-
Mobilarena
Mi is ez a Pebble? Röviden: a mai összes okosóra úttörője.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Makszimusz #2926 üzenetére
Nem tudom, látod, hogy nem akarnak válaszolni így sem.
Sok egyéb lehetőségem nem nagyon akad.Annak örülnék most legjobban, ha valakitől innen fórumon vehetnék egyet (ugye egyszerre kettő van egy csomagban), mert már nagyon csereérett a mostani fóliám, gagyi eBay-eset meg nem akarok venni, főleg, hogy az megint heteket venne el.
-
zezoka
őstag
válasz
Makszimusz #2914 üzenetére
Ez kéééész!
-
zezoka
őstag
válasz
Makszimusz #2891 üzenetére
Nemtom, nem értek hozzá,m de az biztos, h eddig egy telefonomon sem volt fólia, ami GG-os volt, és egyik sem volt karcos. Ha viszont egy százas szög hegyével végigszántanám, azt már nem hiszem, h kivédené!
-
kano
nagyúr
válasz
Makszimusz #2891 üzenetére
Nem a nagyság a lényeg. Ásványi anyagok megkarcolják a GG-t is, de pl fém ellen véd.
-
zezoka
őstag
válasz
Makszimusz #2889 üzenetére
Nagy karcok ellen semmilyen Gorilla sem véd.
-
fpy_
tag
válasz
Makszimusz #2877 üzenetére
Köszi, akkor ügyesebben kérdezel. :-)
-
válasz
Makszimusz #2869 üzenetére
Vagy eladja. 10 körül adnak érte.
-
B.F.G.
senior tag
válasz
Makszimusz #2839 üzenetére
Ez attól független, most csak azt mutatja, hogy nincs esemény, illetve ha van esemény azt mutatja, de eddig valahogy mutatta a napkeltét hogy mikor volt és a napnyugtát, hogy mikor lesz...
-
zezoka
őstag
válasz
Makszimusz #2807 üzenetére
Óra reboot után már jól mutatta. (Amúgy most 30%on áll 9 nap után, de most p-sz-v nincs használva, se csatlakozva)
-
zezoka
őstag
válasz
Makszimusz #2804 üzenetére
Épp ezaz, ez volt a gyanús, h ennyire nem lehet jó!
-
válasz
Makszimusz #2797 üzenetére
Nekem semmi gondom vele, betettem gyorsgombra a Watchface menüt és így király (up gomb, down gomb meg a Settings-et hozza nálam).
Egyébként sem feltétlen szerettem az előző firmware-en, hogy pörgettem az össze-vissza sorrendben az órán lévő WF-eket, mire megtaláltam, ami kell.
Ez ilyen célirányosabb módszer szerintem, persze ha tudjuk a WF-ek neveit (bár sokuk a pici, sajátos ikonjairól is megismerhetőek), de úgy sem használok több száz WF-et, meg tudom jegyezni a nevüket. -
válasz
Makszimusz #2781 üzenetére
Settings, backlight, ambient sensor: on: dönt a fényérzékelő a világítás bekapcsolásáról rázáskor. Uitt. motion sensor ki-bekapcs a rázogatásra bekapcsolásról.
-
DonDragonka
őstag
válasz
Makszimusz #2781 üzenetére
Most néztem meg a a Classic-ot. Ha csak úgy megnyomom a gombot világít itt a nappaliban... De ha bemegyek a fürdőszobába ahol elég erős a fényesség akkor már nem kapcsol be a háttérvilágítás. Nekem az ki van kapcsolva, hogy rázogatásra legyen háttérfény.
-
DonDragonka
őstag
válasz
Makszimusz #2779 üzenetére
Várj. Meg kell nyomni, vagy meg kell rázni ez stimmel... Csak az a nem mind1, hogy be is kapcsol e a világítás. De azt, hogy adott akcióra kell e fény vagy nem azt a fényérzékelő dönti el... Éjszaka, sötétben bekapcsol, fényességességben nem... Hiába rázod, hiába nyomkodod. Erre van benne fényérzékelő... Bár lehet, hogy a kérdésed nem erre vonatkozott... Akkor Sorry az okoskodásért...
-
DonDragonka
őstag
válasz
Makszimusz #2777 üzenetére
Sőt a Classic-ban is van. Máskülönben honnan tudná, hogy mikor van annyira sötét, hogy bekeljen kapcsolni a háttérvilágítást?
-
válasz
Makszimusz #2728 üzenetére
Alapvetően ott van a gond szerintem, hogy kiáll az óra síkjából az üvegfólia, így totál védtelenek a környezeti hatásokkal szemben a szélek.
Sima fólia legalább nem állna ki a síkból, így az max csak karcolódni tudna (üvegfóliákhoz képest gondolom valamennyivel mondjuk jobban), de a szélek legalább szépek maradnának és nem lenne olyan undorító összkép, mint ahogyan most kinéz nálam az óra.Ezzel az üvegfóliával egyébként a fentieken kívül semmi baj sincs, nem válik fel sehol, teljes szorosan illeszkedik a keretek közé, ide aztán semmi por nem megy be.
Csak sajnos nálam már túlzottan elhasználódott és szerintem holnap be is rendelem azt a 6x SuperClear csomagot Németből, egyúttal mellécsapva azt a mostanában emlegetett 3ezres fém szíjat is és ezekkel le is tudok mindent Pebble ügyileg magamnak egy jó darabig és kíváncsian várok egy jövőbeni esetleges, jó akksi idős Pebble Steel Round variánsra. -
válasz
Makszimusz #2722 üzenetére
Köszi, az lesz.
-
Laca1212
őstag
válasz
Makszimusz #2455 üzenetére
Itt írták sokan, hogy app-ból is lehet. Gondoltam miért ne. Mivel nem sikerült onnan, így írtam nekik az eusupport@getpebble.com-ra.
-
Laca1212
őstag
válasz
Makszimusz #2438 üzenetére
Lehet igazad van,...de ez a stílus gyomorforgató!
-
tothferenc
aktív tag
válasz
Makszimusz #2435 üzenetére
de, a barátom...
meg is találtam, de egy másik blogon megy a vita, és biztosra mondják, hogy egy év gari van erre is. Sőt, a media markt is egy év gyártói garit ad rá...
Bocs, ha azért rinyálok, mert a pénzemért nem teljesen használható dolgot kapok. Az ügyfélközpontúságnak örülök nagyon, az bosszantott leginkább, hogy várhatok heteket a normálisan működő órámra. És ha választhatnék a között, hogy visszaküldöm a hibásat, és másnap itt a csere, vagy várjak az újra, cserébe megtarthatom a régit is, hidd el, az elsőt választanám. Az, hogy javítható, csak egy dolog. Ennek is örülök. De miért az én feladatom lenne használható, normális állapotúra állítani az órát?! Pláne úgy, hogy az óra bele kitömködésével megkérdőjelezném a további vízhatlanságot, amivel nekem egy fontos funkciója veszne oda? -
imrus72
tag
válasz
Makszimusz #2435 üzenetére
Abszolút egyetértek ! +1
MÁS : valaki frissítette már a steelt az új béta szoftverre ? Milyen ?
-
válasz
Makszimusz #2305 üzenetére
Mint írtam használt, nincs már rá gari.
-
scream
veterán
válasz
Makszimusz #2280 üzenetére
Én is pont erre gondoltam. Hogy ahoz már késő volt, hogy visszafordítsák a csomagot, de azért gondolták egy próbát megér, hátha visszaküldik nekik.
Szerintem fel kéne venni a kapcsolatot az ügyfélszolgálatukkal (elég gyorsan dolgoznak) és megkérdezni, hogy ilyenkor mi tévő legyen az ember fia, ha majdnem egy áron tudná visszapostázni az órát, mint amennyibe kerül. Mert azért ez mégiscsak tisztább, hogy ők mondják, hogy akkor hagyd a visszaküldést és tartsd meg, mint itt sunyizni.
-
majdnemkocka
tag
válasz
Nem, ennyire azért nem voltam jófiú.
-
válasz
Igen
-
doongoo
addikt
válasz
Makszimusz #2238 üzenetére
már javítottam én is
-
scream
veterán
válasz
Makszimusz #2223 üzenetére
Úgy néz ki én is dobbantok innen. A Moto talán még marad kis időre...
-
EnDaN
tag
válasz
Makszimusz #2196 üzenetére
Ami nem látszik az nem érdekel
A mikrokarc nem látszik. A mikrokarc nem fehér vagy fémszínű és nem rontja el a kinézetet. Előfordulhat hogy van, de messze nem néz ki úgy mint a linken levő és egyáltalán nem ront a kinézeten semmit.
-
doongoo
addikt
válasz
Makszimusz #2185 üzenetére
Na de ekkorában?
-
Laca1212
őstag
válasz
Makszimusz #2167 üzenetére
Leszedtem egy Backlight nevű appot órára de nem akar működni...
-
TOZ
addikt
válasz
Makszimusz #2160 üzenetére
Mondjuk ez jo hir, mamint, hogy a gari ujra indul...
-
Laca1212
őstag
válasz
Makszimusz #2160 üzenetére
Az új bontatlan dobozosról szólt a biznisz... Holnap kiderül.
-
Laca1212
őstag
válasz
Makszimusz #2118 üzenetére
Jómegmondtadleborulok!
-
Laca1212
őstag
válasz
Makszimusz #2114 üzenetére
Ameddig "fáradtságos munkával" ezt begépelted egy IGEN oder NEM is sikerült volna. Azért köszi!
-
scream
veterán
válasz
Makszimusz #2048 üzenetére
Van 5.1 is rá, pl Omnirom.
-
kepeszt
tag
válasz
Makszimusz #2043 üzenetére
Bocsánat 2.2.1van a telcsin galaxy s.
Babicsbalu:köszi keresek akkor egy 2.3.6 os romot asszem az a max ami erre rámegy -
scream
veterán
válasz
Makszimusz #2032 üzenetére
Nekem meg az asztalon, gépről töltve, úgy kell kommandózni, hogy nehogy megmozdítsam az ótát, mert lejön róla a töltőfej (Pebble Watch).
-
b_alazs
tag
válasz
Makszimusz #2032 üzenetére
Nekem original van, de általában úgy töltöm, hogy oldalrafektetem az órát a töltővel lefelé, mert volt már, hogy rezgett az értesítésnél és elengedett a kábel.
-
válasz
Makszimusz #2017 üzenetére
Most komolyan, nekem úgy tűnt, mintha azt mondta volna, hogy az új Z3-mat a BMW elrontotta, mert nincs akkora csomagtere, mint az 525 kombinak. Van ennek értelme?
Ha valaki idetéved, azt hiheti, hogy ezentúl nincs más Pebble, csak a Round, ezért gondoltam a pontosítást.
Hogy ez a topiktársat miért érintette enyire érzékenyen, rejtély. -
válasz
Makszimusz #2017 üzenetére
-
válasz
Makszimusz #1979 üzenetére
Gondolom azért, mert a kijelzőpanel belül továbbra is szögletes, csak lefedték egy kerek maszkkal. Viszont a kerek kijelzőre és kerek óraházra meg jelentős volt a vásárlói igény, részben divatból, részben hogy a klasszikus analóg órák kedvelőit is bevonhassák célcsoportnak.
-
petrson
senior tag
válasz
Makszimusz #1874 üzenetére
Na akkor lesem az akciókat. Kicsit soknak tartom még azt a 180 ajrót a steel-ért.
-
válasz
Makszimusz #1815 üzenetére
Nekem az üveg még karcmentes, viszont a fémházon van már pár sérülés/karc. Pedig nem használom sokat, van, h napokig elő sem veszem a fiókból.
-
DonDragonka
őstag
válasz
Makszimusz #1815 üzenetére
:-( hát ezt nem jó olvasni. Engem biztos megütne a guta, ha bekarmolódna
De ez is azt mutatja, hogy van létjogosultsága a steel-nél is a fóliának. -
waces
aktív tag
válasz
Makszimusz #1792 üzenetére
eu-n belül nincs rajta +magyar áfa. legalább is nálam a vételárat levonták, majd 3 nap mulva jött dhl futár odaadta és kész (tehát nem a veresegyházi vámon keresztül jött, mint pl ebay rendelések, ahol rákerül a magyar áfa)
-
cibere11
tag
válasz
Makszimusz #1794 üzenetére
A hivatalos oldalról rendeltem volna.De már megrendeltem Magyarországról.Persze hogy olcsón akarom megúszni.Főleg hogy látom neten 100 dollárért is lehet venni csak mire ideér 25k val többe vagyok.
Megrendeltem jönni fog.Csak átverve érzem magam mert mások olcsóbban megkapják...
Másik:Vigyázni fogok rá mert drága volt.Valami fóliát honnan tudok rendelni hozzá? Olcsón jót
A gyári szíj strapabíró esetleg honnan tudok hozzá venni másikat vagy tudtok e ajánlani hozzá valamilyent.
Azért kérdezek ennyit mert semmilyen magyar leírást nem találok róla és a fórumon is átolvastam az utolsó pár oldalt.De haladok folyamatosan csak hátha valaki segít hamarabbKöszönöm előre is.
-
válasz
Makszimusz #1794 üzenetére
Ja azt végülis nem tudni, hogy honnan tervezi az órát, igaz.
Mert ha magánszemélytől, akkor ennél az árkategóriánál az én példám az érvényes.A bőrszíj témámhoz esetleg tudsz valamit hozzáfűzni, azon kívül, hogy idióta voltam?
-
SolymossyBal
tag
válasz
Makszimusz #1771 üzenetére
Amúgy a 1758-as hozzászólást olvastam és a kérdésemmel kapcsolatban nulla információtartama volt. Az eszköz nekem is működik. Berreg és jelzi az értesítéseket. Ugyanakkor - az Androidos felhasználók által már jópárszor összeszedett - "best of user apps" Nincs a fórumon tudtommal.
Nem tudom vezérelni a podcast app-omat, az audiobook app-omat (Music Boss). Nem tudok reagálni az értesítésekre (Android Wear). Illetve Pebble Locker és további telefon-vezérlési app-ok. Esetleg valami integráció az iOS Tasker alteregóval (Workflow).
Ezek helyettesítésére kerestem volna akár Cydia-s alkalmazásokat. Ha esetleg valakinek van ötlete a fentiekre, kérem ossza meg privátban, hogy ne foglalja a helyet az Androidos célközönség elől.
-
SolymossyBal
tag
válasz
Makszimusz #1771 üzenetére
Először is köszönöm az igazán elmés és segítőkész hozzászólást. Ezért szeretem a magyar nyelvű fórumokat. Hidd el, ha annyi időm lenne mint neked, megtenném. Dolgozom és van családom, így a kütyü az extra időmbe fér bele. Igen, az elmúlt fél év hozzászólásait nem követtem. Előtte mindent elolvastam. Megtehettem, mert A gyerekek meg nagyon fiatalok voltak. Most váltottam almás eszközre és segítséget kértem. Egy egyszerű hozzászólás-link, vagy visszaolvasási tanács elég lett volna, ha épp nem aktív a társaság. A kötekedést megtarthattad volna.
Megítélni pedig ne ítélj meg egy kérdésből másokat. Nincs elég infód hozzá. -
TOZ
addikt
válasz
Makszimusz #1754 üzenetére
Nekem is olyan van, újként vettem, de nagyon vigyázok rá, így VGCsítve többet is ér.
-
válasz
Makszimusz #1738 üzenetére
Jézus, mekkora fail ez a részemről! Hatalmas bocsi érte...
Azt gondoltam valami speciális modell vagy tipus kiegészítésének a rövidített neve.
Igazából rá is kerestem a "pebble vgc" kulcsszóra, bár igazából csak képkeresésre mentem valamiért, ami akkor ezért nem vezetett megoldásra.
Magától kellett volna, csak a "vcg"-t beírnom szöveges keresésre és akkor rögtön megvilágosodtam volna.Egyébként sikerült elcsípnem magamnak azt az órát, szóval remélhetőleg hamarosan csatlakozok hozzátok.
Meguntam, hogy magyar hirdetőoldalakról nem akar összejönni egy Steel, pár napja kezdtem el nézelődni eBay-en, ahol elég nagy kínálat van.Igazából 47k Ft-ért sikerült ezt elvinni (2 fonttal előztem meg az előttem lévő licitálót), ami nem a legtutibb üzlet, de nem is éppen a legrosszabb azért szerintem.
Kereshettem volna még olcsóbb lehetőséget az igaz, de már nagyon régóta akarok egyet és gobdoltam ennyi még beleférhet. -
válasz
Makszimusz #1704 üzenetére
Olyan fapados a kinézetük
-
válasz
Makszimusz #1702 üzenetére
Azokkal találkoztam
De most nyomja a PH itt a reklámot keretben egy márkáról és azt hittem legalább tesztje van.
Na mindegy, akkor még nem veszek semmit -
doongoo
addikt
válasz
Makszimusz #1687 üzenetére
Én anno nem úsztam meg, hiába kommunikáltam a hivatallal. Mivel nem volt a réssz óráról kifelő menő vámpapírom, ezért a cserét is be kellett vámolnom. De az tény, hogy itt max. az ÁFA+vámügyintézési díj lehet a bukás, ha nem megy el az óra. Akár simán 20e-ért is meg lehetne hirdetni, mert már azon is csak haszon keletkezik...
-
zezoka
őstag
válasz
Makszimusz #1666 üzenetére
Én csak azt mondom, h a Droid már nem ugyanaz, mint a megjelenésekor (ami gyakorlatilag 2.2-vel terjedt el, 2010ben), mert azóta sok víz lefolyt a Dunán, "picit" javult és komplexebb lett a rendszer!
Ennyi!
H ki mit választ szubjektív (nem is érdekel - meggyőzni meg pláne nem tisztem senkit)!
De pl 6 éve még nem is nagyon volt droidos telefon
-
Valzor
aktív tag
válasz
Makszimusz #1656 üzenetére
Az más
Minden esetre ez egy hatalmas előny.
-
Valzor
aktív tag
válasz
Makszimusz #1647 üzenetére
A Pebble-nek van saját App Storeja, rengeteg alkalmazással és óralappal és folyamatosan frissül. Ez egy óriási előny az úgymond "no name" okosórákkal szemben, amik közül sok soha az életben nem fog frissítést kapni és így nem lesz rajta új funkció.
-
doongoo
addikt
válasz
bugos rendszer, nem megy át minden értesítés a telóról. Hogy mennyire fogják csiszolgatni a rendszert, az itt a kérdés, ja és nem always on a kijelző...
-
DonDragonka
őstag
válasz
- benéztem valamit, a válasz törölve - -
sajo13
senior tag
válasz
Nekem azért nem kell, mert:
- csúnya...a Moto 360-at majmolja, nekem nem tetszik, ha a tokozás teljesen kör alakú, legyen már a szíjnál kiszögletesítve, mint a "rendes" órákon.
- átlagban 2 napig bírja (Pebble 1 hétig)
-
Berci77
tag
válasz
Makszimusz #1622 üzenetére
Mint írtam nekem ez az első okosórám. Csak a viszonyítás kedvéért írtam a SIMA Pebble-ről. Kijelzőn napfényben baromira csillog a lerakódott zsír, ez is nehezíti a láthatóságot, meg nekem nem logikus, hogy a legkevésbé kézreálló bal gombot kell nyomnom a háttérfényhez, mert ha a jobb gombokat nyomom azonnal kilép az órából és nyomja a timelinet.
-
válasz
Makszimusz #1619 üzenetére
Ez persze felhasználás kérdése.
Számomra, szabadidős tevékenységekhez is használva az órát, az univerzális szilikon féle szíj (ha jól sejtem az a második kép) lenne a leg megfelelőbb.
Azért mondom, hogy univerzális, mert még az is nagyon illik összességében ehhez a Steel kinézethez.Nagyon szeretném már magamnak ezt a kombinációt.
Ezek a képek most nagyon felcsigáztak (főleg a magyar nyelvű watchface-ek).Szerk: Számomra jelenleg a második kép adja leginkább azt a kinézetet, amit egy modern okosórának képzelnék el.
Nem kell ide semmi szín, ez a fekete-fehér összhatás nekem nagyon ott van. Szerintem elég, ha az okostelefonom rendelkezik színes kiejlzővel, okosórának ennél több NEM kell. -
válasz
Makszimusz #1430 üzenetére
Lassan megérkezik minden amit az órához rendeltem. A SteelConnect-ből a 2.0-át kaptam, pedig 1.0-át rendeltem, de kicsit se bánom..
Ma jött meg a fekete Rios bőrszíj, így már csak egy NATO, és egy fekete/piros bőrszíjat várok az Ebay-ről. Nagyrészt a képen látható gumi szíjjal használom, aminek az egyetlen hátránya, hogy nagyon nehéz tisztán tartani.
-
válasz
Makszimusz #1592 üzenetére
Még egy vélemény egy olyasvalakitől, aki már megkapta:
"I also was among those who were quite worried that it would look like a toy. I thought my original pebble looked awesome and was afraid of carrying a cute toy around. From the moment I opened the box however, I was amazed by how great the look and feel of the PT is (and now I find my original pebble quite ugly tbh...)"
Úgy néz ki az enyémet a héten nem fogom már megkapni...
-
válasz
Makszimusz #1592 üzenetére
Engem sem mozgatnak ezek az új generációs Pebble-k.
Én személy szerint azt várom az új Pebble-ktől, hogy több régi Pebble legyen meghirdetve az interneten.Pl én vadásznék egy Pebble Steel-t, Shank fekete szíjjal. Azonnal lecsapnék lehet, ha meglátnék egy ilyen kombót pl Vaterán.
-
doongoo
addikt
válasz
Makszimusz #1507 üzenetére
ezt nem tudjuk egyelőre.
"A telóhoz sikerült már más eszközt csatlakoztatni?"
"Mát megpróbáltam, mással megy."Ezt én úgy értem, hogy más bluetooth cucc lett a telóhoz csatlakoztatva.
Így távolról elég nehéz segíteni, pláne, hogy ezzel még sohasem volt gondom egyik eddigi telómmal sem
-
siskad
őstag
válasz
Makszimusz #1502 üzenetére
Mát megpróbáltam, mással megy.
-
válasz
Makszimusz #1489 üzenetére
Oké, köszi!
Akkor próbálkozok mással..
-
the radish
senior tag
válasz
Makszimusz #1466 üzenetére
Egyébként az általad említettek közül csak az endomondo telepít az órára appot, a runkeeper és a strava is elvan telepített alkalmazás nélkül, így szabad helyet sem foglal az órán.
Az endomondo pro-t Én is megvásároltam, aztán valamikor azt hiszem tavaly év vége felé küldtek egy mailt, hogy bocsánat, de leállnak a fejlesztésével, de telepítsem a normál verziót és fizessek elő egy évre, stb... Mondjuk 230 Ft volt jó pár évvel ezelőtt a pro akcióban, de attól még Én is mérges voltam.
Ha valakit a szinkron érdekel: [link] -
válasz
Makszimusz #1446 üzenetére
Pebble Bike-ot nem próbáltad még?
-
crixtm
tag
válasz
Nekem hibátlan az endomondo működése. Nem kapcsolódik szét, működik rendben. Pause resume is jó. Az viszont gáz, hogy ha ez fut akkor nem látom az időt. Tudom kilépés meg Quick launch de bicajon ez nem tűnik biztonságosnak.
Az android wear nektek kapcsolódik? Nekem nem.
Up-to-date minden ami kell hozzá.
A teló egy Vibe Z cyanogen 11-gyel. -
the radish
senior tag
válasz
Szia!
Használok Endomondo-t, Runkeeper-t és Strava-t is és soha nem volt ilyen jellegű Bt szakadás az S4 és a Pebble között, akár órán, akár a telefonos app autopause funkciója volt a szünet "okozója". Ez utóbbi a Strava-n csak rövid ideje van meg. (Pedig van, hogy néha 30 percet is fújok ~ 80-100 km után.) Ja, és hogy mi értelme ennyinek? A változatosság, az adatok meg rendben szinkronizálódnak az összes (még a Garmin connect) között.
-
imrus72
tag
válasz
Makszimusz #1458 üzenetére
Nekem a fekete nagyon sokáig bírta karcok nélkül,én nem veszek rá. Próbáltam amikor megvettem azt,de nem tetszett.
-
imrus72
tag
válasz
Makszimusz #1452 üzenetére
Persze tudok írni,de ez persze egy szubjektív dolog,mert ugye nem vagyunk egyformák.Szóval senki ne vegye magára,nem vitát akarok indítani.
Ami nekem fontos egy órán,az
1 A zenevezérlés,nagyon sok zenét hallgatok,és kényelmes karról vezérelni,ezt az Lg-n,és a pebblén is a music boss-al oldottam meg,az lg-n sokkal nehezebb volt a zökkenőmentes működést elérni.
2 Az emailek ,stb értesítések olvasottá tétele illetve törlése. Ez a smartwatch szoftverének korlátja miatt csak félig megy csak olvasottá teszi a dolgokat maximum.
3 Hívás indítása,felvétele. Az Lg-n nem tudtam értelmesen megoldani a tárcsázást,több fizetős alkalmazást próbáltam erre a célra.A Sonyról nem tudok érdemben nyilatkozni,mert nagyon rövid ideig volt meg,nagyon nem nyert.Az Sony bluetooth 3-at használ,nekem a z2-őm érezhetően jobban merült tőle.Nagyon nem szerettem meg eléggé fapados,csak pöckölésre ébred fel a kijelző,nappal jól olvasható,kb 2 napot bír.
A LG már egy másik osztály,komoly hardver ,és szoftver dolgozik alatta,és nekem ez lőtte ki előbb utóbb.
A bőség zavara rengeteg számlap,mindig nézegeti az ember mit használjon,és ami ugye a minél bonyolultabb dolgokkal szokott lenni,sokszor volt, hogy az "android wear nem válaszol bezárja?" üzenettel találkoztam.
Nagyon jó dolgokat tud egyébként,a navigáció is nagyon jó rajta.Nagyon szép a számlapokat lehet összehozni a WatchMaker appal,ami komoly fejlesztésen esik keresztül,és már a számlapokon belül is lehet több funkciót előhozni.
A hangvezérlés is jól működik,és a diktálást is meglepően jól értette egyébként.
Eleve többet tud mint a pebble,ott a pulzusmérés funkció is,de aki többet akar tudni róla,van részletes teszt.
Minden nap tölteni kell! igaz,hogy nap végén nincs lemerülve,de két napot már nagy biztonsággal nem bír ki.
Erőss nappali fénynél ,az én véleményem szerint már kevés a fényereje,főleg egy színes számlapnál.
A kijelzője nem karcolódik annak sem,de a burkolat kopik.
Használtan már meg lehet csípni 45-50 ezer körül,sztem egy próbát megér. Tetszett,de az állandó töltés,a sok apró hiba,és hogy nagyon kellett rá vigyázni nálam kilőtte.A pebble egyszerű nagyszerű ,amire kell azt pont tudja,bohókás ami nekem tetszik,és ha értelmes áron hozzá lehet majd az új még szinesebb szines kijelzőshöz jutni akkor szintén azt veszek.
-
sajo13
senior tag
válasz
Én 2-3-szor használtam csak az Endomondo appot, igaz nem állítottam le az óráról, úgyhogy nem tudom, hogy szétkapcsolna-e. Viszont a 3 megjelenített adat általában elég, de jobb lenne, ha pl. a felső vagy alsó gomb hosszú megnyomásával lehetne váltogatni a megjelenítendő adatokat, gondolok itt a pulzusmérő adatára.
-
válasz
Makszimusz #1448 üzenetére
-
válasz
Makszimusz #1432 üzenetére
Nagyon rendes Tőled, megy egy privát!
-
válasz
Makszimusz #1430 üzenetére
Pénteken rendelem az órát, mert még mindig nem tudom, hogy milyen színű legyen, és addig még meg kell hoznom egy másik "fontos" döntést is (S6 v. S6 Edge). A fekete jobban tetszik, viszont kicsit tartok tőle, hogy kevésbé komoly a megjelenése, mint az sima acélnak. Megnéztem már kb 50 videót a Youtube-on, de nem sokat segített.
Jó lenne látni élőben, de erre sajnos nincs lehetőségem.
Ma írta vki, hogy csúszik a kiszállítása, akkor ne is számoljak a honlapon feltüntetett 2-3 munkanapos standard szállításra? -
válasz
Makszimusz #1427 üzenetére
Köszi!
-
válasz
Makszimusz #1425 üzenetére
De azt, hogy lehet összehozni egy Steel-el? Ahhoz mindenképp kell egy SteelConnect, vagy valamilyen ahhoz hasonló kiegészítő, nem?
-
válasz
Makszimusz #1423 üzenetére
Azok is szépek, de én nem szeretnék fémet. Elég sokat sportolok, így egy műanyag vagy gumi szíj lenne a legideálisabb.
-
válasz
Makszimusz #1413 üzenetére
Köszönöm, de előbb még meg kell álmodnom, hogy melyiket vegyem. Tegnap majdnem megvettem egy Samu Gear S-t, de szerencsére nem jött össze az üzlet.. Csak pár órája jöttem rá, hogy az én igényeim kielégítésére egy Pebble a legalkalmasabb.
-
válasz
Makszimusz #1411 üzenetére
Nagyszerű, köszönöm!
-
GreenAtis
tag
válasz
Makszimusz #1374 üzenetére
Tényleg. a közeljövőben úgy néz ki rá leszek kényszerülve a 2 telefon használatra. Az egyik már jol megszokott iPhone6-om, a másik meg valószínűleg egy LG G2 lesz. Kérdés az óra tudja egyszerre kezelni a két telefont?
-
válasz
Makszimusz #1372 üzenetére
Igen, erre én is gondoltam, hogy a Bluetooth fogyasztást bőven kárpótolni fogja majd az, hogy nem kell minden értesítésnél ébresztgetni a telefont.
A frekis buherákról hallottam már igen, viszont úgy tudom ahhoz azért nem feltétlen elég a root, hanem olyan custom kernelt is telepítenem kell, ami támogatni fogja nekem azt a lehetőséget.
De ez már nem lényeg amúgy, jó nekem így a rendszer ahogy van. -
válasz
Makszimusz #1370 üzenetére
Szia!
Köszi a válaszokat!
Akkor tehát a 3000 mAh akksis LG G2-mmel kb 2%-ot fog jelenteni úgy, hogy "naponta tölteni kell" üzemmódban használom amúgy a telefont (kb az esetek többségében mindig nálam lenne az óra is és a telefon is).Lolli rendszerrel is rendben lesz akkor.
Az előnnyel meg nagyon egyetértünk, hogy nem kell mindenért nyúlni a telefonhoz. -
DonDragonka
őstag
válasz
Makszimusz #1361 üzenetére
Nem is neked akart szólni csak elbénáztam...
-
DonDragonka
őstag
válasz
Makszimusz #1359 üzenetére
Nekem véletlenül van egy
Tök feleslegesen megrendeltem a steel-hez, de nem néz jól ki vele, szóval azóta ott csücsül a dobozában...
A továbbiak miatt keress meg privát...
Pontosan ilyen, a gyári. -
válasz
Makszimusz #1352 üzenetére
-
válasz
Makszimusz #1339 üzenetére
McAfee távfelügyelet mellett nem érdemes egy jó kis állást kockáztatni
-
válasz
Makszimusz #1331 üzenetére
Nekem ezek szerint van beállítva, de csak hívás jön át. Sem sms, sem email. (5s, 8.1.2) Még nem értem rá jobban foglalkozni vele, nem lehet, hogy valami telepített app/watchface (Pebblets, Pebtris, Chess,Misfit, Cards for Pebble, Modern, Mario) nem engedi átjönni ezeket?
-
GreenAtis
tag
válasz
Makszimusz #1329 üzenetére
Mi a két app? Nekem csak a sima pebble van.
-
TOZ
addikt
válasz
Makszimusz #1292 üzenetére
Jól.
Kiszállás:
Osztottam, szoroztam. Hülye azért nem vagyok. Ha tényleg jó, akkor majd black friday... -
doongoo
addikt
válasz
Makszimusz #1255 üzenetére
Nekem minden szingapúr posttal jött. Az eredetit is megfogták anno és fizettem. Aztán a steelt is megfogták és fizettem (plusz még ijelző problémás is volt azonnal). A cseréjére nekem is 10 USD-t írtak árnak, de ezt is megfogták és mivel nem volt kivámolós papírom, ezért erre is fizethettem (plusz még jól el is húzták az egész folyamatot - tovább tartott a vámos cirkusz, mint a sima post szállítás szingapúrból idáig)
-
Krissz80
senior tag
válasz
Makszimusz #1248 üzenetére
Én meg annak, hogy nem vagyok egyedül a véleményemmel.
-
doongoo
addikt
válasz
Makszimusz #1248 üzenetére
-
Krissz80
senior tag
válasz
Makszimusz #1232 üzenetére
Egyetértek, főleg a gold.
A designerek nem erőltették meg magukat.
A most már réginek számító sokkal karakteresebb. -
kano
nagyúr
válasz
Makszimusz #1232 üzenetére
Szerintem 55k körül.
-
TOZ
addikt
válasz
Makszimusz #1222 üzenetére
Arra gondoltam, hogy valami kihagyhatatlan ajanlattal jonnek elo... a legutobbi early bird is gyorsan elment. Ott ugyan en gondolkodtam sokaig...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Légy szíves először a Téma Összefoglalót olvasd el, hátha a kérdésedre már abban megtalálod a választ!
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Kerékpársportok
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Okos Otthon / Smart Home
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Xbox tulajok OFF topicja
- Eredeti játékok OFF topik
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- GARANCIÁLIS! Apple Watch Series 10 GPS 42mm Rose Gold!
- új bontatlan Apple Watch Series 10 GPS 46mm kozmoszfekete alumíniumtok fekete Apple
- Arany színű Amazfit GTS 2 okosóra dobozában töltőkábellel
- Eladó Xiaomi Watch S1 Active okosóra!
- HIBÁTLAN APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49mm - 1 ÉV GARANCIA, MS2279, 100% AKKUMULÁTOR
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- Bomba ár! HP ProBook 450 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Intel ES Core i5-3470 4-Core 3.2GHz LGA1155
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest