Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Freddycom
őstag
Sikerült ideiglenes életet csiholni bele az unlocktool.net-en vásárolt szoftverrel, illetve egy rohadt elvetemült vasalós megoldással, de még messze a vége.
Szóval eddig ha rádugtam gépre "Qualcomm HS-USB QDLoader 9008" néven jelent meg az eszközkezelőben, így EDL módban tudtam flashelni ROM-ot az unlocktool-os szoftverrel, de ezután ugyanúgy halott volt, nem bootolt, se kép se hang. Láttam youtube-on egy fure megoldást, h a képen jelölt alkatrészre rányomok egy bekapcsolt vasalót és "megsütöm" kb 20-30 másodpercig.

Ezután a POCO felirat felvillan, a százalék megjelenik a kijezőn, na mondom király, egy ilyen elbaszott megoldással sikerült megjavítani. De sajna a % felvillanása után nem megy tovább, kikapcsol. Ami más h most már nem a qualcomm néven jelenik meg eszközkezelőben, hanem "Linux File-Stor Gadget USB Device".
Itt ( [link] ) egy srác ugyan ezzel a jelenséggel találkozott, neki mindösszesen úgy kelt életre h levette az akksi sarut pár percig, majd visszakapcsolta normálisan. Megoldania nem sikerült neki sem az alap problémát, mert restart után megint deadboot-ba kerül.
na most innen nem tudok továbbmenni, az unlocktool nem ismeri már fel a telefont, emrt nem EDL-ben vagyok, sem fastbootban.
Ha ezt a két pontot összezárom vmi vezetővel, akkor visszakerülök EDL-be? Ez a testpoint EDL metódus?
Valakinek ötlete, hozzáfűznivalója?
Új hozzászólás Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Meggyi001: Több tucat Eiffel torony??? ... Igen, gyere mutatom, hogy hol...
- Házimozi belépő szinten
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AliExpress tapasztalatok
- Szombathely és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Synology NAS
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Intel i7-10875H 32GB 512GB Nvidia Quadro RTX 3000 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3268, 100% Akkumulátor
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3590
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő