- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
-
Mobilarena
Mi is ez a Pebble? Röviden: a mai összes okosóra úttörője.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Makszimusz #4332 üzenetére
Hát a külföldi fórumokon nem ezt írják. Ebből gondoltam hogy országonként változhat.
Szerk: ja közben újra megtaláltam, USA-ba szinte mindenkitől visszakérik, EU-ban meg szinte senkitől. Kivételek akadnak mindenhol, nem tudni mitől függ (lehet hogy attól hogy milyen lábbal keltek fel, vagy van e szerződésük a szállító cégükkel az adott országra)
Itt van kivesézve rendesen a téma:
https://www.reddit.com/r/pebble/comments/2zdymc/got_my_rma_but_i_have_to_return_my_defective/
-
bull84ghia
őstag
válasz
Makszimusz #4151 üzenetére
Sajnos, bár a misfit jónak tűnik.
-
Tiger.
nagyúr
válasz
Makszimusz #4151 üzenetére
A misfit nem nézi az alvast.
Nem szóltam, bár telon nem lehet követni. -
bull84ghia
őstag
válasz
Makszimusz #4146 üzenetére
Ez csak a színes kijelzőssel kompatibilis? Mert a képen ott van a régi óra is.
-
Tiger.
nagyúr
válasz
Makszimusz #4146 üzenetére
Azt írja hogy az alkalmazások közt kéne lennie valami piros szív ikon de nekem nincs.
-
Tiger.
nagyúr
válasz
Makszimusz #4142 üzenetére
Köszönöm. Hol találom? Mert se a Pebble oldalon sem a playen nem láttam
-
Tiger.
nagyúr
válasz
Makszimusz #4112 üzenetére
Előbb megnézem a többi telefonnal.
-
Tiger.
nagyúr
válasz
Makszimusz #4102 üzenetére
Akkor regeld el nekem miben rossz a telefonom?
Az nem a teló hibája hogy az app nem akar vissza kommunikálni, de ezen kívül van egy m7 és egy í5s megnézem azokkal is. Amikor csatlakoztatva van 1 szer sem szakad meg a kapcsolat. -
bferenc
tag
válasz
Makszimusz #4085 üzenetére
Köszi, de legalább van megoldás ST-re. A kérdésem még annyi lenne, hogy most arab világból érkezik a készülék, a garanciát tudom érvényesíteni itthonról?
-
Mephistoone
senior tag
válasz
Makszimusz #4043 üzenetére
Koszonom
-
Tiger.
nagyúr
válasz
Makszimusz #4029 üzenetére
Elsőre a szijnal, nem csak ps re van hanem a p re is annál a tagnal, azt javithatnad.
-
Tiger.
nagyúr
válasz
Makszimusz #4021 üzenetére
Fejtsd ki kérlek bővebben.
Érdekes ez a gentle wake sehol nincs. -
Tiger.
nagyúr
válasz
Makszimusz #3943 üzenetére
Mond te a füleden ülsz?
Irtam hogy használtam, és én is valami ilyesmit bogoztam ki, nem lenézést kértem hanem segítséget.
Egyébként jelenleg 20eft van rajta. -
Tiger.
nagyúr
válasz
Makszimusz #3934 üzenetére
De használtam, viszont ha te tudsz akkor ezzel többre mész mint ha a lefordítottat linkelem ide.
-
válasz
Makszimusz #3849 üzenetére
köszönöm
kovacs65: Én 1500-ért vettem kb asszem, és pont annyit bírt mint a gyári
Egyébként tapintásra, anyagminőségre, kábelhosszra pontosan megegyezik az hozzá csomagolttal. -
kovacs65
őstag
válasz
Makszimusz #3851 üzenetére
Nem a szépsége érdekel, hanem a használati értéke.
Ha normálisan tölt, akkor jó,
ha nem, akkor kuka. -
válasz
Makszimusz #3846 üzenetére
nem tudom, én vagyok csak a béna szerencsétlen, de én 1,5 év alatt a PS-hez a harmadik töltő kábelem használom, így javasolnám, egy tartalék beszerzését, mert úgy halt be eddig mind a kettő, hogy utoljára még töltött, következőnek már nem. Mindkét esetben a mágneses fejben halt meg a rugós érintkező. Ebay-en viszonylag normál áron lehet beszerezni
-
air
nagyúr
válasz
Makszimusz #3769 üzenetére
De még nincs tracking number-em, vagy csomagazonosítóm.
Ha majd tudok mire hivatkozni, akkor lesz értelme, szerintem.
Meg attól is függ, hogy melyik nap szállítják. Ha péntekig ki tudják küldeni, akkor jó az eredeti cím, ha hétfő után hozzák, akkor kell módosítanom. -
válasz
Makszimusz #3763 üzenetére
Sajnos ez Time órán nem megy, írtam is a fejlesztőnek, de nem kaptam választ
-
air
nagyúr
válasz
Makszimusz #3763 üzenetére
Akkor én egy másikat találtam.
[link] -
air
nagyúr
válasz
Makszimusz #3761 üzenetére
Igen, arra gondoltam. De óra, perc szöveg felesleges.
Hat ötvenöt, Kilenc huszonegy stb.Melyik lenne az? Vagy ki készítette?
Ah, meg is van. -
B.F.G.
senior tag
válasz
Makszimusz #3743 üzenetére
Köszi!
Hát persze ami helyett az új órát küldték az kerül ki, ebben biztos voltam.
Nem tudom, hogy mit kezdek vele.. egyébként működik, ha megnyomom az alsó gombot aztán a vissza gombot akkor működik a középső gomb, tehát használható.
-
B.F.G.
senior tag
válasz
Makszimusz #3708 üzenetére
Igen kértek videót jól sejtettétek.
Már készítettem is.
Plusz a szokásos dolgokat a garihoz.Köszi a segítséget.
-
B.F.G.
senior tag
válasz
Makszimusz #3700 üzenetére
Csak most olvasom a hsz-ed, de már meg is tettem nem rég.
A gari az hogy fog működni ha arra kerül a sor, mert az órát angliából hozta az egyik ismerősöm egy duty free shoppból az egyik reptérről?
Nem találom az első hsz-ben a gariztatást.. pedig úgy emlékszem, hogy benne volt...
sőt van is csak én nem látom... ? úgy emlékszem, hogy egy fotót kell küldeni a hibaleírással egy címre... ha jól minden igaz...
-
oszy
veterán
válasz
Makszimusz #3686 üzenetére
Köszi a tippet. Átadtam. De igen, csak amikor lefotózta, akkor az már a második volt. Murphy...
-
siskad
őstag
válasz
Makszimusz #3683 üzenetére
-
siskad
őstag
válasz
Makszimusz #3681 üzenetére
Volt már pár Classicom, de egyiknél sem jött elő rögtön, ezért lepődtem meg, ez is egy csereóra.
-
nemtomkiki
csendes tag
válasz
Makszimusz #3656 üzenetére
köszönöm!
-
Hyperion
senior tag
válasz
Makszimusz #3638 üzenetére
Na úgy néz ki, hogy megvan a gond..
Este 10 töltésbefejezés. Egész éjszaka rajtam volt (Health) és még mindig 100%.
Valami a FW update során akadhatott be. 1-2 Fw-vel korábban megjelent egy feature ami a rezgések stílusát módosította. Anno lefrissítettem, változott a fw verzió, de semmi különbséget nem vettem észre. Azóta jött még egy frissítés, amivel megjelent az időjárás menü, de a rezgés továbbra is a hagyományos volt.
A tegnap előtti factory reset szerintem nem sikerült. KB 1 percig írta, hogy factory reset, majd újraindult, de a csatlakoztassa az applikációval felirat nem jelent meg, csak kb lenullázódott. Merült is rendesen.
Majd tegnap délután még egy factory resetet csináltam, ami újraindítás után egy pie chart-al indult és megjelent a csatlakoztassa felirat. És megjelent a rezgésstílus menü is, és azóta jó.
Szóval a lényeg a lényeg, én ezentúl az FW frissítés után mindig fogok egy factory reset-et csinálni.
Remélem másnak is segítség lehet.
Köszönöm a segítségeteket! -
Hyperion
senior tag
válasz
Makszimusz #3635 üzenetére
Bocs, kicsit nyers voltam...
Írtam a supportnak is, csatolva a logokat kiv leszek mit mondanak.
A töltőfejet nem tudom könnyen cserélni mivel nincsen.. Anno a Classic-hoz rendeltem után gyártottat, na az siralmasan rossz volt ezért sem vettem még ehhez pluszban.Tartok tőle, hogy az akku lesz a ludas. Gyakorlatilag egyik napról a másikra történt mindez, úgy hogy semmi nem változott szoftverileg..
-
Hyperion
senior tag
válasz
Makszimusz #3633 üzenetére
Indok? 100%-ig töltődik. Gondolom ha ez lenne a gond akkor ezt nem érné el.
-
fm!
tag
válasz
Makszimusz #3628 üzenetére
Persze pont a pebble steel tetszik, ami európában egyelőre Out of stock. Azt írták, hogy pár héten belül újra kapható lesz, kíváncsi leszek...
-
fm!
tag
válasz
Makszimusz #3621 üzenetére
Jó ötlet, el is küldtem, de a weblapon csak egy űrlap van, ott nem tudtam a kért képeket csatolni.
-
fm!
tag
válasz
Makszimusz #3610 üzenetére
Ismerem az előző tulajt, rákérdeztem és már nem garis...
Nagyon nem akart senki lebeszélni róla, úgyhogy hétvégén meglágyítom a hátoldalt, aztán hajrá. Mondjuk pont hőlégfúvóm nincs, csak hajszárító vagy gázos forrasztó van, ez utóbbit kicsit durvának érzem.
-
doongoo
addikt
válasz
Makszimusz #3618 üzenetére
Köszi! A közreműködést is benne.
-
kano
nagyúr
válasz
Makszimusz #3598 üzenetére
Miért? Amerikaira is megadják a 2 év garit?
-
kano
nagyúr
válasz
Makszimusz #3589 üzenetére
Én is kb. akkor vettem mint Te (na jó, egy kicsit később) és eddig semmi bajom vele szerencsére (kopp, kopp).
Még az elején tettem rá egy kijelzővédőt, a kijelzőm így makulátlan és a kereten sem sikerült szerencsére semmilyen karcolást ejtenem (pedig már a kijelzővédő fólián vannak nyomok, pl. sikerült bevernem az ajtó keretbe is szegényemet).
Szóval én abszolút meg vagyok elégedve vele.
Kopp, kopp.... -
JrCsG
tag
válasz
Makszimusz #3585 üzenetére
Minél hamarabb, annál jobb
Köszönöm az infókat, végül is van még majdnem egy hónapom kitalálni
-
peanar
senior tag
válasz
Makszimusz #3587 üzenetére
Szia. Már gyengélkedik a tiéd, vagy csak úgy írtad? Amúgy mióta van meg neked?
-
kano
nagyúr
válasz
Makszimusz #3585 üzenetére
Én tényleg akkor tervezem megvenni majd a T2-t. Addig kiderülnek a hibái és akkor még olcsóbb is lesz.
-
válasz
Makszimusz #3572 üzenetére
Ennek is kell külső app.
Persze, csak gondoltam van valami bejáratott, amit mindenki használ -
válasz
Makszimusz #3569 üzenetére
Annyival, hogy azt nem ismerem, és erre is csak véletlen akadtam rá a minap
Az az ajánlott szoftver? -
peanar
senior tag
válasz
Makszimusz #3554 üzenetére
Van az a pillanat, amikor sem órára, sem pedig értesítésre nincs szükség
-
peanar
senior tag
válasz
Makszimusz #3550 üzenetére
Szia.
Egyet értek veled, én fánkoztam párszor....mikor érzi az ember, hogy vannak belső szervei, nem biztos, hogy azon jár az esze, hogy vajon ki üzenhet éppen, legalább is én soha nem arra gondoltam. Bár 1x-2x jól jött vólna a hangüzenetes sms, hogy gyerekek, hozzatok egy zacskó jeget :-)
Neked melyik fajta van? Mivel én még csak barátkozok vele, vannak must have appok, amit illik feltenni? -
webdeejay
aktív tag
válasz
Makszimusz #3526 üzenetére
Mindenki úgy használja az óráját, ahogy szeretné. Ha beázik, akkor beázik. Gondolom a Pebble nem megtévesztés céljából írta ki ezt.
-
válasz
Makszimusz #3526 üzenetére
Én csak bemásoltam ide, amit a Pebble írt. Lehet, hogy még hivatkozni is lehet rá egy esetleges garanciális ügyintézésnél.
Amúgy miért pont a régi standard szerint vizsgáltatnád? Az amúgy is félrevezetőbb:
"A Water Resist 50M, Water Resist 5BAR, Water Resist 5ATM, WR 50M, WR 5BAR vagy a WR 5ATM jelölés nem azt jelenti, hogy 50 méterig vízálló az óra, vagyis hogy a gyakorlatban ilyen mélységig használhatjuk a vízben!"
-
válasz
Makszimusz #3518 üzenetére
"Hogy hogyan minősítenek azt nem tudom"
A Time és Time Steel esetén már az ISO 22810 standard szerint:
"For example, if a watch is said to be “water resistant” to 30 meters (100 feet), this means that for all aquatic activities down to a depth of 30 meters, the watch case should not leak. The manufacturer of a water-resistant watch may offer ratings to help consumers determine the sort of environment the watch can handle."
Korábban az ISO 2281 (Pebble, Pebble Steel) szerint minősítettek azt hiszem.
A sós vízről:
Water Resistance for Time and Time Steel
"If you do take Pebble Time with you in saltwater, please be sure to give it a rinse with fresh water shortly afterward. This will help prevent the salt from damaging the finish of your smartwatch or salt crystals from drying in button crevices and making them sticky or immobile. "
-
doongoo
addikt
válasz
Makszimusz #3512 üzenetére
Ez előttem ismert, de a pebble már az újabb ISO szabvány szerint minősít, aminél nem a légnyomást emelve tesztelnek, hanem a valós felhasználást szimulálva kell minősíteniük. Ez alapján állítják a vízállóságot és ugye a promóban is elég egyértelműen ebben úszik a "cica". Anno a P és a PS is volt rajtam úszás közben (édesvízben) és bírta simán. PTS-t még nem mertem tesztelni (majd ha megjön a PT2), de gyaníthatóan bírnia kell (zuhanyt és medencében pancsit legalábbis bírja)
-
válasz
Makszimusz #3465 üzenetére
esetleg még akár tudhatna is valamit, mert azon kivül, hogy 10 napig birja, semmi előnye nicns a konkurenciához képest
-
válasz
Makszimusz #3454 üzenetére
Jó, hát nem panaszkodom semmiképp' az üzemidőre.
Pont ma volt egy okosórás tréningünk, ahol az okosórák átlagos készenlétére 1 (egy) napot mondott a tréner.
Nem javítottam ki, hogy a Pebble órákra ez nagyon nem igaz. -
válasz
Makszimusz #3445 üzenetére
Az mondjuk, nagyobb baj.
Más. Az lehet, hogy az óra egész nap 50%-ot mutat? Mármint jópár órája nem merült egy %-ot sem. Vagy X %-onként frissíti az akku-jelzést? Esetleg a watchface tréfál csak meg?
-
válasz
Makszimusz #3443 üzenetére
De az az átalakító marha drága, nem?
Mintha az összefoglalóban látott 45 dollár volna. Annyiért én szíjat veszek már... -
icemad
nagyúr
válasz
Makszimusz #3435 üzenetére
Oké, félreérthető volt. Szóval 8 euróért láttam ezt a dz akármennyi csodát, és 45 euróért vettem meg a pebble classicot újonnan bontatlanul. A hozzászólásom arra vonatkozott, hogy pár plussz eurót megér egy használható eszköz, egy olcsóbb, de használhatatlan cuccnál...
-
válasz
Makszimusz #3391 üzenetére
Meg is rendeltem.
Majd téged szidlak, ha valami gond van vele.(Természetesen csak vicceltem.
)
-
doongoo
addikt
válasz
Makszimusz #3373 üzenetére
Egy ideje használom a LG Watch Urbane-t (PTS most pihen addig).
PTR-rel van kb. egy szinten akksiban (2 teljes napot bír nálam egy feltöltéssel folyamatosan bekapcsolt kijelzővel, hogy pebble módon bármikor lássam, mennyi is az idő). Zárt térben nagyon jó és szép a kijelző, de napfényben az olvashatóság még a max. fényerőn és brightness boost-tal megtoldva is csak épp hogy határeset.
nem offolok tovább, privátban szívesen adok infót róla. -
oszy
veterán
válasz
Makszimusz #3354 üzenetére
Majd elviszem óráshoz!
Nem ott lakom, így az nekem messze van.
-
ravebp
senior tag
válasz
Makszimusz #3344 üzenetére
Ez miert szamit hirdetesnek
-
RealZuperman
tag
válasz
Makszimusz #3339 üzenetére
Közvetlen a Pebble honlapjáról, ill. a telefonról. Nem figyeltem oda, nem szándékos volt...
-
Viper26
nagyúr
válasz
Makszimusz #3284 üzenetére
-
oszy
veterán
válasz
Makszimusz #3232 üzenetére
Nekem az órás barátom azt mondta, ha egyszer szétszed egy órát, utána már nem lesz vízálló. Pont azok miatt amiket te is írtál.
-
bisti79
tag
válasz
Makszimusz #3235 üzenetére
Persze, este összeütöm (képekkel).
-
Laca1212
őstag
válasz
Makszimusz #3232 üzenetére
Ott a pont!
-
Ateszpapa
addikt
válasz
Makszimusz #3202 üzenetére
Hol lehet jelezni a Pebblének a garis problémát?
Csíkozódik a kijelző.Nem szeretném az emaggal leboxolni, bár még a 14 napon belül vagyok.
-
siskad
őstag
válasz
Makszimusz #3202 üzenetére
Az nagyobb csomagban jönne.
-
siskad
őstag
válasz
Makszimusz #3200 üzenetére
Hát én emag-nál még nem gariztattam semmit, nem tudtam, hogy ilyen rossz, de akkor ha nem muszály nem is fogok.
Más: Classic-hoz lehet valahol kapni fekete fém szíjat? Régebben láttam egy Youtube videón és elég jól nézett ki vele.
-
kano
nagyúr
válasz
Makszimusz #3193 üzenetére
Az azért vicces lenne. Mi van, ha még egyszer elromlik. Ha cserélik a terméket elvileg újraindulni a gari.
-
siskad
őstag
válasz
Makszimusz #3185 üzenetére
Csak mind a ketten az eMag-os akciókor rendeltünk az órát és V3R2-es hardverűt kaptunk, amiket kb. 2014-ben gyártottak és a Pebble gari meg csak én úgy tudom 2 évre szól. Nincs valami olyan oldal, ahol szériaszám alapján le lehet ellenőrizni, hogy él e még a garancia?
-
Ateszpapa
addikt
válasz
Makszimusz #3159 üzenetére
Én az emagtól vettem 25 ért.
Viszont a pebble garancia az olyan mint a szifonnál?
Tehát fordulhatok a Pebbléhez is garis probléma esetén a sorozat számmal, vagy csak az emaghoz? -
oszy
veterán
válasz
Igaz! És a legdrágább!
Az kimaradt, hogy az olcsóbb ár szegmensből. -
válasz
Amúgy sajnos de, főképp a nagyon zárt API-k miatt (pl nem tudsz üzenetet küldeni 3rdp által gyártott óráról vagy hívást felvenni, stb..). De addig bohóckodásnak érzik sokan (én is) amíg 1-2 napot (se) bír az akkuja.
-
rozsagabor
csendes tag
válasz
Makszimusz #3136 üzenetére
Lehet, hogy csak eddig nem vettem észre, vagy ez az új fw hozadéka, hogy különböző rezgéstípusok vannak és ezek különböző eseményekhez (notifications, incoming calls, alarms) rendelhetők hozzá...
Megnéztem, ezek új fícsörök...
"Pebble Time Firmware 3.11 Release NotesFor Time-Series watches:
New Vibration settings. Choose from a selection of unique vibration patterns for Notifications, Incoming Calls, and Alarms.
Snooze timeline reminders. Snoozing dynamically re-delivers the alert closer to your event’s start time, or every 10 minutes if snoozing after the event start.
Improved Pebble Health’s sleep tracking accuracy and on-watch interface. New support for daytime naps longer than one hour.
Improved integration with Apple HealthKit and Google Fit to support calories and distance.
For all Pebble watches:
Bug fixes and performance improvements.
To update to the latest firmware, select Menu » Support » Update Your Pebble from the Pebble smartphone app." -
rozsagabor
csendes tag
válasz
Makszimusz #3111 üzenetére
-
doongoo
addikt
válasz
Makszimusz #3111 üzenetére
Én meg tenném is bele az összefoglalóba
-
rozsagabor
csendes tag
válasz
Makszimusz #3108 üzenetére
Elnézést kérek, senkit sem akartam megbántani! Sokkal inkább azt a tényt akartam közölni, hogy a kisebb, felületi karcokat, homályos foltokat házi módszerrel is jól el lehet tüntetni.
Mielőtt megpróbáltam volna, a pebble support-tal is leveleztem, de ők semmiféle tanácsot nem adtak. Még azt sem, hogy vigyem el políroztatni.
Szóval megörültem, hogy megvan a módszer... -
rozsagabor
csendes tag
válasz
Makszimusz #3105 üzenetére
Mi csúnyát láttál rajta? Az ujjammal elkent zsírcsíkokat?
-
rozsagabor
csendes tag
válasz
Makszimusz #3103 üzenetére
Lehet, hogy nem voltam az összes szegedi órásnál, de volt aki egyáltalán nem vállalt polírozást, volt olyan is, aki csak plexit vállalt. De üveget egyikőjük sem. De nem is baj... Meg tudtam oldani kicsit kisebb költségvetésből
-
válasz
Makszimusz #3084 üzenetére
minden értesítés megjön, csak válaszolni nem tudsz rájuk. ennyi kb a különbség
win10-nél a fentebb linkelt módon telepíted az app-ot - store-ból nem jó - és megy minden, mint a karikacsapás. válaszolni ott sem tudsz.
-
válasz
Makszimusz #3084 üzenetére
Nekem semmi gondom vele, bár nem használok sok appot. Aminek van értesítési lehetősége, az viszont gond nélkül megjön az órára. Jailbreak nem kell.
-
válasz
Makszimusz #3081 üzenetére
just works, mint általában minden más is szifonon. vagy milyen részletes leírásra gondolsz?
-
válasz
Makszimusz #3072 üzenetére
windows 10 mobile, valamint gondolom 8.1 alatt is tökéletesen muzsikál egyébként - [link]
-
válasz
Makszimusz #3068 üzenetére
Szuper, köszönet a munkáért az elkövetőknek
Egy észrevétel:
"- Acél ház és kijelzőkeret: PTS; PTR
- Acél kijelzőkeret: PS; PT"A PS szerintem az első kategóriába tartozik, hisz a ház is acél.
-
guyver
senior tag
válasz
"Ugyanez rövid magyar nyelvű leírása - guyver"
Köszönjük az összefoglalót!
Ma reggel megint foltos lett a kijelző, azt hiszem nem fogom használni a repülő üzemmódot. A viberre is találtam egy jobb megoldást. A notify centerrel az a baj, hogy külön alkalmazás van az órán ahová bekerülnek az értesítések. Jobb szerintem a Pebble Notifier, mert ott a kijelölt appok az idővonalra kerülnek és az értesítés is a megszokott módon érkezik, mint a többi alkalmazásnál.
-
siskad
őstag
válasz
Jól összeszedett téma összefoglaló lett.
-
guyver
senior tag
válasz
Makszimusz #3037 üzenetére
2 dolgot kevertem össze, elnézést kérek!
Van egyszer ez, de nekem nem jött össze. Azt a cikket meg most hirtelen nem találom, ahol valami hasonlót írtak jailbreak-elt iOS-en.
-
válasz
Makszimusz #3005 üzenetére
-
válasz
Makszimusz #3005 üzenetére
Így hirtelen nem látni semmi változást, teszi a dolgát az óra hiba nélkül.
-
twon
tag
válasz
Makszimusz #2996 üzenetére
Hol szervizelik itthon az órát?
-
válasz
Makszimusz #2998 üzenetére
Jah, azt én sehogyDe ennek egy faék egyszerűségű a rendszere, csak nem azzal van a baj. Persze előferdülhet. De olyat még nem láttam, h egy app-ra megsértődik az óra és nem közvetíti az értesítéseit - míg a többi megy
Amúgy most olvasom vissza, h mi a baj. Vibra. Na én ezt Viber-nek olvastam. Elnézést, h nem tudok olvasni
És, h vmi értelmeset is mondjak: Ha be-ki kapcsolod a rezgést az órán akkor meg kell rezzenjen.
-
válasz
Makszimusz #2996 üzenetére
Ez inkább sw hiba mint hw. Én törölném a pebble app-ot (vagy csak az adatait), aztán a kékfog kapcsolatot is, meg mondjuk az órán is egy factory azt akkor mit mutat. De valszeg a teló rendszere makacskodik nem az óra.
-
twon
tag
válasz
Makszimusz #2994 üzenetére
Már meg volt!
-
válasz
Makszimusz #2979 üzenetére
Nekem ma egy hetes (mindig szombat este teszem töltőre) és 60%-on van
És tényleg csinos az az egér
-
válasz
Makszimusz #2959 üzenetére
nem mondta, hogy nincs rajta
mezruha -
doongoo
addikt
válasz
Makszimusz #2959 üzenetére
+1
-
DonDragonka
őstag
válasz
Makszimusz #2950 üzenetére
Nincs kikapcsolva. Ez a WF így mutatja hogy van e kapcsolat a telóval. De az órán belül nincs kikapcsolva. A lényeg hogy több mint 14 napig nem voltak töltőn...
És 10 illetve 30 százaléknál jártak töltöttség terén -
válasz
Makszimusz #2940 üzenetére
Nem, nem szoktam álmodni, sajnos mostanában mélyaludni sem, de ez már más probléma.
Na de legbiztosabb, hogy kipróbálom majd megint az aktuális firmware mellett és írok majd, ha rakoncátlankodik.
Az biztos, hogy pl ma is úgy vettem fel ébredés után az órát az asztalról, hogy emelés után azonnal rezzent a watchface, hogy BT OK.
Max kikapcsolom majd a standbye módot a fenébe na és öröm-happy. -
Kacko
tag
válasz
Makszimusz #2935 üzenetére
Jelentem, csatlakozotam a táborhoz. Megvettem az órát, karcmentes, szép állapotban van. Még ismerkedünk egy kicsit, eddig nagyon tetszik.
-
Kacko
tag
válasz
Makszimusz #2935 üzenetére
Auto correct... (Pebble steel black) :-)
Köszi a tippeket. -
válasz
Makszimusz #2932 üzenetére
Közben rájuk írtam, hogy "esetleg valami visszajelzés páz+?" és azonnal jött vissza a válasz, amiben bocsánatukat kérték, hogy csak elfelejtettek visszaigazoló e-mail küldeni, de közben még kedden újraküldték (talán akkor jövőhétre meg is lesz) az általam megadott alternatív címre a fóliákat.
Végülis rendesek tényleg, nem az volt, hogy direkt nem írtak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Légy szíves először a Téma Összefoglalót olvasd el, hátha a kérdésedre már abban megtalálod a választ!
- Amazfit GTR 2 Classic okosóra dobozában töltőkábellel
- iKing.Hu - Apple Watch Ultra 2 - 49 mm - Használt, karcmentes - Gyári garanciás
- Eladó egy bontatlan új Apple watch ultra 2 49mm Natúr Titán szin es Milanói natur szij 1évApplegari
- Eladó Garmin Venu 3 okosóra homokkő színben, újszerű állapotban, hivatalos magyar garanciával
- Apple Watch 9 45mm Újszerű Cellular Rozsdamentes Acél/Akku 98%/p4358
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16GB) Kingston FURY Beast RGB 6000MHz DDR5 CL30 memória 27% 3 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z170 i7 7700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA 500W Zalman
- Asus ROG G20AJ - Intel Core i7-4790, GTX 980
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest