- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
MODERÁTOR
-
MZperX75
addikt
válasz Viktor0610 #453 üzenetére
-
törölt tag
Nos akkor most hogy a webszerver migrálás is befejeződött, bátorkodom újra felhozni a korábbi hszemet
-
forandor
tag
válasz Viktor0610 #453 üzenetére
És tényleg! Tudtam, hogy igazam van!
-
őstag
válasz forandor #452 üzenetére
Ettől hova kell átláthatóbb? Szvsz a hírek és a fórum is tökéletesen átlátható. Semmi szükség "frissen lediplomázott weblap szerkesztő első munkája", vagy "egyetemi programozótagozat két hétvégi gyakorlómunkája" szintű megjelenésre, 3db menüponttal és egy szál login/register mezővel, szigorúan kék-fehér üzemmóddal.
IDEAZON Zboard MERC gaming billentyűzetet keresek.
-
tecsu
addikt
válasz SchumiBácsi #458 üzenetére
Azért mert te nem tudod elképzelni, még lehet jobb az oldaldizájn.
https://www.youtube.com/watch?v=F7uwRuF6pYw
-
forandor
tag
válasz SchumiBácsi #458 üzenetére
Nem kell semmi bonyolultra gondolni. Én csak a fórumok kommentjeire gondoltam. Mondjuk pl. egy plusz link a fórumüzenet fejlécében, amivel ki lehet listázni a beszélgetést, és nem kell bogarászni az előzményeket, következményeket.
Mondjuk jelenleg ha keresel egy adott topicban, akkor behozza azokat a kommenteket, amik tartalmazzák a megadott kulcsszót. Találsz egy tetsző hozzászólást, ami talán elvezet a kérdésed válaszára, de jó volna tudni kik válaszoltak rá. Ilyenkor kényelmesen rámennél arra a listázóra, és látod, hogy mely üzenettel/üzenetekkel kezdődött, és kik válaszoltak rá.
Jelenleg a hozzászólások sorszámára tudsz támaszkodni, és listáztatni egy intervallumot, reménykedve, hogy abban az intervallumban benne van a megválaszolás vagy amire válaszolt. -
Armahun
addikt
Csak nyugtass meg légy szíves, hogy nem mentek a trend után, hogy fehér háttéren minden nélkül csak szöveg és képek.
Ha szerinted egy tárgy lehet Ő, akkor te is az vagy. Jó étvágyat evés előtt illik kívánni. A már evő embert ezzel étkezésében megszakítani igen nagy illetlenség.
-
Argos
őstag
Kezdetek óta a PH! felől olvasom a fórumot ez a színvilág a legkellemesebb, legkevésbé fárasztó a szememnek. Nagyon remélem, hogy ebben nem lesz változás, vagy ha mégis, akkor legyen legalább pár választható skin (a mostaniak pl.).
A fórum kialakítása is megfelel nekem úgy, ahogy most van, talán csak a lenyitható hozzászólás lánc hiányzik, meg egy-két törlési, rendezési funkció....elmúlik...
-
MODERÁTOR
-
Vesa
veterán
Bizonyára lesz egy bazi nagy slider, az is divat ma. Nem teljesen haszontalan megoldás egyébként, mert így egységnyi helyen, sokkal több kiemelt anyagot lehet behelyezni. A probléma az szokott lenni, hogy buzi nagyra csinálják, kitakarja a fél képernyőt és akkor már nem nevezhető hasznosnak.
A tudomány a valóság költészete!
-
MODERÁTOR
-
nyisziati
veterán
"Az új vas új lehetőségeket is hoz, a képtárhely-korláton rögtön emeltünk, de a Prémium tagok is örülni fognak a most már akár 50 elemű "Itt szóltam hozzá" listának."
Yess!
Hatalmas thanx! -
HÁZIGAZDA
válasz Viktor0610 #475 üzenetére
igen, de ez abszolút jóindulattal, a legszűkebb közösségen belüli tréfaként történt, úgy, hogy én követtem el és személyesen is ismerjük egymást. előre szólok, hogy aki most nekiáll komolyan szekálni Bambanot, azt én lövöm ki a holdra az adatbázisból
dicranum scoparium + genista pilosa = :)
-
MODERÁTOR
-
Vesa
veterán
"most már akár 50 elemű "Itt szóltam hozzá" listának.""
Na ez szuper!
Vicces, de ez az egyébként eredetileg valószínűleg nem egy "top priority" funkció, mára megkockáztatom, hogy az egyik leghasznosabb feature lett!
Ennyi topik közül már lehetetlen lenne követni, hol és mikor szól hozzá az ember, nem beszélve arról, hogy az aktívabb usereknek rengeteg "home" topikja van már, ahova napi szinten benéz és ha nem lenne "itt szóltam hozzá", nem is tudom mi a fenét lehetne kezdeni azon kívül, hogy bookmarkolom a böngészőben mindegyiket egyesével??
A másik amit veszni ne hagyjatok, az az utolsó olvasott hsz.-hez repítő megoldás, mert pl. SG-n ez is katasztrófa. Ott is kiírja ugyan, hogy mennyi új hsz. keletkezett az utolsó látogatás óta, de nem tenne oda a lelkem az istennek se, és bizony 100+ hsz-től felfelé percek mennek el csak azzal, hogy fel tudjam venni a fonalat.A poén pedig jó volt, és simán érthető!
[ Szerkesztve ]
A tudomány a valóság költészete!
-
tecsu
addikt
[ Szerkesztve ]
https://www.youtube.com/watch?v=F7uwRuF6pYw
-
őstag
válasz nyisziati #488 üzenetére
Szerintem jó monitoron is. Ahol létezik, én használom az opciót. Google esetében is ezt alkalmazom, mert ha este, lekapcsolt lámpa mellett betölt a majdnem teljes képernyős ~teljesen fehér Google, kiég a retinám.
Mondjuk a prohardver fórum nagyon-nagyon megszokott barna alapú dizájnját nehéz lenne elképzelni fekete ill. szürkeárnyalatosként.
[ Szerkesztve ]
Ami működik, ahhoz nem nyúlunk.
-
HÁZIGAZDA
srácok, egy arculat lesz, nem lesz skinezés és nem leszünk fekete hátteresek. ha váltunk, nem lehet majd a régit választani (mintha ez olyan egyszerű lenne egyébként...). eddig is így volt, most is így lesz.
-
Pubszon
veterán
Nem kell kapcsolós megoldás, bizonyára nem kis munka lenne. Régen a gamepod jó sötét volt, este azt használtam fórumozásra. A színek is jók, csak legalább az az egy oldal lehetne sötétebb.
Persze ha nem számít a felhasználó véleménye, akkor nem kell, megoldjuk valami böngésző add-ons segítségével.ASRock X79 Extreme6, i7 4930K, 32GB DDR3, GTX 1080 G1, Corsair RM750x...
-
Vesa
veterán
Azért azon ne lepődj meg, hogy kicsit mindenki parázik. Bárhol arculatváltás van, az mindig nehéz, főleg egy ekkora közösségnél. Ráadásul elég sokszor láttunk már rosszul elsülni arculatváltást ahhoz, hogy egy minimális "aggódás" legyen az emberben, főleg azért, mert a PH jelenleg -ha nem is trendi-, de igencsak kiválóan használható és jól átlátható portál. Nem tudunk semmit az új arculatról, így sokan kicsit féltik ezt az idillinek mondható állapotot. Persze bőven lehet, hogy még sokkal jobb lesz minden mint eddig, én is ennek drukkolok!
De azért az SG-s fiaskó ott motoszkál sokunkban, nehogy itt is...A tudomány a valóság költészete!
-
HÁZIGAZDA
nem lesz ilyen mértékű váltás, sőt, a címlapot picit átalakítjuk (nem randomizáljuk, inkább egy blog címlapjára gondoljatok: némi kiemelés fent, meg jobb hasábban ilyen-olyan tartalmi ajánlók, középen meg kicsit jobban kibontva az anyagok, nagy képpel stb.), a többi oldal szinte teljesen marad.
a kódcsere a lényeg, a kényelmes beviteli funkciók és az új címlap.
-
Chaser
legenda
aszértféllreérthetö anakaki nemrékitak ésnemindekiértiapojént észámomfoknakérnitégedet
a "rang" helyzet terén lesz változás? kalandor azt mondta legutóbb ősz környékén, de az mintha elmaradt volna az átalakítás után foglalkoztok vele?
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
törölt tag
Most néztem, végre működik a fórumtémák első hsz szerinti rendezése!
Hírtopicok követésénél ez nagyon jó nekem, úgyhogy mindenkinek aki elintézte!!! -
Troy.
addikt
Érezhetően gyorsabb lett az oldal. Nagyon várom, hogy a fórum is használható legyen (normálisan) mobilon.
.
-
törölt tag
Tudom hogy offtopic, felőlem lehet törölni is, nekem mindegy, de szeretném kérni a mélyen tisztelt szerkesztőséget, hogy néhány hétre hanyagolják az aktuálpolitikai témájú, vagy többségében aktuálpolitikai témájú hírek közlését (hint: ha az amerikai elnök neve és/vagy a bevándorlás mint téma szerepel benne, az jelenleg vastagon aktuálpolitika, hiába van áttételes tech vetülete), mivel csak egymás provokálása, heccelése folyik alatta kommentekben.
Ugyanígy nem megoldás a kommentelési lehetőség lezárása az adott hírnél: aki felhúzta magát a híren, az a fórum más részein fogja levezetni a dühét offtopic formájában, aminek meg a ténylegesen szakmai topicok látogatói (közöttük én is), isszák meg a levét.
Az illetékesek nem tanultak a különböző Ákos hírtopicok keltette shitstorm-ból??? -
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- 180 Hz-es VA panellel jön az MSI 34 hüvelykes kijelzője
- PlayStation 5 Pro teszt
- További aktív témák...
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest