- Egy óra, két rendszer
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Honor Magic V2 - origami
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zedz
addikt
válasz
atti_2010 #68 üzenetére
Hát igen, mint írtam az új konzolok elhozhatják a változás szelét. De az eddig megjelentek pedig Intel "pártiak". Javuk egy szálra van írva, ott meg az Intel erősebb. Mielőtt fanboy lennék, most tervezek AMD CPU vásárlást.
Annyiban még viszont nem tudok dönteni, hogy a VGA AMD vagy nvidia legyen. :S
-
Zedz
addikt
válasz
--Rawlings-- #66 üzenetére
Akkor már inkább az Intel. Mondjuk eléggé képlékeny a jövő, tekintve, hogy mind a két next-gen konzolban AMD APU teljesít. De jelenleg az Inteles megoldások jobbak, gyorsabbak, meg 8 magot mi használ ki? 6-ot sem, de még 4-et se mind.
(Játékra gondolok most csak).
-
Zedz
addikt
Ezzel csak az a baj, hogy ha valaki ( mint pl. én ) 1080p-ben szeretne játszani, akkor ott inkább erősebb VGA, mint CPU kell. Jelenlegi helyzetem szeretném felhozni mint példa. Legyen a keret 150-160k, normális hűtéssel.
Kártyának egy GTX 660-at néztem ki, ami máris kiteszi a gép 1/3 részét. i5-re, de még i3-ra sem marad pénz, így marad valamelyik Pentium G szériás Intel proci. Ha az ár-érték arányban nem rossz G2030at is nézzük, hiába van Intelre írva a játék, ha a CPU nem hajtja ki a fentebb leírt kártyát. Akkor már veszek egy X4 760k-t, ami fizikailag 4 magos, és kb. elég jobb kártyákhoz is.
Szóval ez szerintem még mindig inkább VGA kérdése, mint CPU. ( ez felbontás függő természetesen )
-
Zedz
addikt
válasz
--Rawlings-- #61 üzenetére
Hát ez cink mert én most akarok összerakni egy gépet, AMD CPU-val.
-
Zedz
addikt
válasz
--Rawlings-- #59 üzenetére
Vagy egy nvidiára nem?
-
Zedz
addikt
Én azt nem értem, ha beleölnek X munkaórát, akkor miért nem figyelnek ilyenekre? Ha netán-tán valamelyik pályán valami véletlenül bugos, akkor az még megérthető, gyorsan javítható. De ilyen optimalizációs gondokat azért ne engedjenek már meg maguknak. És még sírnak, hogy nem veszik meg a játékot. Hát persze hogy nem, már-már zsákbamacska.
Attól meg herótom van, hogy XY játék XY hardvert támogat kiemelten. Nekik nem érdekük, hogy minél nagyobb bázisnak fusson a gépén, minél jobban?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE Pulse OC RX 9060 XT 16GB GDDR6 videokártya 27% áfa 3 év garancia
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 8 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- KIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest