MHz DDR5 CL30 memória 27% 3 év garancia
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! R5 8400F / RX 9060XT / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest