- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- iPhone topik
- Magisk
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
Új hozzászólás Aktív témák
-
ilyen_85
senior tag
Nekem is tetszik ez a teló, verhetetlen lenne, ha nem kéne naponta töltenem a telómat, márha kibírná estig :S Néha még az sem jön össze...
A munka, meg az ingyen beszélgetés bnőmmel megteszi a hatását ...
Közben megnéztem még e-bay-en :
kb. 300 $ :S
-
törölt tag
úgy tudom nem nagyon van. a nemrégen megjelent cikkben azt írják, hogy a China Mobile mostmár engedélyezi a hálózatára bejelentkező laptopokat és PDA-kat, nincs semmi indoklás, de nem is az volt ott a lényeg, hanem a folyamat. remélhetőleg hamarosan minden eszközben legális lesz a wifi ott is. igaz most sem illegális, ha betű szerint nézzük a vonatkozó rendeletet, de jelenleg még korlátozzák, ahol tudják.
ettől függetlenül egy rakás helyen van elérhető nyílt wifi. bárokban, kávézókban, plázákban is. -
MMSZoli
tag
Hali,
Én egy nagyon hasonló 9@9W-t vettem HK-ban.
Fekvő kijelzős, (tök jó videónézéshez, 2GB microSD beficcent), 900mAh-s aksival kb 2hétig bírja, időnként 3 hetenként kell rátöltenem. Saját töltöjén fél éve nem volt, csak PC-s USB kábelen, másolgatás közben töltötte magát.
Vékony (farzsebben hordom), strapabíró. 2 éves fiam Balatonföldvári kikötőben kivágta a kezemből, a sziklák között landolt (kb 2 méter), karcok ugyan lettek a fém hátlapon, de kutya baja.
Sajnos a 2MP kamera nem a legjobb, elég zajos képeket csinál, mondjuk a céges nokia 6020-amnál azért lényegesen jobb. (az cseréltem). A második SIM kártya praktikus, de csak átkapcsolás után él (logikusan, az első Voda, a második Pannon kártya)
Az angol nyelv mindig benne van, csak van mellette vagy 5-féle kínai.Szerintem jó, 31-ért megérte.
-
blueMerle
veterán
Nekem csak azt mondja meg valaki hogy Magyarországon HOL tudok venni én ilyen Philipseket, mert betáraznék vagy 30db-ot is, vinnék mint a cukrot. A segitséget megkoszonném
-
okib4100
aktív tag
válasz
#16820480 #23 üzenetére
Értem, köszönöm a korrekciót. És van vmi racionáléja annak, h a laptopban, pda-ban mehet, a mobilban meg nem?
Amúgy itt volt vmi régebbi cikk (tavaly talán), h a ruszkiknál a wifi routert is engedélykötelessé akarták tenni. Sztem ez akkora ökörség, nem mellesleg képtelenség lenne betartani (vagy az illegális wifi routerek kiszűrésén lenne rajta a fél FSZB
) hogy gondolom nem lett belőle semmi.
-
törölt tag
nem a wlan tilos, hanem a wifi. az olyan telók, amik wapi kompatibilisek, azok mehetnek. amúgy ez sem teljesen igaz, hogy tilos, mert mint lassan lassan kiderül, nincs konkrétan törvényben kikötve a telefonoknál (laptopnál meg pda-nál meg szabad), csak egyszerűen nem szoktak engedélyt adni olyan telefonnak, amiben van.
-
AMD Power
titán
Nekem ez tetszik. Kimondottan jól néz ki a képen.
-
bolondember
MODERÁTOR
nem a legszebb, de pofás kis cucc...
elfogadnám - nem kéne kétnaponta tölteni, mint a mostani mobiljaimat (a sok beszélgetés
)..
-
Enjoy
addikt
Nah, ez nekem is tetszik.
Szép, letisztult, fekete és vékony -
Ricardo
titán
Alakul ez. Végre normális a kijelző mérete. Mire eljut ide a philps még konkurenciát is jelenthet az ittenieknek.
-
Egzee
őstag
Vajon miért is nincs benne WLAN, ha Kínának készült??? JAH! Toom már... Mert Kínában tilos a WLAN?
-
DemonDani
addikt
Juuuj de szép a fülüje! Végre!!
Csúcs teló és nem vezetékes!!! (n95)
-
littlelion21
addikt
És mikor lesz ebből a telefonból valóság kicsiny hazánkban...?
Határozottan tetszik. Remélem nem fosműanyagból lesz...
A 3G-t meg WLAN-t magasról leszarom. -
Xaels
félisten
Hát ez egyszerűen lenyűgöző megvan álmaim telefonja. Egyszerű és elegáns és tartós. Pont annyit tud amennyire nekem szükségem van. Nekem is kell egy ilyen, remélem az XXL-es srácoknál fel lehet majd lelni belőle 1-2 példányt, angol menü is tökéletes
-
PHM
addikt
Ránézésre tetszik.
Pont egy ilyen, viszonylag hosszú készenléti idejű,
középkategóriás telefont szeretnék.
Remélem, nálunk is kapható lesz. -
Womb
senior tag
Philips offenzíva?
Nem bánnám,ha kinőne a "futottak még" kategóriából.
Szerintem jól néz ki az X620-as,a fícsörök is elégségesek. -
kovy79
őstag
"és microSDHC támogat is kínál."
Mi van mostanság?? -
arcos
tag
A philips trendjét elnézve az 500 óra készenlét lesz a befutó szerintem.
-
Szerintem nem 1200 mAh az akkuja. Másutt 1530 mAh-t írnak, és ekkora teljesítményhez az lehet a valós. Valaki kijavíthatná.
+Tesztelni kéne, ahogy lehet, nekem nagyon bejön.
-
Bazsee71
őstag
Egy apró baki: "12 óra beszélgetést vagy akár 50 óra készenlétet is biztosít"
Nem mind1. -
plus44
veterán
na végre!! Itt a várva várt 2. mobilom. Ohh könyörgöm ezt teszteljétek le pls!!
-
Khaal
őstag
Kezdenek kikupálódni ezek a Philips telefonok, a design viszont kezd egy kicsit egyhangú lenni. Kíváncsi lennék milyen minőségű a kamera benne, mert kínai modelleknél láttunk már pár rossz példát, és a 9@9U se volt túl meggyőző ezen a téren. Az 50 óra készenlét viszont elég karcsú lenne egy Philipstől, gondolom 50 napról van szó.
-
zsolt501
nagyúr
És még jól is néz ki.
-
Magnum_
nagyúr
ma Phillips nap van
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090
- Csere- Beszámítás! Asus Rog Strix B550-F Gaming Wi-Fi II Alaplap
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Kingmax 2x2GB DDR3 RAM eladó
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest