- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
-
Mobilarena
Mi is ez a Pebble? Röviden: a mai összes okosóra úttörője.
Új hozzászólás Aktív témák
-
axioma
veterán
A pulzusmero gyakorlatilag ossze-vissza adatokat ad. Talan annyi hogy ejszaka latszik hogy alacsonyabb.
Nekem azert a HR van, mert en me'g a legelso pebble2 kickstarterbol szereztem az oramat, es akkor nem volt me'g SE. Sot, a ferjemnek is vettunk egyet nyar elejen, akkor meg az amazonrol csak a HR volt Mo-ra szallithato, meg nem volt akkora arkulonbseg, hogy szorakozzak az SE behozatalaval. De ha tudsz HR nelkulit, azzal nem veszitesz semmit, arkulonbseg eseten nyersz is. -
doongoo
addikt
Amióta megjött a ZeTime-om azóta azt használom (PTS és PTR meg az óratartó dobozban várnak, eladni valószínűleg sosem fogom őket) Tudásban ugyan kevesebb (még), mint a pebble, de annyival órább. Ahogy öregszem, változnak az igényeim valószínűleg
Sportolásra ott van az amazfit pace. A Pace 2 biztosan jó lesz majd, ha esik az ára, de összességében még mindig azt mondom, hogy a pebble a legsokoldalúbb okosóra (funkciók, üzemidő), csak ne úgy nézne ki, ahogy.
-
axioma
veterán
Nekem 1 eves a p2hr-em, es pont a napokban gondolkoztam, hogy lehet hogy kene egy tartalekot venni elore, annyira a mindennapjaim resze. Es meg mindig nem latok olyat, amire lecserelnem. Remelem sokaig nem lesz vele gond, de mielott vegleg elfogy, lehet hogy tenyleg veszek egy maradek ujat a fiokba.
-
Ha elromlana a jelenlegi Pebble Steel-em (több, mint kér éve szolgál, nagyon néha screen tearing hibával), akkor kipróbálnék amazon.de-ről (a garancia miatt) egy Peppble Round-ot.
Tudom, hogy minden nap töltőre kellene azt raknom, de megoldható lenne (főleg a 15 perces feltöltési idejével. Tetszik a hagyományos órákra emlékeztető kör alapú megjelenése és tudok olyan szíjat és watchface-t, ami nálam tuti bejövős kombináció lenne újabb hosszú időkre.
Egyedül az acél ház hiányozna a jelenlegi Steel-ből, melóhelyem miatt az szerintem már sokszor mentette meg az órát komolyabb sérülésektől.Ha meg sokat szánnék rá, akkor meg egy Amazfit Pace 2.
Ezeken kívül semmi más nem mozgatja jelenleg a fantáziámat.
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Légy szíves először a Téma Összefoglalót olvasd el, hátha a kérdésedre már abban megtalálod a választ!
- One mobilszolgáltatások
- Milyen videókártyát?
- Milyen TV-t vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kerékpársportok
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Linux kezdőknek
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- További aktív témák...
- Eladó Xiaomi Watch S1 Active okosóra!
- új bontatlan Apple Watch Series 10 GPS 42mm rozéarany alumíniumtok rózsaszín Apple
- HIBÁTLAN APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49mm - 1 ÉV GARANCIA, MS2278, 100% AKKUMULÁTOR
- Apple Watch Series 9 Cell akku 100%
- Amazfit GTR 2 Classic okosóra dobozában töltőkábellel
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo X1 Yoga G6 i7-1185G7 32/512GB SSD FHD IPS Touch Win11 (lízingelt)
- Egyedi ékszerdobozka
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest