Hirdetés
- [Re:] Xiaomi Redmi 4A - ennél nem tudsz jobbat
- [Re:] Nem csak kijelzőben erősít a Huawei Band 6
- [Re:] Huawei P40 Pro - kilökték a célegyenesben
- [Re:] Két új Poco érkezett - jönnek Magyarországra is!
- Android szakmai topik
- [Re:] Kipróbálható a One UI az Apple készülékein
- [Re:] OnePlus 9 - a kevesebb néha több(be kerül)
- [Re:] Új számozással és új telefonokkal erősít a Nokia
- Melyik okostelefont vegyem?
- [Re:] Huawei P30 Pro - teletalálat
Hozzászólok Aktív témák
-
cousin333
addikt
"A 4-5-600 lóerős Tesla-k is 110-es tempóval mennek pályán, hogy ne merüljön le az autó."
Kivéve persze, ha nem. Egyébként pont nem sokszáz lóerőről beszélt. Egy 1000 LE-s autóval is lehet lassan menni, ellenben egy 50 LE-sel nem tudsz sportosan. 4-5-600 LE alapvetően benzinesben is felesleges.
"Városban meg még fontosabb a lóerő 50-60 km/h tempó mellett."
Városban miért ne számítana a dinamizmus? Mondjuk pont ez az a terület, ahol a villanyosok kenterbe verik a belsőégésűeket.
[ Szerkesztve ]
"We spared no expense"
-
Vagy még annyival sem. Én az átlagnál jóval többet és hosszabban autópályázok. Rendszeresen látok dobozos furgonok seggébe tapadva annak szélárnyékában autózó e-autósokat. 120-as tempóval bőven féktávon belül követni valakit akár több tíz kilométeren át csak, hogy nyerjen az illető néhány kilométernyi hatótávot enyhén szólva elég balesetveszélyes. Az még szebb amikor a külső sávban a teherautók szélárnyékába megbújva autózik valaki ~90km/h-val a méregdrága elektromos autóval mert spórolni kell a hatótávval. Amikor elmegyek mellettük látom, hogy sokuknál résnyire le van eresztve az ablak tehát klímázni sem klímáznak mert az is fogyaszt. Inkább közvetlen közelről nyelik egy kamion kipufogógázait 50-100 kilométeren át csak mert spórolni kell az amperral. Darwin díj. És az ilyen fazonok bizonygatják, hogy keresztbe kasul be lehet autózni az országot elektromos autóval mindenféle kompromisszum nélkül.
Életem azon szakaszába léptem amikor ha azt mondod nekem, hogy 1+1=3 akkor én elfogadom és leszarom, hogy hülye vagy.
Hozzászólok Aktív témák
ma Stílusos és feltűnő jelenség a forgalomban, hangulatos belterében pedig nagy öröm létezni a mindennapokban, ám az infotainment rendszerrel és a fogyasztással nem teljesen voltunk elégedettek.
- [Re:] BeNQ GL2450
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- [Re:] Xiaomi Redmi 4A - ennél nem tudsz jobbat
- Környezetvédelem
- Formula-1
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- [Re:] 160 millió regisztrált felhasználóval rendelkezik az Epic Games Store
- [Re:] [gban:] Ingyen kellene, de tegnapra
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- iPhone X 64Gb fekete, gyárilag kártyafüggetlen, szép állapotban, üzletből, garanciával
- Kitünő ThinkPad T450 UltraBook,Core i5(5.Gen),8Gb,256GB SSD,Magyar világitós,2 akkus,garival.
- Ultrabook Lenovo T460s FULL-HD IPS/Intel core i5-6300u/ 8GB ram / 128gb ssd / Windows10 több darab
- Eladó Pioneer VSX-932 ( Dolby Atmos, 7.2 Spotify, 4 K60Hz)
- Új Lenovo Slim 1-14AST-05 Multimédiás Ultrabook -60% 14” AMD A4-9120e 4Gb DDR4 64GB eMMC HD LED MATT
- MicroATX Ryzen 5 | 3600, SteelLegend B550m, 16Gb HyperX, Corsair H115i PRO, FSP 700W |
- LOGITECH Zone Wireless headset aktív zajszűrős vezeték nélküli mikrofonos fejhallgató
- Latitude E6220 [Core I3, 6GB ram, új 128GB SSD, új akku, HUN bill, 6 hó garancia]
- XBOX One X 1TB special white edition
- Little Nightmares ll Xbox One / Series S / X játék
Állásajánlatok
Cég: EN-CO Software Zrt.
Város: Budapest
Cég: Kormányzati Informatikai Fejlesztési Ügynökség
Város: Debrecen