- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Az iPhone-t oktatja a Vivo X200 Ultra
- iPhone topik
- Magisk
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Nekem aztán mindegy, hogy a piaci részesedést miből számolod, én csak azt mondom, hogy Apple OS - Apple készülék vs Google OS - Google készülék. Ezt így kellene, szerintem.
Mondom ezt úgy, hogy SGS3-am van és kummára idegesít, hogy lassan jön a köv. android verzió és nekem még mindíg nincs frissítésem JB-re. -
Mr.Csizmás
titán
végre egy értelmes cikk a szifon.com-on.
nyam-nyam műszaki
Arra is utal az alaplap, hogy az iPhone 5-nél CDMA és GSM modul már alapból benne lesz a készülékben, és nem kell majd két különbözőt gyártani.
és akkor az is fogyaszt, még akkoris, ha csak GSM megy? imho ha ki akarják hegyezni az üzemidő/teljesítmény mutatóra, érdemesebb lenne külön csinálni, plusz egy fogyasztót nem hagynék rajta csakúgy.
ja de ez a 4S
hopp.
-
Valamit valamiért. A Windows sincs minden egyes PC-hez külön optimalizálva. Nyilván ennek meg van az erőforrás ára. Mivel nem mindenki tud / hajlandó negyed millát kifizetni az Apple fejlesztéseire (mert ugye nyilvánvaló, hogy a fejlesztés költségeit rádobják a vásárlókra), inkább beéri a jóval olcsóbb dupla aksival.
-
Dany007
veterán
Egyetértek. A gyártóknak kéne optimalizálni az Androidot a saját készülékeikhez.
Valamit így is csinálnak vele, hiszen 1-1 frissítés után fél vagy talán 1 év is eltelik, mire az adott készülék megkapja azt. Tehát ezt az időt kéne hatékonyabban és jobb eredménnyel eltölteni.Nyilván az alap Androidot nem lehet minden egyes készülékre személyre szabottan optimalizálni. Azt a gyártónak kéne megtennie a saját hardveréhez, ahogy az Apple is csinálja... Ja, hogy ez nem megy úgy, hogy évente 10-15 típust dobnak piacra? Hát akkor lehet, hogy 3-4 félét kéne és mindjárt több idő és energia maradna optimalizálásra.
-
DaveJr
őstag
Mihez képest sikerült jól? Nagyon sokat számít az iOS is ami hajtja. Ha az utolsó pontos vesszőig optimalizálva van a szoftver naná hogy baromi gyors. Azért megnézném ugyanezt a procit egy Android alatt. Lehet h nem is lenne akkor már annyira jó.
Az Apple már az elején is külsős hardvereket használt főleg proci szinten. Maximum külön pénzért eszközöltek fejlesztéseket az Apple számára.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezeskonzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Lenovo X1 Yoga G6 i7-1185G7 32/512GB SSD FHD IPS Touch Win11 (lízingelt)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest