Hirdetés
- Megvásárolható a Vivo X300 és X300 Pro Magyarországon, íme a hivatalos árak
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Android szakmai topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi Mi 9 - egy híján
Új hozzászólás Aktív témák
-
LouiS22
veterán
Rendben, akkor prezentálj egy olyan root lehetőséget a Z3 Compacthoz, amihez nem kell bootloadert nyitni. Elárulom, nem találsz ilyet. Szóval a helyedben meggondolnám, hogy mit írok le azelőtt, mielőtt leírnám. Lehet, hogy a régebbi modelleken működött, ezen (most) még nincs exploitot kihasználó hozzáférés.Egyetlen szóval sem mondtam, hogy a root kinyírja a telefont (miért tenné)? Pontosan tisztában vagyok azzal, hogy mit jelent a root fogalma, ahogy az elmúlt öt évben minden telefonomat magam rootoltam, és láss csodát: egyet sem nyírtam ki.
Ha a szövegértéssel volt az imént problémád, akkor segítek: a kinyírás nem a rootra vonatkozott, hiszen azzal önmagában valóban lehetetlen kinyírni egy telefont. Na de a mód, ahogy eljutsz hozzá, már számos veszélyt rejt (vonatkoztassunk el a Sonytól, legyünk általánosak). Ha flashelned kell hozzá, máris exponenciálisan megugrik a hibalehetőségek száma (rossz fájl, rossz helyre tallózod be, nem értesz az adb-hez, stb. stb.).
Szóval mielőtt leugatsz, tessék elolvasni a vitaindító cikket is, amiből kiderült volna egy-két dolog

Új hozzászólás Aktív témák
- Háztartási gépek
- Milyen TV-t vegyek?
- Képernyős trükkök növelik a notebookok üzemidejét
- Megvásárolható a Vivo X300 és X300 Pro Magyarországon, íme a hivatalos árak
- Milyen légkondit a lakásba?
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Óra topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- SUSE Linux
- Helldivers 2 (PC, PS5)
- További aktív témák...
- 2db UK billes (146 / 147) - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Bomba ár! Dell Latitude E5540 - i3 / i5 I 6-8GB I 320GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3747, 91% Akkumulátor
- DXRACER Prince L gamer szék
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest