Hirdetés
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Műholdas AI chippel fedné le a bolygót a Samsung
- Lecsap az S26 Ultra az Exynos 2600-ra
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- A Galaxy S26-tal együtt késik a One UI 8.5
Új hozzászólás Aktív témák
-
Írtam már C programot is avr-re meg arduino-t is szerintem mindkettőnek megvan a helye.
A C++ nagyon utálom mint nyelvet, szerintem kb. a C-re hackelt OO ami sokszor borzasztó logikátlan. Én tudok rendesen programozni C++-ban, meg java-ban is (sőt ha kell C#-ban is de azt ritkán csinálom). A javat sokkal jobban szeretem például androidos javaban nagyon jól lehet dolgozni. C++-ban is elvagyok, és sokkal ellentétben nem egy hányadékot szoktam benne alkotni, de mégis nem szeretem, pedig qt-ben is írtam már jónéhány progit.
-
Viszont C-ben lehet megtanulni rendesen programozni. Ha megy a C desktopon akkor utána sokkal könnyebb lesz az arduino, vagy avr c. A windows desktop meg ha nem windowsra akarsz fejleszteni szerintem programozás szempontjából felejtős, egy linux ezerszer jobban beállítható, nincsenek ócska driverek, jobb a szöveges felület stb.
A C++-al kezdés meg kész vicc.
Az arduinonak van overheadje, viszont sokkal rövidebb a kód jobban átlátható, ha viszonylag erős microcontrollered van pl.: atmega32u4 akkor annyira mindegy egy kisebb project esetén.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iMac Pro 1.1 2017 Intel Xeon W2150B 64GB 1TB VEGA 64 16GB!!! 1 év garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 5590 - i5-8GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I CAM I W11 I Gari
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3402
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő