Hirdetés
- Magisk
- Telekom mobilszolgáltatások
- Nothing Phone (1) - nem semmi (2)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Az OmniVision lehet a Magic6 Pro főpartnere
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ha nyertem volna, akkor lennének jelek....
Amúgy mi ritkán lottózunk, volt hogy vettünk.
Skandinávon 4-es lett egyből, a másik három 3 pedig mellette.. Bosszantó volt.
Ötös lottón 2-es lett, másik három szám 1 vagy 2-vel mellete...Legutóbb viszont szart se, így azt nem erőltettük.. Néha kaparós, de ott még kisebb az esély...
Apósom mindig fix számokkal játszott...Családi számok Minden héten megtette.
Egyszer elmaradt, és 4-ese lett volna... Na...
Egyik barátom 6-os lottón 5-öse.
Ja és egy régebbi kocsmatöltelék ismerősünk nyert a 6-oson, kb 150-200 millió... Lentebb csúszott mint ahogy előtte élt...
-----
Én inkább hardveraprózok, ott nagyobb szerencsém van.
[ Szerkesztve ]
EAGET 1TB SSD review - https://logout.hu/bejegyzes/graphics/eaget_s600_1tb-os_ssd_aliexpressrol_kihagyhatatlan.html
-
Gave
addikt
Ja és egy régebbi kocsmatöltelék ismerősünk nyert a 6-oson, kb 150-200 millió... Lentebb csúszott mint ahogy előtte élt...
Ez hogyan?
Pedig erre a kedvenc mondatomat sem lehet ellőni, hogy túl kevés túl későn. Ez nem kevés, ebből rendbe lehetne jönni tisztességesen és újra kezdeni.
Én még nem nyertem, már nem töltök ki, mondjuk életem során 25-30-at töltöttem ki, max egy évben talán 4-5 volt. Tehát az esélyek nagyon nem voltak meg
. Magyarul az univerzum leszavazott.
[ Szerkesztve ]
-
Úgy, hogy sose volt ennyi pénze, és nem tudta kezelni.
Ide is adok, oda is adok, akkor még legál volt a játékgép, a cseresznye pedig nem jött... A fél cseresznye a pultnál igen.
Semmi sem maradt. Pedig akkor még ingatlanból is vastagon bevásárolhatott volna, és már csak az albérletekből befolyó pénzből is el lett volna...
Ez van ,ha olyan helyre kerül a pénz, ahol sosem volt sok.
EAGET 1TB SSD review - https://logout.hu/bejegyzes/graphics/eaget_s600_1tb-os_ssd_aliexpressrol_kihagyhatatlan.html
-
Már rég óta játszom, elég lenne ha visszanyerném amit belefektettem, egy fiatal használt autó kijönne belőle. Egyszer egy kávé kód beküldéssel nyertem 35 e Ft az volt eddig a legnagyobb nyereményem. Szerintem én tudnám kezelni a pénzt, nem vagyok az a herdállós fajta inkább gyűjtögetős. Most meg az inflációval olvadnak a millióim.
Volt egy ismerősöm, egyszer megkérdeztem, h te mit dolgozol? Én? Adok veszek. Kicsit elröhögtem pedig jobban él.
Samsung Galaxy S9 Plus & Xiaomi Mi 10T 8/128 GB 5G Cosmic Black & Mi 11 Lite 5G 6/128 :)) Xiaomi Redmi Pad 4/128 GB, Laptop Asus Oled Vivobook 16GB/1TB
-
Gave
addikt
Papíron, weben, vagy telefonon tippeltek ?
-
Az adok-veszek jó, csak nálam függőséget okozott.
Illetve adott területen figyelni kell, minek hogy mozog az ára.
Ha valaki ügyes, vagy vannak jó kapcsolatai, akkor jól lehet keresni vele.
Szerencsejáték nekem viszont off. Ott semmo hasznom nincs.
Adok-veszekkel tudok realizálni hasznot, csak olyat veszek meg, ami tudom, hogy haszonnal eladható. Ha nem, akkor nem fektetek bele.
De manapság már nincs időm rá💸 nekem inkább masszív hobbi volt ez.
[ Szerkesztve ]
-
-
angyalpc2
aktív tag
régen több 2-esem is volt
Ma nulla, semmi, körbe lőve 3-4 szám is rendszeresen
Teljesen irányított a lottó mióta tudjuk kik adják tovább az alapítványokba a pénzt.Tehát X bevételből jó ha X/10-et visszaraknak a nyeremény alapba.
1-3 milliáros nyeremények? Ne vicceljünk már. 15 éve 4-6 milliárdok voltak és 1/3-ad ennyibe került a szelvény.
Jól láthatóan a legfurcsább számok és kombinációk jönnek ki, furcsa szám és tartomány ugrások. Hetekig 1 tartományban mozgás majd váltás.Ez full irányítva van... egyszer elér egy összeget, addig próbálják kisajtolni az összes pénzt milliárdos bevétel mellett jó ha 100milliókkal növelik a nyeremény alapot....valahogy elérik a 1-3Milliárdot 9 hónap alatt vagy éppen szűkös időkben a 3-5 milliárdos értékhatárt és eszelős összegeket vesznek ki a Szerencse játék ZRT-ből
és akkor azt mondják oké valaki nyerjen X hét után és esetleg a nyerő személye tényleg random...ez is különös több esetben is ilyenkor 2-en nyernek.
Nem fura? De pont azért, mert kivételesen a statisztika szerinti valóság nyert.
Az is fura, hogy megnyerik és utána szinte mindig 1-3 héten belül újra megnyeri valaki. Utána meg 1 évig senki. full irányítva van a nyerés és a szám, csak legfeljebb a nyerő személye random.Ugye nem kell bemutatnom a szerb lottó lebukást...majd a nagy kivizsgálást.. azóta is vizsgálják...valahol biztosan. Nemzeti malacunknak ki a legjobb haverja..? csak nem a szerb Vusics aki pont akkor miniszterelnök volt....így függnek össze a dolgok.
[ Szerkesztve ]
-
Rendszeresen nyerek a lottón, mert nem veszek.
Régebben néha random vettem, random számokkal, semmi. Legnagyobb fogásom kicsi Blackjack, 500 forint.
Adok- veszekből nagyobb fogásom volt. Kínai láncfűrészt vettem, alkatrésznek meghirdetve 5 ezerért, egy gyertyacsere után viszont tökéletesen működőképes lett, így elpasszoltam 25- ért. Ezen kívül műszaki cikkekkel csencselek, de eléggé pang a piac, inkább hobbi, semmint biztos jövedelem. -
A lottó-n nehéz nyerni, úgy is mondják neki, h a szegények drogja, de mi van pl. az online póker, rulett, félkarú, 21? Már többször akartam egy reget, de halogatom.
Samsung Galaxy S9 Plus & Xiaomi Mi 10T 8/128 GB 5G Cosmic Black & Mi 11 Lite 5G 6/128 :)) Xiaomi Redmi Pad 4/128 GB, Laptop Asus Oled Vivobook 16GB/1TB
-
Az érdekelne, h meg van e buherálva, mert ha igen nem sok értelme van. Hallottam, h nyertek 600 eurot is, mégis minusz lett a vége. Ezért is nem merek belekezdeni. Még a Bingó-t sem próbáltam ki. Meg vannak ezek a fogadó irodák lóra, nyúlra, macskára, mindenre lehet fogadni.
-
válasz
pusszycat #12 üzenetére
Az engedéllyel rendelkező helyeknek van előírt minimum nyerési esélye. Ha 50%-t adják vissza, az csoda szép arány. De ekkora nyerési arány csak a mesében van. A játék tartósan tolása mellett a befektetett pénz felét tudnád megtartani. A valóságban ez 30% lehet.
Az online játékoknál a nagy nyereményt be lehet hazudni. A kicsiket gyakran, a nagyobbakat néha kell csak kiosztani. Annyira, hogy ne menjen el a játékkedv.
Felénk van egy hétvégi nyereményjáték az egyik rádió adón. Arra sem veszik a fáradtságot, hogy élőben adják a műsort. Ismételgetik a régi felvételeket. Így legalább az emelt díjas telefonálásból bejövő pénzt meg lehet tartani teljesen.
Ha ebből akarsz meggazdagodni, rossz lóra teszel. Leszegényedni viszont probléma nélkül lehet.
A póker például más kategória, ha élőben játszod, emberekkel.
Láttam egy filmet, az egyik német játékosról. Fiatal srácként kezdte egy szegény családból indult. Az első nagy nyereményéből vásárolt egy házat az édesanyjának. Ma már saját trénerek készítik fel fizikailag és szellemileg a versenyekre. Született tehetség és a felső egy ezrelék tagja, akik hatalmasat szakítanak a játékból.
Az ellen példa Boris Backer vérprofi tenisz játékos. Hatalmas pénzt gyűjtött a tenisz karrierje alatt. Majd beforgatta a pókerbe. A tartozásai miatt felszámolási eljárást indított, de néhány még meglévő értékesebb dolgát eltitkolta az eljárás során. Ezért egy londoni bíróság leültette. Majd a félidőben kitengették és kitiltották a királyságból.Legyen béke! Menjenek az orosz katonák haza, azonnal!
-
updog
senior tag
A szerencsejáték is egyfajta kontrol. Vagy a hülyék adója. Bárhogy hívhatjuk. Soha nem érdemes belevágni. Ha van rávalód, akkor minek, ha nincs, akkor minek?
A legnagyobb esélyű "lottó" a puttó. Egyszer leültem, 35.000 forintot betettem egy óra alatt (5 percenként húzzák). "Nyertem" négy szelvényen, összesen kb. 4000 forintot, nyilván visszatettem, az már nem nyert. Van aki meg az 1:42000000 esélyű ötöslottóra sóvárog heti egy ezresből.
De mondhatnám hogy menyecsketáncra sorsjegyet kértünk a kondérba dobni pénz helyett. Valami 300 sorsjegyből nyert 27, összesen talán 20.000 értékben. Ki merem mondani hogy buta aki játszik. Nem kétségbeesett, nem álmodozó, nem bátor, nem rossz matekos: buta.
"Bocs, főnök, de én csak két emberben bízom. Az egyik én vagyok. Nem maga a másik." || "Hóhahó, mégis van graffaló!"
-
Én nem játszom lottón , mivel nevemből kiindulva túl unalmas lenne a játék és mindig nyernék.
A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
válasz
Luck Dragon #15 üzenetére
Pedig azt hallottam külföldön nagyobbak a nyeremények.
És hetente egyszer biztosan fog érni egy kis izgalom ameddig kiderül, h mennyit nyertél. És van ez a kezdők szerencséje, bár hülyeségnek hangzik mégis első évben nyertem a kisebb összegeket. Szerintem akkor még töprengtem a számokon, most meg csak úgy durr bele, nem válogatok.
-
-
7
addikt
válasz
pusszycat #16 üzenetére
Te nagyon racionalizálni akarsz egy kibontakozófélben lévő szerencsejátékfüggőséget.
Ha tényleg érdekel a téma, és nem csak az álmokat akarsz dédelgetni, akkor
- egyrészt utána lehet olvasni a matematikai esélyeknek (spoiler: minden hosszú ideje fennálló szerencsejáték a háznak kedvez, különben nem csinálnák),
- másrészt rákeresni a sudden wealth syndrome-ra, ami még rosszabb is tud lenni, mintha sosem nyernél semmit (függőség erősítése, gyors anyagi és mentális összeomlás stb. -- ld. kocsmatöltelékes sztori).Én a helyedben tartanék ettől, mint a tűztől. Ha ennyire hatással van rád a szerencsejátékok triggereként funkcionáló gyors meggazdagodás álma, akkor nem vagy felkészülve rá mentálisan.
Egyébként te is érzed a problémát, pl. mondtad, hogy "elég lenne ha visszanyerném amit belefektettem, egy fiatal használt autó kijönne belőle". Csak aztán nem kezdesz vele semmit, mert ugye ott a sunk cost fallacy, meg az a fránya remény, amire ráerősítenek az anekdotikus sztorik és a kisebb nyeremények dopaminfröccsei. Az igazság az, hogy olyan elenyésző esélyed van érdemi összeget nyerni (vagy akár csak kijönni nullára), hogy azt az agyad már nem tudja hova tenni, ezért erősen torzan érzékeled az esélyeidet.
Ha a lottó nem egyfajta bújtatott állami bevételforrásként működne (ld. még szegények adója), már rég ellehetetlenítették volna ezeket a játékokat is egy csomó helyen — nem véletlen, hogy jelenleg is csak nagyon szabályozott és korlátozott módon lehet ilyesmiket rendezni. Erre érdekes olvasmány a lottó története mind Európában, mind az USA-ban.
[ Szerkesztve ]
-
cappa72
nagyúr
Régebben vettünk lottót. Szerintem max nyereményünk kb. 2kHUF volt. Mindig a legkisebb nyereményosztályban volt ez.
Nagyjából elfagyiztuk.
Aztán megszülettek a gyerekek, és onnantól a nyerésünk megtizedelődött. Sokkal ritkábban nyertünk.
Most néha veszünk lottót. Nem nyerünk.Környéken egy emberről hallottam, aki nyert.
Vélhetően okosan osztotta be, mert házat vett, nem túl hivalkodó jó autót, és olyam 3 évente cseréli. Nem úgy tűnik, hogy rosszul osztotta volna be. Persze ez csak külső szemlélődő módjára mondom.Selenia 5w-40 motorolaj eladó! Na meg 4db Ford Kuga TPMS szenzor, 12k-ért
-
Egyszer meséltek egy olyat, hogy a nagyszülők nyerek a lottón kb 50 éve, és berakták őket az újságba. Kb a főnyeremény 800e Forintot elosztogatták 3 hónap alatt mert sorban álltak a ház előtt.
Vissza kell vinnem pár kazettát.
-
válasz
Plazmacucci #20 üzenetére
Erről egy rajzfilm jut az eszembe a Gustav nyer a lottó-n. Aki látta az tudja miről beszélek. Folyton dugja a pénzét, nem eszik, h lefogyjon nem borotválkozik, szakadt ruhában jár, h ne tudják h sok pénze van. Valami ilyesmi rég láttam.
-
Gave
addikt
válasz
Plazmacucci #20 üzenetére
Én mindig arról fantáziáltam, hogy ha jackpotot kapok akkor kb a felét szétosztom a rászorulókon, 25% investment, 25% nekem zülleni, esetleg saját kis art studiót alapítani olyan művészeknek akik nem kellenek senkinek.
Mivel olyan környék, ezért biztosan megpróbálnék összeszedni az utcáról embereket, mert méltatlan ahogy elbánt az élet pár emberrel. Sokszor csak azért mert nem abban a szögben és nem akkora nyomással nyalta a főnök bakancsát ahogy kellett volna.
pusszycat: szerintem pont ezért nincs ebben semmi amúgy, ha valaki szétosztja inkább, a valóban funkcionális hasznát el lehet érni elég hamar a pénznek, utána általában a kontrolról és a befolyásról szól "a mégtöbbért".
[ Szerkesztve ]
-
-
-
-
SUPREME7
őstag
Mióta leszoktam a cigiről, általában minden héten, minden lottóból dobok fel egyet, ez kb 1,5 doboz cigi ára hetente, ennyit nekem megér a "hátha"
Eddig 3 alkalommal volt 100E+ nyereményem az elmúlt ~5 évbenn (1x joker, 2x eurojackpot), többször 10-50E, szóval "kerülget a szerencse"
Amikor Eurojackpoton 4+1-em volt, azért szívtam a fogam, annyiban azért "jó volt", hogy az ötödikhez közöm se volt, tehát nem idegesített annál is jobban, hogy pont mellette, vagy ilyesmi.
Egyébként Anyunak '89-ben volt egy 4-ese az ötös lottón, akkor abból a meglévőre lakásra csináltak egy tetőtérbeépítést. Manapság egy négyessel is kitörölhetjük
(Persze ettől még jól jönne
)
-
Egon
nagyúr
Párszor nyertem már 2-3K-t, de komolyabb nyereményem nem volt. Mondjuk ritkán játszom, többnyire akkor ha milliárdos nyeremények vannak. Leginkább ötöslottón próbálkozom, néha a hatoson is. Lehet próbát kellene tennem az Eurojackpoton is, hátha...
Régebben totóztam, akkor volt egy érdekes esemény. Még nem volt net, a tévében mondták be az eredményeket. Szinte minden stimmelt, először azt hittem legalább 12 találatom van, de aztán kiderült, hogy csak 11. Az előző héten olyan 15-20K körül fizetett a 11 találatos szelvény, gondolatban már vettem is egy nagyobb vinyót vagy új hangkártyát, aztán jött a hidegzuhany: annyi találat volt, hogy a 10-esekre nem is fizettek semmit, a 11 találat olyan 300 Ft-ot ért...Pár héttel később vettem egy Sportfogadeás lapot, ott benne volt egy évre visszamenőleg, hogy mikor mennyit fizetett a totó, a 13+1-esektől kezdve a 10-esekig. Volt olyan, hogy a telitalálat mindössze 150K körüli összeg volt, máskor meg 10M. Biztos megütött volna a guta, ha bejött volna az előbbi, úgyhogy ilyen értelemben lehet jobb is hogy sosem volt telitalálatosom a totón...
A családi legendárium szerint anno a hatvanas vagy a hetvenes években egy váci ürgének négyese (vagy talán ötöse, nem emlékszem pontosan) volt a lottón, és e feletti örömében mindenkit aki szembejött vbele az utcán aznap, meghívott a város legdrágább éttermébe. Olyan 25 fős vendégsereg kerekedett, 30K-s számla lett a vége. Sajnos később kiderült, hogy éppen sok négyes volt a a lottón, így a remélt 2-300K-s nyeremény mindössze 25K-ra rúgott, szóval még az éttermi számát sem fedezte...Tanulság: ki korán iszik a medvebőrre, azt maga a zord medve kólintja majd főbe...[ Szerkesztve ]
"Bonyolult kérdésre egyszerű választ keresni helyénvaló, de ritkán célravezető megoldás" (Wayne Chapman)
-
Klaus Duran
senior tag
Volt egy négymezős skandi szelvényem. Két hónapig minden héten hozta 4. találatot.
Egyszer eltüntettem, azóta nem nyertem igazán semmit.A Doctor nem hal meg, csak átalakul. https://www.youtube.com/watch?v=0C3zgYW_FAM
-
bul07
nagyúr
Lottó ellen érvelőktől azt szoktam megkérdezni hogy heti 400Ft az mi?
Egy óra parkolás többe van, egy kávé többe van, egy pisilés 200Ft, és lehetne sorolni
De 400Ft-ért lehet venni esélyt/reményt
Meg néha néha jó eljátszani a gondolattal mi lenne haAmúgy én csak skandináv lottót játszok
Egyszerűen azért mert sokkal nagyobb a nyerési esély, már eleve könnyebb 35-ből 7-et eltalálni, de ráadásul hetente két sorozat számot is húznakAmúgy legjobb összeállni kb 4-en, mert két számsor 5hetesbe felrakva 4000Ft, az négy fő esetén 1000Ft 5hétre
Mi jó pár éve 3-an játszunk
Négyes az néha szokott és már volt kettő három 5 találatos hét isSzerk
(#30) Graphics
Igen elírtam és javítottam 35/7Hát e szerint [link]
Ötös : 5 találat: 1 : 43 949 268
Hatos: 6 találat 1 : 8 145 060
Skandi : 7 találat 1 : 3 362 260[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
Akkor Te valami speckó lottó játszol
Mert a Skandinávon 35 számból kéne 7-et eltalálni, 7-es találat: 1:6724520
A hatos lottón pedig 45-ból 6-ot, 6-os találat: 1:8145060Melyikkel játszol?
-
pupehap
tag
6-os lottón volt 5 találatom, ráadásul az utolsó szám amit kihúztak az a 42 volt, én a 44-et játszottam
670 millió helyett 286 ezret nyertem. Ami érdekes, nem mérgelődtem, örültem neki, pont Németországban melóztam és vettem ott egy öreg Mondeót úgy 2 héttel előtte , kb így ingyen volt.
Pár hónap múlva kezdtem filózni rajta hogy mi lett volna HA ........?"ha meg kell b@szódni, akkor meg kell b@szódni " José Luis Torrente
-
kuntics
tag
Jelenlegi munkahelyen 10+ fővel jatszunk 5ös lottót lassan 2 éve. Eddig talán 1 hármas volt, van, hogy hetekig még kettes sincs. Előző munkahelyen kollégával közös skandi, 3 év alatt az is jócskán minuszos volt, nagyobb nyeremény nélkül. Pedig kolléga nagyba nyomta, közel 20 éve próbálkozott, mindenfajta lottó+kaparóssal is. Néha adok fel csak úgy pár mező skandit, vagy 6ost, de az eddigi szerencsémet nézve csak kidobott pénz
de amíg nem a kajapenzből kell lecsípni, addig havi pár ezrest megér az esély.
-
bkercso
nagyúr
Öcsém kb. 5 éves lehetett, amikor egy általa (anyánkkal közösen) kitöltött lottószelvénnyel 3-asa lett. Egy pedálos, piros szemetest szeretett volna már régóta, így azt vettek belőle.
Mennek haza az utcán, viszi a gyerek a vele majdnem megegyező méretű tárgyat. Dubcsek bácsi (~90) kint áll a kapu előtt, ahogy szokott:
- Mit viszel kisöreg?
- Szemetest. Nyertünk a lottón!
- Ejj, de jó humora van a kisöregnek!Gimis fizikatanárom évekig írta a nyerőszámokat egy füzetbe. Nem játszott sosem, de kiszámolta, hogy mindig a múlt heti számokat megjátszva állítólag jóval többször nyert volna, főleg 3-ast, mint ami a véletlen alapján valószínű.
Én nem lottózom, de még nem nyertem.
[ Szerkesztve ]
Megjelentek! : MFD3 és MFA3 || bkercso HiFi készülékek: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/bkercso/keres.php?search_exac=0&search_title=0&usrid=341946&buying=0
-
Soha nem vettem még lottót csak azt töltöttem ki amit anno a szüleim vettek és ez így is marad soha nem fogok lottózni.
Egyrészt a hülyék adója másrészt mint ahogy fent is írták az egész manipulálva van amire jó példa volt egy élő lottó sorsolás.Persze a nyeremény gondolatával én is eljátszottam már de kb ennyi.
Az meg a másik hogy ahogy megnyernéd az ötöst onnantól fogva rettegésben élhetsz amíg el nem költöd mert egyből célpont leszel. Olyan nincs hogy valaki ne tudja hogy te nyerted és ha egy valaki tudja akkor onnantól fogva nincs megállás.
Sztem rá pár nap múlva már valami alvilági szervezet kopogna az ajtódon.Azt tudom ha én ennyi pénzhez jutnék, egyből név változtatás és elmenni egy másik országba, felhagyni minden ismerőssel csak is a családtagokat vinném.
De még ez sem garancia arra hogy el tudsz bújni az alvilág elől.Legalább is ez az én álláspontom az egészről.
Én azt mondom az a legjobb pénz ami már el van költve mert azt már használtad nem csak az állambácsi zsebét tömöd valamelyik bankban és azt biztos nem tudják lehúzni a kártyádról csalók.
Már el is kezdődött.
Tehát ami nincs azt nem kell igazolni.S23 Ultra / Watch 6 / Q80T 65" / GFN / NUC 13 Pro / JBL / S3000 Pro / WH950NB
-
bul07
nagyúr
3-400millió olyan nagy pénz
Mikkor jobb helyen egy háznak az ára, mikkor 20-30milió egy kocsiMár rég nem kell tartani attól hogy nagyobb nyeremény esetén direkt rámenne az emberre az alvilág, inkább a rokonok
Én ha nyernél mondjuk 50-100millió simán felvállalnám, az mára már annyira elenyésző összeg a mai világban, és mai gazdagok világában semmi már
Persze 4-5-600millió esetén már a nyilvánosság nem játszana, de az is inkább a kölcsönkérők miattEz a hülyék adója dolgot bármire rá lehet fogni, parkolás is az gyalogosok szemszögéből
[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
Bambuszpro
tag
Eddig a legkomolyabb nyereményünk egy mp3 lejátszó volt valami kódbeküldős játékkal kb 15 éve.
Szerencsére engem nem mozgat meg a lottózás élménye így mindig csak péntek 13.-án adok fel egy 5-ös lottót ha éppen nem felejtem el
. Természetesen még egyszer sem nyertem vele. Úgy vagyok vele, hogy még az is hasznosabb ha egy doboz sört veszek belőle.
Tippmixet is csak egyszer adtam fel mert az akkori osztálytársak nagyon nyomták és kíváncsi voltam. Nem hatott meg semennyire.
Szerencsejáték egyéb formái sem érdekelnek. Pókerezni is csak egyszer játszottam pénzben egy céges karácsonyi buli keretén belül (valami pár ezer forint volt a beugró, jelzés értékkel). Mondjuk azt egy kicsit azért élveztem de nem maga a játékot hanem a kollégák társaságát, meg az oldott hangulatot. Végén egy fél sör árát nyertem pedig kb közöm nem volt a játékhoz.
Manapság az okos telefonok és az ostoba emberek korát éljük.
-
GreatL
őstag
Az történt hogy a pár nyerés beégett az agyadba, de igazából semmit nem nyersz csak folyamatosan veszítesz, amiből Nagy Feró és Kovács Ákos sokáig elzenél. Ha szereted a zenéjüket akkor még rendben is lehet.
Intel Core i9-9900K víz | 32 GB | GBT RTX 3080 Ti Gaming OC | 48" LG C1 TV | Samsung(.hu) Galaxy S22+ 256 Vodával | Voda Samsung Galaxy A54 | Pocketbook Inkpad 3 Pro
-
updog
senior tag
Most ugrott be, úgy '97 táján, 10-11 éves koromban voltunk osztálykiránduláson, és nyilván akkor még senki nem nézte hogy ilyen korú gyerekek a kocsmában tobzódnak, játékgépeztem, az egyik az nem félkarú volt hanem a 3 szimbólumhoz 3 gomb tartozott és ha megnyomtad, megállt valahol, egyesével. Elég gyorsan ki lehetett ismerni, 5.-6. kör környékén simán úgy nyomtam hogy kijött a 777.
500 forintot nyertem, a zsebeinket, baseballsapkáinkat, meg amit csak lehetett tömtük a huszasokkal. Aztán elég gyorsan elhúztunk mert éreztük a hátunkon a szúrós tekinteteketDehát ez is hiba volt a rendszerben, nem szerencse.
"Bocs, főnök, de én csak két emberben bízom. Az egyik én vagyok. Nem maga a másik." || "Hóhahó, mégis van graffaló!"
-
cappa72
nagyúr
Kiszámoltam, hogyha havi 100k-t fére tudnék tenni, akkor a 300M Ft-ot 250 év alatt tudnék spórolni.
Szerintem most is nagy pénz.
Attól függ, ki honnan indul.
Pénztáros Lőrincnek val'szeg nem ("gondolkodom, tehát vagyon"); nekem iszonyat mennyiségű összeg...
Selenia 5w-40 motorolaj eladó! Na meg 4db Ford Kuga TPMS szenzor, 12k-ért
-
Az van, h mindenki a főnyereményre utazik, én azt elengedtem., majd pont én leszek az aki az egész országból eltalálom.
Nem, én csak játszom, és figyelem mennyire vagyok szerencsés. Próbáltam már számgenerátorral, nyaggattam a MI. számokért, rázogattam a lottózóban azt az izét amiben vannak kis golyók, néztem számokat az autók rendszámáról és azokat tettem meg, megforgattam a szelvényt és fejjel lefele töltöttem ki. Komolyan én mindent megteszek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Magisk
- Ukrajnai háború
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Háztartási gépek
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 / 4070 Ti (AD104)
- Milyen monitort vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- nVidia tulajok OFF topikja
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: ABT Hungária Tanácsadó Kft.
Város: Budapest