- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Magisk
- Samsung Galaxy A16 5G - a hetedik évben megpihen
- Milyen okostelefont vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Mobil flották
-
Mobilarena
Mi is ez a Pebble? Röviden: a mai összes okosóra úttörője.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
Hedgehog9780
tag
Amikor kiírja a kódot, akkor fölötte látod a weboldal címét. Ott tudod megvenni. Ott pedig kövesd az utasításokat a vásárláshoz.
Amit linkeltél azt nem látom fizetősnek.
Az időjáráshoz regisztrálnod kell API Key-t az openweathermap.org oldalán. Van ingyenes része is. A generált kódot kell beírnod a Watchface setupjába. -
-
Az oldal FAQ-jából.
"Q: How will you ship my order?
A: We pack your order into a padded manila colored envelope, and ship via USPS first class mail. For US customers, packages are usually delivered to your address within 3 to 5 days or your order. For customers outside the US, delivery times vary between 7 days and 21 days—depending on where you are and the infrastructure of your country’s postal service."Tehát 7-21 nap a szállítási idő, az ország postai szolgáltatás infrastruktúrájától függően.
-
-
-
-
-
doongoo
addikt
nem lehetséges a telefonodon védetté tenni alkalmazásokat? Azaz, hogy a képernyő bezárása után is futhassanak a háttérben ill. a memória ürítése se zárja be őket. Milyen telód van? MIUI-n pl. az alkalmazásváltóban, ha lefelé húzod az appot, akkor védetté teszi, de EMUI-n is így van...
-
Ha olyan szíjat keresel ami szélesített, azt a gesztenyét magadnak kell kikaparnod. Keress az adott méretben speciális szíjakat. Pl. Nato szíjat a http://www.cheapestnatostraps.com/ oldalon stb. Senki nem fog kapásból minden létező szíj beszerzési helyét tudni.
Ha valami nagyon egyedi kell, akkor google translate-tel fordítsd le a szavakat amiket tartalmaznia kell a keresésednek és irány az ebay, aliexpress, amazon stb. -
doongoo
addikt
Mármint mit kéne pontosítani a szíjnál az összefoglalóban? Melyik tagnál van és micsoda? És miért is kéne módosítani? Sima P-re bármilyen szabványos csatlakozójú szíj feltehető, ehhez nem kell beszerzési forrást megadni, az utolsó piaci órásnál is lehet hozzá venni szíjakat
-
doongoo
addikt
nem gondolom. Ha valamit az órára akarsz telepítani (ahogy írtad), akkor az óra alkalmazásboltjában kell keresgélni ("Tud valaki olyan smart alarm progit ami telefon nélkül is megy? Repulobe van éjszaka a telefon.")
A linkem is arra mutat, azaz ott van az alkalmazás a pebble storeban.Most jön a lenéző beszólás: akinek okostelefonja van és okosórája, az néha maga is gondolkodhat kicsit(#4028) Tiger:"na mind1 ez az ébresztő program hol lenne intelligens?
A smart alarmnak arról kéne szólni hogy hogy megadsz 2 idő itervalumot és a közt ébreszt az óra de itt pl 7.15 adtam meg és akkor ébresztett mind1 hogy mély álomban vagyok vagy sem."Feltetted az órára az alkalmazást? Belementél a beállításaiba? Legörgettél a smart alarm részig? Engedélyezted a funkciót? Megadtad neki a monitorozási időtartamot, érzékenységet, stb.
Tényleg jössz itt olyan kérdésekkel, amik mind user errort mutatnak...
-
Mit fejtsek ki bővebben? Olvasd el újra nyugodtan.
(#4028) Tiger.
Nem biblia, de elvárható hogy olvasd el mielőtt kérdezel. Ezért van az egész Összefoglaló rendszer, hogy egyértelmű alap dolgokat a kedves amatőr felhasználó el tudjon olvasni, így csak azt kérdezze meg, amit a keresőben sem talált meg.
Ugyanis az itt fórumozó lányok és srácok nem a pebble magyarországi támogató csapata, hanem egy olyan felhasználói közösség, akik technikai és felhasználói tapasztalatokat osztanak meg.
Ahogy eddig is láthattad alapvetően segítőkész mindenki (legalábbis egy határig), de elég nehéz jó szívvel segíteni úgy, hogy akinek segíteni próbálsz tojik arra amit írsz, félig vagy el sem olvassa a hozzászólásod, megválaszolt kérdést kérdez, az Összefoglalót nem olvassa el alaposan, a keresőt nem használja (beleértve a google és a PH! saját keresőjét is). -
doongoo
addikt
lehetett akár 3 másodperc is megtalálni...
-
-
-
-
doongoo
addikt
A tiltás valószínűleg azért volt, mert más nevén próbálkoztál, de ezt a pebbletől kérdezd meg.
Próba nélkül sosem tudjuk meg, hogy engedi-e a teljes összeggel, de ezelőtt is konzultálhatsz a pebblelel.
El nem veszi, mert:
We don't charge your card until your watch ships.
És ha még mindig a sima Pebble 2-ről beszélünk, akkor várhatóan:
Preorder - Starts shipping in October -
-
Te jó ég...Milyen levelet kéne felolvasni és minek? A Pebble az akitől az órát veszed, a bank meg az akinél a pénzed tartod, meg akik a kártyát adják. Tőlük nem azt kell megkérdezni hogy a Pebble órád előrendelésével mi van, hanem hogy LÁTNAK E SIKERTELEN ZÁROLÁSI vagy egyéb kísérletet a kártyádon
"Az lehetett esetleg gond hogy a feleségem nevén van és az én nevemet adtam meg a kitöltésnél?"
Ne... Te szivatsz minket ugye? Most már bevallhatod, már nem vicces
Bármilyen netes vásárlásnál a kártyán szereplő nevet kell megadni a kártyaadatoknál.
-
-
air
nagyúr
Ez egy elég értelmetlen, levegőbe puffantott mondat.
A kártyás fizetés menete a kibocsátótól (Visa, Amex, Master Card stb.) és a banktól is függ.
Nagyjából úgy zajlik, ahogy a kolléga az imént leírta.
Több ponton azonban lehetnek eltérések."(#3944) Chal"
Nem viccelek. PayPal-on kívül még soha nem találkoztam ilyen ellenőrzéssel.
Ha kártyával vásárolok a neten, akkor levonják a termék árát és kész. Még soha egyik cég sem ellenőrizte a kártyámat. -
Nem nekem kell megérteni a szöveget, hanem neked. Szóval azt a nyamvadt mondatot ha bemásoltad volna a translate-be, akkor kiderül hogy nem azt jelenti hogy nincs elég pénz a kártyádon, hanem hogy nem terheltek be semmit. Ami persze lehet amiatt is hogy nem volt elég pénz a kártyádon, ugyanis azt írják hogy számtalan oka lehet hogy nem sikerült a rendelésed, ezt neked kell kiderítened. Mi sem tudjuk megmondani hogy miért nem sikerült, max tippelünk.
Mondjuk arra tippem sincs hogy ha már nem érted mit írnak neked, miért nem fordítod le valami netes cuccal.A problémáddal kapcsolatban az első tippem az lenne az azóta meglévő hozzászólásaidból, hogy nincs rajta zseton.
Szerintem a következőképpen történik a rendelés Kickstarterről:
1. A számládon/kártyádon (ugyanis MO a debit kártya divarországa) elegendő fedezetnek kell lennie.
2. Megrendeled a terméket.
3. Az adott összeget a Mastercard (vagy a kártya kibocsátója) befoglalja (book) a számládon egy határidős dátummal. (többnyire ez 30 napos szokott lenni, de tudja szerintem hosszabbítani párszor).
4. A banki kivonatodon úgy látszik hogy a pénz rendelkezésre áll (nálam Mastercard Gold esetében így van), viszont a függő foglalások közt látszik hogy van egy határidős terhelésed, emiatt az adott összeghez többé nem férsz hozzá míg a határidő le nem jár.
5. A pebble postázza a terméket, és egyidőben beterheli (charge) a számládat a foglalt összeggel. Ekkor már eltűnik a pénz és a kibocsátó (Mastercard) útján már nem "visszaszerezhető".
6. Ha nem postázza a terméket, akkor elengedi (release) a foglalást és újra fel tudod a számládon használni az összeget.Ha mégsem így működik most, majd valaki cáfol.
-
-
ablack
senior tag
Jelenlegi árfolyamon:
Pebble 2 - 130€ ~ 41ezer Ft
Pebble Time 2 - 230€ ~ 72ezer FtEbben benne van az ÁFA, vám és ingyenes a szállítás. Én előrendeltem, és bankkártyát adtam meg, így nem vonja le a pénzt csak mielőtt ténylegesen szállítják. PayPal-nál nem tudom levonja-e előre, ebben más biztos tud nyilatkozni.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Légy szíves először a Téma Összefoglalót olvasd el, hátha a kérdésedre már abban megtalálod a választ!
- Eladó Garmin Venu 3 okosóra homokkő színben, újszerű állapotban, hivatalos magyar garanciával
- Apple Watch 9 45mm Újszerű Cellular Rozsdamentes Acél/Akku 98%/p4358
- Apple Watch Ultra 2 49mm Esim, Új állapotban, Akku:100%, 36 hónap Garancia, Titán Színben
- Apple Watch 8 45mm Használt/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4365
- új bontatlan Apple Watch Series 10 GPS 42mm rozéarany alumíniumtok rózsaszín Apple
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- AKCIÓ! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
- Dell Latitude 3340 Core i3-4005U CPU hibás laptop
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest