- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
--Rawlings--
tag
Én is ezt gondolnám. 1920*1200-ban tolom. Egyszerűen ez az AMD nem tudja kihajtani a GPU-t. De ahogy mondtam ez egy X4. Nem hinném, hogy egy FX6300-al is ilyen lenne. Nagyon agyalok, hogy mi legyen, 3570k, vagy menjek egy 8320-al, ami azért jóval olcsóbb lenne. Az a bajom, hogy hiába jó az az AMD multithreadben, jön egy game ami szarul van megírva, aztán a 8 magon lesz 20 fps (nyílván inkább a jövőre tekintek most itt elő, most még nem nagyon lenne ilyen gond).
-
Tenken
őstag
Sajnos azt kell mondjam nem érdemes, ha játszani szeretnél vele elsősorban. Én pártatlan, illetve alapvetően amd szimpatizáns vagyok, de utolsó cuccom tőlük még egy ősrégi Barton volt... Az a baj, hogy a hardvergyártás meg a szoftverírás két külön dolog. Hiába készít az amd elviekben okos dolgokat, ha csak akkor fog rajtuk jobban menni valami, ha külön optimalizálnak rá. Jelenleg az a helyzet, hogy amit az amd fizet azon jól muzsikál, de ott használhatóak az intel és nv termékek is hagyományosan. Amit viszont az Intel vagy NV fizet, ott az amd igen komoly hátrányban van.
Szívem szerint nekem is amd-s konfigom lenne, de pl azoknál a címeknél amiket én használok egyik sem amd-re optimalizált.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hardcore café
- Goddess of Victory: Nikke
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gyúrósok ide!
- E-roller topik
- Motoros topic
- ROG Strix G16 notebook: tökéletes harmónia
- Az új Battlefield bemutatkozása közelebb lehet mint hinnénk
- HDD probléma (nem adatmentés)
- További aktív témák...
- ASUS GeForce GTX 1660 SUPER OC 6GB ELADÓ
- Újszerű - ASUS ROG Strix Geforce GTX 1660 Super Advanced Edition 6GB GDDR6 192bit VGA videókártya
- MSI GeForce VENTUS 3X RTX 3070 Ti 8GB OC GDDR6X 256bit videokártya
- ZOTAC GAMING GeForce RTX 3090 Trinity OC 24GB GDDR6X (6 Hónap Garancia)
- Asus ROG STRIX RTX 4090 EVA-02 Edition Videokártya!
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i5-2GEN I 6GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
- LG 34WR55QK-B - 34" Ívelt VA - 3440x1440 - 100Hz 5ms - FreeSync Premium - HDR 10 - USB Type-C 65W
- Lenovo 13 Core i3-7100 Cpu laptop eladó
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G1 - i5-10GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Slim Digital edition! OLVASS!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest