- Honor Magic V2 - origami
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Magisk
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Az iPhone-t oktatja a Vivo X200 Ultra
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
Új hozzászólás Aktív témák
-
janes1976
őstag
Sztem nagyon unalmas már a sok arany, ezüst, fehér, fekete telefon. Őszintén remélem, hogy inkább tendálnak a gyártól lassacskán az ezektől eltérő színek felé. Maga a készülék nagyon tetszik mind kinézetbe, mind hardveresen is, most egyébként egy P9 Lite (2016) van, lehet lecserélem egy ilyen piroskára. Tök jól néz ki. Tudom, hogy nem kívánságműsor, de kékbe is el tudnám képzelni.
Főleg, hogy a lányomnak vettünk egy Redmi Note 4-et karira, én kipróbáltam és le vagyok nyűgözve. Teljesen prémium hatása van a telónak, a 4000-es akksi meg hát nagyon durva. Nem mondanám a gyártóra, hogy különb mondjuk a Samsungnál vagy más egyéb gyártónál. Eljutottak oda, hogy minőséget tesznek le az asztalra, ellenben sokkal barátibb árért. Én sose adtam ki 100k+ egy telefonért, megtehetném, de sajnálom rá. Nekem egy telefon, akármit csinál, nem ér annyit.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Xiaomi 14 12GB RAM / 512GB tárhely Jádezöld újszerű, hivatalos garanciás, dobozos
- iPhone X Silver 64Gb Kártyafüggetlen - FaceID OFF, vadonat új akksi, Lcd kijelző
- Új Honor 400 pro + 66 wattos töltőfej
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Honor Magic 5 Lite, 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest