Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Freddycom

őstag

Sikerült ideiglenes életet csiholni bele az unlocktool.net-en vásárolt szoftverrel, illetve egy rohadt elvetemült vasalós megoldással, de még messze a vége.

Szóval eddig ha rádugtam gépre "Qualcomm HS-USB QDLoader 9008" néven jelent meg az eszközkezelőben, így EDL módban tudtam flashelni ROM-ot az unlocktool-os szoftverrel, de ezután ugyanúgy halott volt, nem bootolt, se kép se hang. Láttam youtube-on egy fure megoldást, h a képen jelölt alkatrészre rányomok egy bekapcsolt vasalót és "megsütöm" kb 20-30 másodpercig.

:D

Ezután a POCO felirat felvillan, a százalék megjelenik a kijezőn, na mondom király, egy ilyen elbaszott megoldással sikerült megjavítani. De sajna a % felvillanása után nem megy tovább, kikapcsol. Ami más h most már nem a qualcomm néven jelenik meg eszközkezelőben, hanem "Linux File-Stor Gadget USB Device".

Itt ( [link] ) egy srác ugyan ezzel a jelenséggel találkozott, neki mindösszesen úgy kelt életre h levette az akksi sarut pár percig, majd visszakapcsolta normálisan. Megoldania nem sikerült neki sem az alap problémát, mert restart után megint deadboot-ba kerül.

na most innen nem tudok továbbmenni, az unlocktool nem ismeri már fel a telefont, emrt nem EDL-ben vagyok, sem fastbootban.

Ha ezt a két pontot összezárom vmi vezetővel, akkor visszakerülök EDL-be? Ez a testpoint EDL metódus?

Valakinek ötlete, hozzáfűznivalója?

Új hozzászólás Aktív témák