Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 12X – kicsi a bors és hűvös
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- AGM G3 Pro - ordít róla, hogy szoftverfejlesztők kellenének
- Huawei FreeBuds Pro - egy igazi csúcsmodell
- Huawei P10 - pisztácia nem is volt
- Ismét az Apple veheti át a piacvezető pozíciót
- Android szakmai topik
- Magisk
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
Új hozzászólás Aktív témák
-
Melyik asztali környezet tetszik? Ha Unity, akkor Ubuntu, ha Gnome Shell, akkor Fedora (ha már Mint kilőve), esetleg openSUSE. Ha KDE, akkor Kubuntu, Chakra, openSUSE... LXDE meg Lubuntu. Firefoxot frissíteni kell, mondjuk ez mindre igaz, most jönnek az újabb disztrókkal, sok már fél éves, vagy több...
Zorin érdekes nagyon, és elég "Windows"-os, nézd meg sztem.FF nálam átrendezte a keedvencek sorrendjét mappán belül. Az ötlet jó, de 1. nem találtam vezérelvet (gyakori, ABC, bármi), 2. a kutya se' kérte. Pár éve nem hittem, h ezt fogom mondani: de Chrome/Chromium a legjobb linuxra (persze ha FF pluginokban most is jobb, van akinek nincs alternatíva).
Ha kipróbálod és nem tetszik azzal semmi baj nincs

Jah, Fedora is 8 GB alatt van, abból ~1,5 GB Urban Terror (játék)

-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Még az OpenSuse-t akartam említeni, az is jó.
Nálam a Chakra kompletten a /home-al és programjaimmal 8.1Giga helyet foglal. A "full" telepítője 1.4 giga, egyből ki lehet tolni penre, van nekik rá egy célprogijuk Windows alá is.
Firefoxot használok én is. Igaz a könyvjelző eszköztárban nagyon ritkán matatok, de nálam még mindig jó volt ott. Am. érdemes csinálni a ramba egy ramdisket, ez csak egy sor az fstab fájlba, meg egy a firefoxba, aztán onnan ramba cachel, ez eléggé meg tudja dobni a sebességét. Ha érdekel, leírom a beállításokat.
Új hozzászólás Aktív témák
- One mobilszolgáltatások
- PlayStation 5
- Xiaomi 12X – kicsi a bors és hűvös
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Mini PC
- Kivégezheti a kisebb VGA-gyártókat az NVIDIA döntése
- Intel Dual Core 2000 felhasználók barátságos offolós topikja
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- További aktív témák...
- Sony PS VR2 + ajándék állvány
- iPhone 16 128GB récezöld 6 hónapos gyönyörű! Akkumlátor 99%! 2026 május 23-ig Apple garancia!
- 1TB Samsung 3,5"-os HDD-k (ár és állapot infók a leírásban)
- Újszerű Lenovo Legion Go 8APU1 eladó/Ryzen Z1 Extreme/512GB SSD/8.8 2560x1440 144Hz/ beszámítás van
- Olcsó laptop! Lenovo Ideapad 1 15AMN7! AMD 7120U / 4GB / 128 SSD
- Xiaomi Redmi Note 13 8/256GB / 12 hónap jótállással!
- Lenovo TAB M11 tablet
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3527, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! HP Probook 440 G10 - i3-1315U I 16GB I 256SSD I 14" FHD I W11 I Cam I Garancia!
- OnePlus Pad Green nagy kijelzős, pehelykönnyű tablet 128 GB Wi-Fi Használt, karcmentes 3
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi