Új hozzászólás Aktív témák
-
wedge31
csendes tag
Szerintem meg most már szakadjál le rólam a dilinyos téziseid abszolut hidegen hagynak még egyszer mondom örülj az über szemednek.
Az értetlen vagy inkább ostoba te vagy ha nem érted mi a különbség az átlag emberi szem meg a te hiper turbó szemed között.
Ha meg már személyeskedsz probálj meg eredeti lenni mert ez a patikus szöveg szánalmasan gyenge mint az érveid.
Részemröl ennyi volt és peace. -
MaciG
addikt
Szerintem ezen felesleges vitatkozni, mert ez emberenként változik (aki nem érzi a különbséget az örüljön, mert nem kell neki az izom vga
)
ÉN személy szerint ha szimulátort játszom (dirt,Tdu,Ps) akkor nem érzem a különbséget a 30-60 fps között, de ha FPS-ről van szó (pl.: CoD4, UT3 ) skkor viszont érezhető a 30-60 különbség. (Persze van a v-syni meg motion blur és ha az be van kapcsolva akkor megint más a helyzet)
-
wedge31
csendes tag
Gözöm nincs hogy jönnek ide a filmek mikkor én a játékokrol beszéltem és nyugtasd meg magad ha egy játék stabilan 30fps felett megy mint ahogy írtam tahát gyors mozgások és effektek tömkelege alatt is 30fps felett marad akkor mindegy hogy 35 vagy 60 mert nem látsz különbséget maximum mint a te esetedben bemagyarázod magadnak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DELL PowerEdge R440 rack szerver - Silver 4114 (10 mag/20 szál, 2.2/3.0GHz), 64GB RAM,199990Ft +ÁFA
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest