Hirdetés
- Műholdas AI chippel fedné le a bolygót a Samsung
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- iPhone topik
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Aktív témák
-
7
addikt
Az ismerőseim csoportokba vannak rendezve (fontos: egy ismerőst akárhány csoporthoz hozzárendelhetsz), valamint egynéhány alkalmazás (Farmville, Mafia Wars, Happy Aquarium etc) híreit kompletten letiltottam, mert elárasztották az üzenőfalat.
Mivel van rá lehetőség, hogy csak egy adott csoport híreit lásd egyszerre, ezért számomra ezzel máris átláthatóbb az ismerőseim egymással való kommunikációja, továbbá az érdekesebbnek ítélt személyeket külön csoportba pakoltam. Esetenként pedig használom a további rendelkezésre álló szűrőket (fotók, jegyzetek, ...), ha célirányosan akarok felkutatni valami tartalmat (igaz, ez meglehetősen korlátozott)
Ez nálam elég ahhoz, hogy mintegy 70 kifejezetten aktív (és további 200 kevésbé aktív/teljesen passzív) felhasználó által generált adatforgalmat különösebb nehézség nélkül követni tudjak. És ezt ugyebár nem kell sűrűn revizionálni, hiszen az egyetlen, amivel komolyabban elszöszöltem, az a csoportosítás volt.
Aktív témák
- 2db UK billes (146 / 147) - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3604
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 143 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13500H, RTX 4060 (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest