- Mobil flották
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
-
Mobilarena
Mi is ez a Pebble? Röviden: a mai összes okosóra úttörője.
Új hozzászólás Aktív témák
-
sajo13
senior tag
válasz
JoceeHunt #1705 üzenetére
Ha a kinézet a fontos, és az, hogy ne fapados legyen, hanem csilli-villi, akkor az iWatch-ot vagy bármelyik Andread Wear-t javaslom. De azt tartsd észben, hogy másfél naponta töltened kell majd és az óra kijelzője elég ujjlenyomatos lesz(majdnem, mint a telefonodé)
Amúgy meg szerintem is a Pebble-el jársz a legjobban, és a Pebble Steel már egész jól néz ki.
Ezzel viszont az a "baj", hogy olyan lassan merül, hogy könnyű elfelejteni feltölteni
Tegnap este későn, fáradtan értem haza és elfelejtettem. De sebaj, mert még 30%-on van az aksija (és ez már a 8. nap, hogy állandó kijelzővel megy)
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Légy szíves először a Téma Összefoglalót olvasd el, hátha a kérdésedre már abban megtalálod a választ!
- HIBÁTLAN APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49mm - 1 ÉV GARANCIA, MS2280, 100% AKKUMULÁTOR
- Samsung Galaxy Watch6 Classic 47mm - GARANCIÁLIS
- HIBÁTLAN APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49mm - 1 ÉV GARANCIA, MS2281, 100% AKKUMULÁTOR
- Amazfit GTR 2 Classic okosóra dobozában töltőkábellel
- Eladó Xiaomi Watch S1 Active okosóra!
- Kingmax 1x2GB DDR2 800 RAM eladó
- Bomba ár! Dell Latitude E6440 - i5-4GEN I 8GB I 250GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! Dell Precision 5820 XL Tower PC - Xeon W-2123 112GB RAM 512GB SSD 1TB RX 580 8GB Win 11
- Csere-Beszámítás! MSI Gaming X RTX 4060Ti 16GB GDRR6 Videokártya!
- AKCIÓ! Dell Latitude 5550 üzleti notebook - Intel Ultra 7 165U 16GB DDR5 RAM 1TB SSD WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest