Hirdetés
- Yettel topik
- [Re:] Még drágábbak lesznek a Samsung csúcsmodellek
- Megye II-be is érkezett három Moto
- [Re:] Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Milyen okostelefont vegyek?
- [Re:] Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Netfone
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- [Re:] Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- [Re:] Xiaomi 12T Pro - kétszínű, mint a kétszázas
Új hozzászólás Aktív témák
-
Urby66
aktív tag
Mókás és tanulságos visszaolvasni a 2005-ös egérhez írt hozzászólásokat. (és senkit se akarok bántani ezzel)
"a 2000dpi fölöslegesen sok"
"miért könnyű az egér"
"minek bele 32k memória, és hova vezet ez, jóhogy nem 640kb "
"a wireless és a gamer két ellentmondásos tulajdonság"
"minek 7000 minta másodpercentként?" -
Nekem az alsó kategórából a Zalman féle 2eft-os jött be. Igaz RGB-s (ami nálam negatívum) de fogásra jó, melóban azt használom. Otthon meg a drága Logitech G400-van.
https://eger.arukereso.hu/zalman/zm-m100r-p427590315/[ Szerkesztve ]
The Glorious Xeon Gaming Master Race :) Master of chinese x79/x99
-
válasz
MasterDeeJay #2 üzenetére
Megpróbálom megtakarítani a Razert, majd, de most nem volt lelkierőm szétszedni.
-
Drágán vetted. A linkelt oldal szerint 1902 Ft-ért is megkaphattad volna.
A tej élet, erő, egészség.
-
gidalight
tag
encoder csere.
-
-
-
Anaren91
senior tag
De szerettem ezt az egeret.... Én 2006 körül vettem, 21k volt a helyi számtech boltba. Nekem a bal és jobb gomb adta meg magát 10+év után. Elkezdtek duplán kattintani. Na meg az oldalsó gumi elkezdett szétbomlani. Sajnos már sehol nem találtam ilyen copperheadet, ezért TUF lett helyette, de nagyon sokáig kiszolgált🙂
-
kemotox
addikt
Megveszem tőled a copperheadet
-
-
Tuib
aktív tag
A vályogos bejegyzéshez miért nem lehet hozzászólni? Van kis tapasztalatom, el tudom mondani.
''A szeretet az, amikor anyu látja aput a mosdóban és szerinte apu nem is gusztustalan.''
-
-
Tuib
aktív tag
válasz
philoxenia #12 üzenetére
Tényleg flém volt a vályogból?
mondjuk hardver…
no akkor mindjárt beírom a tapasztalataimat, aztán jöhet a vízözön''A szeretet az, amikor anyu látja aput a mosdóban és szerinte apu nem is gusztustalan.''
Új hozzászólás Aktív témák
- 3 darab 4U magas 19" rackbe szerelhető ATX PC ház eladó olcsón
- Dell Latitude E7470, 14" FHD, Intel Core I5-6300U, 8GB DDR4, 256GB M.2 SSD, WIN 10, SZÁMLA, GARI
- Dell Latitude E7270, 12,5" HD, I5-6300U, 4-8GB DDR4, 128-256GB M.2 SSD, Win10, Számla, Gari
- ACER PREDATOR XB253QGPBMIIPRZX Monitor (24,5" FHD, IPS, 144Hz, G-Sync, HDR 400)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460Touch "B" i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD MT I Cam I W10 I Garancia!
- be quiet! DARK ROCK PRO 4 eladó garanciával (29.000 ft)
- Fliptok, hátlap, szilikontok többféle telefontípushoz
- Xiaomi M365 M365 Pro M365 Pro2 1S Essential tömörgumi, M365-hoz Pro kijelző, feljavító készlet
- USB 3.0 négyportos PCI-E bővítőkártya - Sim kártya olvasó - PC tápteszter - HDD ház, dokkoló
- 9.0 és 12.7mm-es SATA HDD SSD notebook másod-winchester beépítő keret, caddy - MacBook Pro-hoz is
Állásajánlatok
Cég: ELIN.hu Kft.
Város: Budapest
Cég: Contrall Ipari Informatikai Kft.
Város: Pécs