- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Hammer Construction 2 Thermal 5G - építő jellegű kritika
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dhampir
félisten
válasz
Viktor0610 #697 üzenetére
Köszönöm szépen a választ!
-
Atta66
csendes tag
Ma igy merült a pocom
-
-
Dhampir
félisten
Sziasztok!
A Poco X3 NFC-vel előfordulnak térerő problémák?
A korábban megjelent MIUI 12-vel a Xiaomi Note 9 Pro-hoz hasonlóan a Poco X3 NFC is megkapta ezt a marsi háttérképet vagy témát?
A kamera jobb, mint a Note 9 Pro-ban lévők (talán a makrót kivéve)?
-
Gombinyó
őstag
A Pixel Experiencet választottam, számomra tökéletes. Szeretem a stock droidot, nagyon jó, hogy nincs tele minden felesleges törölhetetlen appal.
A gesztus vezérlést nem tudtam megszokni, ezért visszállítottam a 3 gombos vezérlésre. A gyári launcher teljesen jó, nem kell a novával szüttyögni. Call recorder is húzható rá magisk repoból egyszerűen. Safetynet teszteken átmegy, szóval fut rajta minden banki meg szolgáltatói app.
Egyetlen hátránya, hogy a gyári kamera szoftver még nincs kész rá, szóval aki 64MP-ben akar fotózni annak egyelőre marad a MIUI.Viszont, ami nekem nagyon fontos volt és emiatt kezdtem el romokat próbálgatni az az AA, az is tökéletesen működik, nem dobál szét, nem rakja ki a spotify hangját a telóra, ha letettem a hívást. Végre hibátlanul megy, ami a MIUI-ról nem mondható el. És a wazehoz se kell eljátszani a kanossza járást.
Ami még nekem plusz pont, hogy a youtube sincs bele égetve, így a yutube vanced alapértelmezett tud lenni.
-
Bagoly01
senior tag
válasz
Peaceliker #692 üzenetére
Köszi szépen, be is rendelem akkor.
Kolondrum Köszi neked is.
-
válasz
Peaceliker #692 üzenetére
+1 ennek. Maximálisan védi a kamerát.
-
Peaceliker
addikt
válasz
Bagoly01 #691 üzenetére
Én ilyet, mondjuk aliról, de ugyan ez.
Gyáritól picit vékonyabb az anyag és így kevésbé bumszli tőle a teló. -
Bagoly01
senior tag
Ki milyen tokot használ? Leginkább olyan érdekelne amiből nem lóg ki a kamera,
ha van olyan. -
Predatorr
őstag
válasz
Viktor0610 #679 üzenetére
Be akartam linkelni a videót, erre megint működnek... Bár árut még nem nagyon látok (vagy csak túl sok script van tiltva).
Úgy tűnt, őket is csak be akarta dönteni a konkurencia.
Amúgy papíron van a garancia. -
Predatorr
őstag
Igen, én találkoztam már vele.
mdraco: Nekem ACR Call Recorder van, az is halkan rögzít, de ez egy audio szerkesztővel ma már nem probléma.
Nekem megváltás volt ez a teló a Galaxy S8 után, nem csak a Samsung avultatós szarságai miatt is, hanem hogy végre nem más betűt vett be a bill., mint amit leütni akartam, főleg nincs hajlított képernyőszél, ami még erre is rátett egy lapáttal. Pedig nincs is lapátkezem.
-
mdraco
őstag
válasz
szandimk #675 üzenetére
Használd egészséggel!
Én is közel 90k-ért vettem itt Romániában egy megbizható boltból gyártói 2 év garanciával.
Többet nem rizikozók külföldről garancia nélkül venni telefont. Na jó még a google pixel 4a-t bevállaltam feleségemnek németből, ebben a méretben nincs jobb.
2018-ban vettem xiaomi mi 9 se-t geekbuying-tól közel 110k-ért. Nagyon szerettem, kompakt, amoled, szép telefon volt.
A képernyője megzavarodott, ghost touch-os lett, szétszedtem de a mikrofonját is tönkretettem... eladtam kb. 15k-ért... Soha többet telefont garancia nélkül.
Ez a poco is jó készülék, méretet lassan szokom 2 hónapjade a google pixel 4a mellett batár nagy. 2 napot simán tart nekem is.
Sajnálom, hogy nincs gyári hivásrögzítő mint az előző xiaomi-kon.. jelenleg callX van de olyan halk a felvétel hogy szinte semmit nem hallani. -
Emori
friss újonc
Sziasztok,
találkozott már valaki a következő jelenséggel? Összecsúsznak néha a notification bar-on az ikonok, ha meg van nyitva pl. csevegő app vagy böngésző.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Ez a tudás ennyi pénzért nagyjából az ajándék kategóriája. És rögtön zárójelbe is teszi nem csak a házon belüli ellenfeleket.
- Óvodások homokozója
- Politika
- Nem a vámokra fogná, de felemelné az iPhone-ok árait az Apple
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Diablo IV
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- Nyaralás topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Honor Magic 5 Pro 5G - Használt, újszerű állapotban, ajándék tokkal!
- Így lehet neked Teljes Magyar Logitech Craft Billentyűzet
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/ 56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 10G, áfás szla
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- AKCIÓ! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest