Új hozzászólás Aktív témák
-
--Rawlings--
tag
Én is ezt gondolnám. 1920*1200-ban tolom. Egyszerűen ez az AMD nem tudja kihajtani a GPU-t. De ahogy mondtam ez egy X4. Nem hinném, hogy egy FX6300-al is ilyen lenne. Nagyon agyalok, hogy mi legyen, 3570k, vagy menjek egy 8320-al, ami azért jóval olcsóbb lenne. Az a bajom, hogy hiába jó az az AMD multithreadben, jön egy game ami szarul van megírva, aztán a 8 magon lesz 20 fps (nyílván inkább a jövőre tekintek most itt elő, most még nem nagyon lenne ilyen gond).
-
--Rawlings--
tag
én is így gondolom!
Nekem az AMD X4 3GHz+8gb Ram, SSD+raid1, 7870 2gb OC-m van, és egyszerűen nem mennek a gémek. PL sc2 minimumon megy akadás nélkül, kilépek semmi nem használja a cpu-t, belépek bf3-ba az megy jól és használja is a rendszert, sorolhatnám... ez a gém se megy normálisan. Szerintem úgy ahogy van sz*rn*k az AMD-re sajnos... vannak szoftverek amit tisztességesen megcsinálnak mint pl a bf3, de sc2 botrány. Sajnos nekem is be kell ruháznom egy intelre i5-re hogy ne legyenek ilyen gondok
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Házimozi belépő szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Autós topik
- Honda topik
- Hardcore café
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Filmvilág
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! HTC VIVE Pro 2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Fotó állvány eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest