Hirdetés
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Telekom mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Prémium funkciókat kapott a Sony új WF-C710N fülhallgatója
- Nem áprilisi tréfa lesz a Motorola Edge 60 Fusion
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Magyarországon is élesedett a Pixel 9 műholdas segélyhívója
- Egy kamerát dobhat, egy fontos S Pen funkciót visszahozhat az S26 Ultra
- Bemutatta az Infinix második generációs gaming telefonját
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ádám16
addikt
a dizájn nagyon tuti. kéne.
-
C$abi
aktív tag
Hát...
A hardver rendben van meg a kijelző is de ki az a barom aki FF-et futtatna Android helyett?! -
saiyajin
senior tag
Nem tunik rossz otletnek szerintem, de megneznem eloben milyen is.
-
halkow
őstag
Remélem nem egymagos ez a cucc
-
roli543
őstag
A HD kijelző elfért volna..
-
Ihsahn
tag
Na ez az. De sokan lesznek, akik nem nagyon akarnak tesztetlgetni, hanem egy rendesen működő rendszerért adnak ki pénzt. Személy szerint én sem indítgatnám újra a telefont a firefix használat miatt, ha már az android fut rajta megfelelően. Majd ha készre reszelik, akkor talán kipróbálnám. És nem gondolom, hogy ezzel egyedül vagyok. De persze ettől neked még jó lehet.
-
Halo
senior tag
miért ne futna?
Razr i-ben is atom van - s talán 1-2 speciális app az, ami nem támogatja. a többi pedig mind megy rajta. a vadi új játékok pedig max 1-2 hét késéssel lesznek játszhatóak - ha ennyire játszani akarna valaki vele.Más:
android verziószám? arról lehet tudni?
a Z2460 és a Z2560 között vajon mekkora eltérés lehet - meghajtó program, miegymás - ami kellhet a Razr i-hez...?
Remélem, XDA-soknak ez ad egy löketet! -
DS39
nagyúr
én nem tartom annak. pl engem érdekel ez a Firefox-os cucc, de még nagyon gyermekcipőben jár. viszont ha van egy alap használható rendszer a telefonon, unalmas perceimben simán tesztelgetném mit tud, hova fejlődik a FF. később ha elérnek valamit ezzel lehet vevőket nyerni a platformnak.
megjegyezném, hogy jelenleg 0,0001% esélyt látok arra hogy pont a FF fogja letaszítani a trónról az android-ot. (inkább a WP, majd úgy 3-4 év múlva talán)
-
Ihsahn
tag
Pont ezért kérdeztem. ZTE Grand X In is atomos, és volt is itt róla teszt asszem, és nem volt rá panasz, hogy ne futnának az alkalmazások. Az a néhány játék meg nem oszt, nem szoroz, sőt, nem is derivál (azt csak a Meshuggah teszi, de ez off...
).
Szóval ez így elég értelmetlen megoldás. -
Dualboot vagy mi fene?
-
Ihsahn
tag
Érdekes. De ha futtat androidot is, akkor ki használná rajta a tűzrókát, tekintve, hogy funkcionalitásban és alkalmazáskínálatban is az android alatt van mélyen...?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Android és Firefox operációs rendszert egyaránt futtat a Geeksphone Intel Atom processzorral szerelt okostelefonja.
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Telekom mobilszolgáltatások
- Elektromos autók - motorok
- Mobil flották
- Steam Deck
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Jogász topic
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
- Xiaomi Redmi Note 9 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG OLED Televíziók -30%
- Varon Oxygen generator újszerű, 6 hó jótállással/számlával
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U729x - i5-8G I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest