- Honor Magic V2 - origami
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Magisk
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Az iPhone-t oktatja a Vivo X200 Ultra
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
-
Mobilarena
Mi is ez a Pebble? Röviden: a mai összes okosóra úttörője.
Új hozzászólás Aktív témák
-
air
nagyúr
Közben írtam a supportnak, és szerintük is ez így normális.
Közvetlen napfényben bizonyos szögből, vagy polarizált lencsén keresztül is látszik, igaz akkor sokkal jobban.
A képeket viszont bent a szobában csináltam, nem közvetlen napfényben, nem használtam polarizált lencsét, és közvetlenül szemből néztem.
Szóval ez így nem gyere be. Szerintem. -
-
Igen, mindegyik nevesebb futárcég rugalmas ebben. Viszont eddig nálam mindegyiknél úgy volt, hogy csak akkor lehetett tárgyalni a dologról amikor már náluk volt a csomag a hazai elosztóban (DHL-el, Fexel, és GLS-el is jártam már ilyen cipőben), illetve én ugyanazon városon belül kértem más címre. Lehet hogy más városba neccesebb lesz, de egy telefont megér már most, meg fogják mondani tracking nélkül is, hogy meg tudják e majd oldani.
-
-
-
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Légy szíves először a Téma Összefoglalót olvasd el, hátha a kérdésedre már abban megtalálod a választ!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Crucial T500 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest