- Mobil flották
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
-
Mobilarena
Mi is ez a Pebble? Röviden: a mai összes okosóra úttörője.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
sszemtelen
őstag
A többiekhez csatlakozva, általában fél percen belül visszacsatlakozik OP3-hoz, legújabb 7.1.1-es droiddal. Akkor is mikor esetleg 1-1,5 órát vagyok távol a telefonomtól. Sosem késtem le értesítést emiatt.
Igaz hogy az alvásmonitorozása annyira megbízható hogy semennyire. Ezen a részen a MiBand 1S-em jobb volt, pontosabb. Nekem csak ennyi a bajom az órával.
-
-
-
pampika
őstag
ilyenről nem tudok (és ugye kipróbálni sem tudom
)
elvileg reagálni lehet üzenetekre, meg van pár hang asszisztens, meg note to self, ezek tudnak generálni inputot az órának, nem csak reagálni történésre.de nálam egyik se működött eddig, amit próbáltam.
ami még nem megy, az a strava starter: ha nem fut a strava a telefonon, akkor semmit se csinál. ha fut, akkor se :S illetve vmi történik, mert a strava meghülyül, meg az órára is visszadob vmi hibát, de a trackelés nem indul el...pedig jó lenne, ha bringázásnál lehetne az óráról indítani, mert a health app nem tudja a bringázást.
-
When you receive a notification, press the selection button to reveal the actions available. Select Reply > Voice and begin speaking when you see a red circle appear. For best results, the watch should not be held more than 18" away from your mouth. Be sure to compensate for a noisy background as well.
Pebble Time will begin transcribing your message to text either when it detects that you have finished speaking or after 6 seconds, whichever happens sooner. The 6 second limit is to help prevent unnecessary battery drain. -
-
-
-
axioma
veterán
Valami nem tokeletes a BT allapotok kijelzeseben. Nekem [mas verzio] az orat csak parositottnak mutatja, nincs elerheto eszkoz, kozben jonnek az ertesitesek meg vezerlem a zenet... mint beszedeszkoz sztem be se tudomitt es igy izzitani [de lehet h vmi ehhez szuksegest kikapcsoltam me'g az elejen]. Nekem 1 hete volt toltve es epp 20%, igaz nem frissitos a wf-em es p2+hr.
-
sszemtelen
őstag
-
axioma
veterán
Idojarast en nem nezem, es ne'mileg ellentmondasban is van szerintem a ne fogyasszon sokat-tal... Nalam Step Counter nevu watcface van fent, datum, ido (inverzben, kiveve ha nincs BT), toltottsegi csik (csak orae), leepsek szama.
Amugy a megrendelt pebble2hr amazonrol siman megjott, tehat valos keszleten volt. Igaz, csak a .com-on, eu-n belul nincs,ami mondjuk visszas hogy elvben megrendelest felvesznek... ki sincs irva hogy megszunt termek. -
-
doongoo
addikt
azért nem egészen olyan (bár a hasonlóság a pebble-lel azért elég szembetűnő)
ennek fém (alu) háza van és 2.5 D üveg az előlapja
van benne egy HR-szenzor beállítható mérési gyakorisággal (15,30,60,120 perc) ill. ha jól néztem, akkor futás közben (óráról indítható) folyamatosan mér -
-
-
-
-
-
-
-
"Eredetiben", lájkvadász-oldal nélkül...
(A smiley persze az oldalnak szólt, nem neked.
)
-
-
-
pampika
őstag
-
-
majdnemkocka
tag
A bankok első körben elküldenek valami semmitmondó szöveggel, de miattuk nem tudsz fizetni (feltéve, ha a kártyán szereplő adatokat (név, kártyaszám, lejárat, CVV/CVC) pontosan írtad be).
Sem mi, sem a Pebble nem fogja tudni megmondani neked, hogy miért nem sikerült a fizetés, a Pebble is csak annyit lát, hogy nem sikerült (a banki titoktartás miatt a bank nem mondja meg nekik, hogy fedezethiány, lopott kártya vagy egyéb más ok miatt utasította vissza a tranzakciót).
Szóval érdemes lenne (ha nem a tied a kártya, akkor a tulajdonossal) bemenni a bankfiókba (telefonon könnyen leráznak) és megkérni őket, hogy oldják meg, hogy tudj fizetni interneten.(forrás: 10+ évig vettem részt egy légitársaság (tel+email) ügyfélszolgálatának üzemeltetésében, láttam "néhány" (bő tízezer) kártyás fizetési problémát)
-
-
-
-
hatpersze
tag
Az az igazság, nem nagyon értem mi a gondod...? Azt írtad ha jön értesítés azonnal kapcsolódik,a pontos időt mutatja folyamatos kapcsolódás nélkül is, szóval nem mindegy...? Nekem is ilyen (néha kell kis idő mire érzem hogy rezzen az óra), de ez semmiben nem befolyásolja a normális működést. Ha nagyon zavar, a bt auto connect segíthet a problémádon, anno a sony sw2-höz használtam (nna, az igazán problémás volt kapcsolattartásban..), de a pebble-höz eszembe se jutott még használni.
-
Mephistoone
senior tag
Nekem iphone van. Ha kilepek a pebble alkalmazasbol akkor megszakad a kapcsolat. Rezzen is hogy megszakadt, de az ertesitesek megjonnek mind. Volt hogy otthon hagytam a telom, mikor haza menten az ertesiteaek mwgjottek mind. Kapcsolat az ora szernt tivabbra sincs. Ha elmditom az alkalmazast akkor van. Szerintem az uzenetekre van a bt LE ,de azt sem mutatja csatlakozva a bt beallitasanal ,megis megy minden ertesites...
-
Az az igazság, hogy nem is nagyon mérem, hogy mikor csatlakozik. Rezzen, amikor távol kerülök, és rezzen, amikor újra csatlakozik (Multifunctional Seven Segment face). Ilyen nincs sokszor, mert a telefon legtöbbször nálam van, de amikor nincs, akkor sem volt olyan, hogy várnom kellett volna, hogy csatlakozzon már. (Vagy azért mert nem érdekelt éppen, vagy tényleg gyorsan csatlakozott) A telefonomon gyári rendszer van (Moto X 2013)
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Légy szíves először a Téma Összefoglalót olvasd el, hátha a kérdésedre már abban megtalálod a választ!
- iKing.Hu - Apple Watch Ultra 2 - 49 mm - Használt, karcmentes - Gyári garanciás
- Apple watch Series 10 42mm Silver 2027.05. Apple jótállás
- Apple Watch Ultra 2 49mm Esim, Új állapotban, Akku:100%, 36 hónap Garancia, Titán Színben
- Arany színű Amazfit GTS 2 okosóra dobozában töltőkábellel
- új bontatlan Apple Watch Series 10 GPS 46mm kozmoszfekete alumíniumtok fekete Apple
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- iKing.Hu - Samsung Z Fold 6 - Navy - Használt, szép állapot
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest