Új hozzászólás Aktív témák
-
assemble
addikt
válasz
lócitrom #4542 üzenetére
Kosz, siman a settings-bol felflash-eltem vegul.
Bootloader maradt nyitva (olvastam h mintha valakinek visszazarodott volna egy gyari frissitestol, nemtom ilyen tenyleg tud-e tortenni)
TWRP-bol azt olvastam, hogy a gyari oldalon levo is mar eleg jo kene, hogy legyen. Csak olvastam sztorikat olyanokrol h jelszot kert inditasnal flasheles utan es addig semmit nem lehet csinalni, ezt el akarom kerulni, es nem teljesen tiszta nekem h mikor tortenik ilyen. -
NemMo
őstag
válasz
lócitrom #4530 üzenetére
Köszönöm szépen a tájékoztatást. Nem mintha nem érteném az angolt, csak egy kicsit gányolt rendszer hatását kelti, de van rá sansz, hogy feltegyem ismét (mi 8 után). Ezt a néhány angol menüpontot leszámítva nagyon szerettem az eu romot. A mi 8-on eu stabil volt, de most a devet tenném fel, csak a full wipe tart még vissza egyelőre.
-
Darth_Revan
veterán
válasz
lócitrom #4462 üzenetére
Tudom, csak a fastboot 10.2 előtt kézzel is letöröltem a system és data mappát hogy esélye sem legyen annak, hogy véletlenül nem törli.
10.3-hoz kerestem fastboot tgz-t, de Recovery elérhető mindenhol, viszont a fastboot variánst mindenhol törölték
Mondjuk azt sem értem, hogy egyesek hogy érnek el Antutu alatt 299000 pontot, a max amit én láttam az 297000 volt, de átlag inkább 295000
-
agabe
addikt
válasz
lócitrom #4443 üzenetére
Ez most ugyis probalgatasra van, szival adatvesztes nem problema.
Az EU-s MIUI nem hivatalos ? Lehet hulye kerdes, csak azt gondoltam az is hivatalos.
Jo ez a Crdroid (ami ugye linegeos alpu) de azert az alap gyari (amit kb egy hetig hasznaltam) stabilabb.
Nem sok problema van, de mar beakadt egy rendszer app es meritette idle-ben is az akksit, meg van, hogy crashel egy-egy app, es egyszer volt egy rendszerszintu lassulas is.
Ilyenek gyari MIUI-n nem voltak csak az meg tele volt nagyon sok szemet appal. -
grosy
senior tag
válasz
lócitrom #4452 üzenetére
Kicsit utána olvastam, és kiderült, hogy egy kritikus hiba miatt leállították a frissítést. Tudtam én, hogy nem szabad erőltetni :D
Itt írják bővebben:
https://piunikaweb.com/2019/04/04/poco-f1-stable-late-march-early-april-update-miui-10-3-4-brings-widevine-l1-game-turbo-and-more/ -
-
agabe
addikt
válasz
lócitrom #4417 üzenetére
Bootloader es root utan az [itt leirtak] alapjan feltettem a crdroidot.
Akkor kaptam a hibauzeneteket.
Kesobb twrp-bol ujra wipe valami youtube video alapjan probaltam menni, de elakadtam.
Ennyi egyenlore. Most sajna nincs idom, de biztos megoldodik csak hatha ebbol az allapotbol van egyszerubb mint mindent elorol kezdeni.(#4418) Fényvadász:
azt a dfe flasht meg nem olvastam eddig. -
-
Balzak83
senior tag
válasz
lócitrom #4321 üzenetére
A fejlesztésekből itt csemegézhetsz, mielőtt teljesen fogalmatlannak nézel így látatlanba. Az, hogy engem mi zavar, meg mi nem, azt meg engedd meg, hogy eldöntsem, okés? Nem ez volt a lényeg, de majd erre te is rájössz, ha visszaolvasol
@coolboy 323: Nem vészes, kicsit nagyobb tőle a telefon, de még bőven a használható kategória. Innen rendeltem, 12 nap alatt itt volt. Most kicsit drágább, ha jól nézem.
-
Balzak83
senior tag
válasz
lócitrom #4317 üzenetére
Akkor neked meg nem volt LG-d. Ott lesheted mikor kapsz meg egy hiányolt funkciót. A xiaominak is kell azért idő, hogy egy ekkora termékflottát up to date tartsanak. Vagy abban a hitben élsz, hogy van nekik egy pocophone osztályuk a földszint c irodában, akiknek mas dolguk sincs, mint fórumot olvasni? Agilisban tolják már mindenhol, majd sorra kerül ez a gond is.
Egyébként engem nem nagyon izgat a dolog, aosp romokon szoktam ugrálni. -
Almos
aktív tag
válasz
lócitrom #3817 üzenetére
Feleségemnek vettem az iPhonehoz vezeték nélküli töltőt, és neki tetszik, szereti használni. Maga a töltő a konyhában van, és napközben mikor jön-megy, akkor a töltőre rakja le a telefont, és nem kell minden alkalommal a kábel csatlakoztatásával bajlódni. Erre így nagyon kényelmes, és összességében mindig fel van töltve a telefon.
Az autós telefontartót is lecseréltem vezeték nélküli töltősre, így 1 kézzel, könnyedén ki/be helyezhető a telefon, nem kell a kábelt is dugdosni.Sajnos valóban egy veszteséges technológia, ezen nincs mit szépíteni, viszont van olyan felhasználási mód, ahol kényelmes.
Én rendeltem a Pocohoz is egy vezeték nélküli töltés receivert, 2,5$-t megért, hogy kipróbáljam
-
Alonso69
senior tag
válasz
lócitrom #4136 üzenetére
Szia.
Igazad van, persze, az EU és a MiRoom már hasonló beállításokkal rendelkeznek,a hang és az animáció testreszabása kivételével.
Az érdekesség ebben,hogy egy 18 éves informatikát tanuló srác csinálta Port-olta (a Telegram-on) figyeltem,hogyan halad és mivel próbálkozik, mert elsőre nagyon dacogós volt a rendszer, nem volt hang, arcfelismerés,kamera......
Most az android Q Gsy Pixel verziót teszteli,a WiFi hotspot-on kívül már szinte minden működik,később próba. -
kicsi007
tag
válasz
lócitrom #3969 üzenetére
Mégegyszer köszönöm a segítséget!!
Megcsináltam tegnap a nyitást, Fastboot ROM telepítést,TWRP telepítést, EU Stabil telepítést. Ezután a cache,dalvik, data törlést is.
Elég sokat kellett küzdenem a TWRP-vel, mert a WIN 10 miatt nem akart sikerülni. De szerencsére WIN 8-al meg tudtam csinálni a TWRP telepítését, s utánna ment.
Minden frankóm működik, kivéve az updeter app-ban, ha rányomok "choose update package"-re, az updater leáll... Nem is érdekel ez, ha az OTA frankón fog működni.
Valaki,aki a ezt a kiadást használja, meg tudja nézni, hogy nála is jelentkezik ez a probléma? (xiaomi.eu_multi_POCOF1_V10.2.3.0.PEJMIXM) -
RTG
tag
válasz
lócitrom #3969 üzenetére
na ja, a végére is oda írhattam volna, h szerintem.
persze, nem kell kilépni, csak egyszerűbb, és biztosabb, ha kilépsz. ( én már kerültem jelszó mizériába, azóta inkább kilépek )
én véglegesre telepítettem a twrpt, ha már egyszer baszódtál vele, akkor miért ne ?
valami azóta is megfejthetetlen okból a fastboot flash megállt 98 %-on, kétszer is, én azzal se töretném magam; nyitás > twpr > otg - flash rom -
nji
aktív tag
válasz
lócitrom #3947 üzenetére
Az xda-n most olvastam, hogy készül két középkategóriás android one xiaomi. Lehet hogy azokat megvárom, mert nekem sem tetszik a xiaomi szoftvere. Ezért is akartam a poco-ra lineage OS-t vagy esetleg pixel experience romot.
https://www.xda-developers.com/xiaomi-android-one-in-display-fingerprint-scanner/amp/Telefonon nem lehet normálisan linket betenni?
-
nji
aktív tag
válasz
lócitrom #3936 üzenetére
Az nfc-t én eddig még soha nem használtam. Az infra biztosan jó a tévirányítás miatt, de elvagyok az eredeti távirányítókkal. A jack -nél engem nem zavar a plusz csatlakozó, mert azzal együtt viszem a fülhallgatót mindenhová. A műanyag se zavar xz2 compact is műanyag, nekem tökéletes csak erre nem fejlesztenek szinte semmit, bár ez így jó, ahogy van. Akkuidő fontos szempont, majd a gsmarena oldalon megnézem a három modellt. A fényképek nem sokkal rosszabbak, mint a mi 8 vagy mi 9? A mi 9-et konkrétan a fotózási képességére alapozzák.
-
Alonso69
senior tag
válasz
lócitrom #3903 üzenetére
Nem volt XDA link,csak ez a 4PDA [link]
Ezt hiába osztom meg,nem tudod elolvasni,letölteni erről kb. félévente vitázok valakivel.
Értem,hogy mit akarsz de sajnos nincs időm leforditani vagy elemezni,azt amit megosztok.
Maradjunk annyiban,hogy csak kipróbált, tesztelt dolgokat osztok meg,ha van rá igény. -
Alonso69
senior tag
válasz
lócitrom #3901 üzenetére
Semmi gond.
Hidd el én sem teszek fel ismeretlen helyről származó fájlokat, App-okat.
A 4 PDA linket hiába beteszem, onnan nem tudsz letölteni semmit,egy regisztráció után lehetséges, ami csak orosz nyelvtudással érhető el.,ezért is, én szoktam feltölteni és megosztani a Drive-ről.
De,ha van XDA-s link, akkor egyszerűbb, mert csak azt kell megosztanom.
A fórum azért van,hogy segítsünk egymáson, én így próbálok.
Mindig voltak szkeptikusok (nem rád gondolokakik az orosz vagy inkább keletről származó dolgokat nem igazán szeretik,de ilyenkor mindig azt mondom, hogy meg kell nézni, hogy az XDA-n honnan való a szerző egy adott fejlesztésnél,legtöbb a Poco-nál India-i vagy Orosz.
-
szabifotos
senior tag
válasz
lócitrom #3873 üzenetére
A videó funkcióra legalább 5 másodpercig vált át, és a rec gombra bökés után is kell vagy 7 sec, mire elindul a felvétel. HA elindul... Mert néha csak egy pár Kb-os olvashatatlan fájl keletkezik. Plusz írjátok, hogy abban van 60fps. Tehát hátha jobban járnék a dev rommal. Ezt egyenként csak a frissítés óta csinálja...
-
válasz
lócitrom #3726 üzenetére
Szia, én ebből rendeltem valamennyit és sima átlagos, nem kerekített üveget kaptam, de nem volt szükség semmi folyadékra sem, már felhelyezést követően is tapadt rendesen mindenhol a széleken is.
Korábban Note 4, Redmi 4X és Mi A1 telefonokat mind kellett folyadékoznom ugyanilyesmi fóliák esetében, itt meg csodálkoztam is, hogy alapból patent.
Külön folyadékot se mellékeltek hozzá, szóval akkor úgy tűnik Poco-nál tényleg nem kell folyadékozni. -
gombasm
aktív tag
válasz
lócitrom #2885 üzenetére
Orange Fox tudta ezeket már tavaly is:
https://forum.xda-developers.com/poco-f1/development/official-orangefox-recovery-project-beta-t3853233
Azóta már van újabb TWRP is, valószínűleg az is tudja, én már november óta az OF -et használom, hibátlan
!
Teljesen TWRP alapú, kibővítve egy csomó funkcióval. Tudja kezelni a (nem túl régi) TWRP mentéseket is, csak másik könyvtárat használ mentésre, így előtte oda át kell másolni amit a TWRP mentett a sajátjába.
-
meridaharcos
senior tag
válasz
lócitrom #2885 üzenetére
Bocsi, telóról voltam !
[RECOVERY][UNOFFICIAL] TWRP-3.2.3 [20181212]
Állítólag működik, én még nem teszteltem !!!"THIS TWRP DOES NOT DISABLE FORCE ENCRYPTION. IT WILL DECRYPT THE ENCRYPTED DATA WITHOUT THE NEED OF FORMATING IT"
Mindez pirossal vastagon. -
Alonso69
senior tag
válasz
lócitrom #1841 üzenetére
Eléggé érdekes a Xiaomi fejlesztési "politikája"…
Sok készülék , nagyon sok régió,,Miui10…Android Pie, egy maroknyi fejlesztő ,ezért is van csúszás a fejlesztő i és a Stabil Rom között.
A másfél éves Samsung S8+ még mindig a nougat-on van ,mi meg decemberben megkapjuk a Pie-t.
Ez már régóta így van el kell fogadni. -
válasz
lócitrom #1841 üzenetére
Ha nem passzol ,akkor passzold el...
Adott volt a notch, és ennek "előnyei-hátrányai" , tudvalévően, hogy ehhez szoftvert is kell variálni.
Én ha hisztiznék a telefon miatt, akkor keresnék más gyártót, ahol az igényeimnek megfelelő terméket találok.
Lehet nem megoldás. De akkor inkább a megoldásra törekedj, mert bizony itt nem tudunk mindent megoldani
Vészjósló, jó hogy nem egyből temetjük a céget... -
-
-
Carline
őstag
válasz
lócitrom #1824 üzenetére
Redmi Note 5-öm van és a rootolást a titanium backup programom használata miatt (is) vártam. Azzal telefonok és romok között is tökéletesen lehet programokat és adatait átvinni.
Vannak olyan alkalmazásain aminek az adatai már az S5 óta megvannak pedig átkerült azóta RN3SE-re, RN4-re, Honor9-re, Mate8-ra is és tökéletes. -
-
-
-
iassak
csendes tag
válasz
lócitrom #1788 üzenetére
A bevilágításra gondolsz? Az új, e heti szállítmányból valón, én elsőre nem fedeztem fel. De miután nagyon alaposan összehasonlítottam az alját és a tetejét, sötétét háttérnél tényleg mintha egy picit világosabb árnyalatú lenne az alja. Viszont olyan gyorsan boot-ol, hogy ügyesnek kell lenni, hogy felfedezd mielőtt végezne. Egyébként máskor meg láthatatlan.
-
haris
őstag
válasz
lócitrom #942 üzenetére
Basszus ezen rugózni!
Én meg az a fajta vagyok, aki minden éjjel töltőre teszi a telefont. Akkor is ha már csak hálni jár belé a lélek, meg akkor is, ha még csak 58%-ra merült (mint pl ma).
Nem baj. Éjjel=töltő
Én alszom, ő eszik. Mindenki teszi a maga dolgát.
A reggelt 100% -al kezdem, mert mi van ha kell minden csepp energia.
De ez csak egy ellen vélemény -
gombasm
aktív tag
válasz
lócitrom #916 üzenetére
"3400-as akksi. ez a baj amúgy."
Ja, ez hatalmas gond valóban
.
Eddig nap végére nem sikerült 70% alá fogyasztanom az akksit, pedig új még a cucc, szóval jóval többet nyomkodom, mint majd később fogom, szóval használatban simán két napot is bírhat.Hogy ez a sok fikázó hogyan jött itt össze...
Savanyú a szőlő, nem hiszitek el, hogy ez egyszerűen jó vagy mi a gond?
-
KFORboy
senior tag
válasz
lócitrom #887 üzenetére
Házon belül is rontja a biznict a telefon, mert rontja a Mi8 eladásait...
Gondolom emiatt hagytak ki ilyen apró kis bosszantó dolgokat.
Amm az Infra nem alap gyártóknál, csak top felső mezőnyben, ugyan olyan árcímkékkel.
Ez is csak Xiaomi sajátosság volt, Huawei/Honor meg már egy béna rossz vicc... De régen ő is dobott tán.Persze ettől még nem fogják belerakni, akárhogy kerregünk itt fórumon.
De ettől még így is jóval többet kap az embet a pénzéért.
Ajánlott elmenni Lurdyba és megtaperászni, plusz a Mi8-at...
Vicc, hogy minőség érzetre tudja verni a Mi8-at... Kijelzőben meg egy igen jó IPS-t kapott, szemben a Mi8 igen bénán kalibrált AMOLED-jével. -
laciba77
tag
válasz
lócitrom #882 üzenetére
NFC-s készüléknek ott a MI8. Ezért az árért azért ne várjuk már el, hogy mindent tudjon a telefon.
- csúcs proci
- 6/128 GB, UFS tároló !
- infra alapú arcazonosítás
- 4000-es aksi, nagyon jó üzemidő
- QuickCharge 3.0 gyorstöltés
- folyadékhűtés (sokat számít)Jelenleg a kategória legjobb ajánlata ez a telefon.
Viszont az infráért tényleg kár
-
KFORboy
senior tag
válasz
lócitrom #882 üzenetére
Bár nem nagy segítség, mert nem olyan kényelmes mint az integrált IR, de vannak ilyen jack dugóra forrasztott IR LED, amit aztán ráköthetsz a telóra egy madzagon, stb, és ha kell, bedugod és alkalmazással ugyanúgy vezérel.
Bár szerintem te sem szereted a lógó baszokat a telódon, meg úgy eleve nem olyan kényelmes mint simán alkalmazás indít aztán klíma, TV, hangrendszer távirányít...
De más alternatíva nincs...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 12GB RAM / 512GB ROM (Garancia 2026.04.10-ig)
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A26 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó Xiaomi 14 12GB RAM / 512GB tárhely Jádezöld !!! Szállítás alatt!!!!
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 5070 / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest