- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Yettel topik
- A Sony technológiáinak krémje lett az Xperia 1 VII
Új hozzászólás Aktív témák
-
MZsoltee
veterán
Jól mondod, szépen azt így mondják: Kognitív disszonancia
-
MZsoltee
veterán
Milyen jó lenne ha ilyent hoza a Jézuska karácsonyra olyan 45-50k körül!
Találtam valaimi érdelkeset de lehet hogy csak nekem új!
Mod: Akkor már legyen nagybetű a Jézuska, ha már kérek tőle valamit
-
MZsoltee
veterán
Értem már mér nem tettétek bele az ár érték arányt akkor mindenki számolja ki magának
Az árgép árait vettem alapul ( a túlságosan olcsó /drága árakat kihagyva...) -
MZsoltee
veterán
Örülök a cikknek de 2 dolog nem tetszik az egyikről tehetnek a készítői a másikról nem:
1 későn jelent meg! (erről tehetnek)
2 Kellet volna még a 512 MBos 3850enes a tesztbe meg a 88GTS 320as nagyon(talán erről is thetnek), nem azért mert lehet kapni / érdemes most venni, hanem azért mert nagyon sokan vannak akiknek ilyen kártyájuk van. Nekik jó kérdés lett volna tudni hogy hogy is állnak.
Az ötlet az ár/érték arányról nagyon jó! Kár hogy nem tettétek meg én most akkor megteszem!
Kártyák becsült árai: 29XT:80k, 88GT:65k, 3870:60k, 3850:45k, 29GT 40k és 86GTS/x1950pro: 32k
A teljesítmény alapjául az első táblázatott vettem a cikk utolsó oldalán és azt számotam ki mennibe kerül 1%?
1950/86GTS 438FT/%
3850 450FT/%
88GT 485FT/%
29GT 506FT/%
3870 550FT/%
29XT 727FT/%Üdv
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- Beszámítás! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 1TB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest