Új hozzászólás Aktív témák
-
Én az MS-ben eddig pont azt szeretem, hogy minőségben mindig hoztak egy elég magas színvonalat.
Kíváncsi vagyok, ezek után mi lesz.
Azt amúgy nem teljesen értem, hogy miért ne lehetne minőségi burkolatot használni az alacsonyabb árkategóriában?
Úgy értem, hogy megy ezerrel a spórolás jóformán az egész konzumer piacon; ha egy cég tud faragni 0,1 Ft-nyit az előállításon, simán megteszi, a minőség rovására.
Meg persze a felhasználók egy része is ha tud, még 100 Ft-ot is képes spórolni ilyenen, aztán meg megy a sírás, hogy szemét kapitalizmus, semmi sem időtálló, stb.
Mindegy, ez már eléggé off. -
-
Remélem az ilyen kis gyártók, mint a Prestigio, Blu, meg társai meglökik a WP-eladásokat.
Ráadásul ezeknél nem is kell aggódnia a felhasználóknak, hiszen a hardver fix, szóval nem érhet meglepetés.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD - garanciával hibátlan működéssel
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest