Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Lacccca87

addikt

Csaláshoz hozzátéve, sajnos a technika is pont ellenünk van. Manapság már nem nagyon kell a játék motort módosítani vagy belenyúlni, szimplán a képi adatok feldolgozásából lehet csalást készíteni igaz nem annyira hatékony mint ha mókolnánk a kódban de még így is sok segítség.
    Képi adatok feldolgozásával simán kiemelheti és szürheti hogy hol van ellenfél(PUGB ben meg kivejezetten jól jön mert sokszor aon múik hogy észreveszed-e az osonó ellent vagy nem, és ha már megtalálja hogy hol küldheti az egérnek a parancsot hogy pozícionáljon oda vagy akár a fegyver szórás mintáját is követheti. Ez lehet egyre hatékonyabb is ha még gépi tanáluás fuknciót is társítunk mellé ami folyamatosan tanul és javítja saját működését.

• Lacccca87

addikt

válasz 30z.Samu #33 üzenetére

Ez már kicsit off ,de kb ugyanaz igaz PUGB-re is. De még arányaiba is ugyanaz 10 game ből 2-4x csalóval találkozol.
    Csilli-villi dolgok alatt nem tudom miért értesz egyébként, talán a skineket? Hmmm. az is van PUGB ben és mégsem negatívumkén sorolod pedig ott még az alap játék sincs befejezve, már lehet dobozokat venni meg pénzt költeni ( és nem nem attól van kész egy játék mert mögé írják hogy 1.0)

• Lacccca87

addikt

válasz 30z.Samu #18 üzenetére

Nem nagyon akarok vitákba bele menni de eléggé téves megfigyelésed. CSGO köszöni szépen jól van a majdnem 3 éve stabil átlag 300-400e online és napi szinten legmagasabb 600-700e játékossal.
    A nem figyel a játékosokra kijelentést se értem ,mivel gyakrabban jönnek frissítések hozzá mint PUGB hez, csak mivel nagyrészt bugmentes a játék így nem kell kilométeres listát irni hozzá és már nem feltűnő mivel az apróbb glith vagy szépséghibákat javítják.

@(#20) olle:
    Én nem várnám azt az 5 milliót, szemmel láthatólag csökken a növekedés üteme, és nem kizárt hogy Kinában letiltják mert majd csinálnak sajátot akkor meg kb 2M player eltűnik a ködbe.

Egyébként várható volt a siker mivel iszonyat sok streamert lefizettek hogy játsszon vele az meg már önmagába generálta a játékos tömeget ami meg ha elér egy kritikus szintet akkor gyorsulva nő ( csúnyán fogalmazva 1 hülye százat csinál). Remélem hogy egyszer majd játszhatóvá kalapálják mert jelenleg minden csak nem az.

Új hozzászólás Aktív témák