Hirdetés

2018. július 21., szombat

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#34) Dany007 válasza Parci (#7) üzenetére


Dany007
(PH! kedvence)

Nyilván az új árát nem nekünk találták ki.
De én is most állok mosógépvásárlás előtt, és voltunk egy ismerős használtkereskedőnél. Voltaképp ő nem is használtkereskedő, hanem német o-ból, egy miele lerakatból hozza a használt gépeket. Nemrég volt egy nagy akciója a Miele-nek, miszerint a régi készülékeket új vásárlása esetén nagyon jó áron beszámolja. Így a sok német 3-5-8 éves miele gépeket gyors bevitte és vett helyette újat.
90%-uk hibátlan, és egy 1500-as fordulatra képes sok sok programos gépet adna 35-ért. Egy komolyabbat már 50-ért. Mutatta hogy néz ki belülről egy ilyen, hát elég komoly.
Nekem azt mondta, hogy először a teleszkóp megy tönkre benne, amit könnyen le lehet ellenőrizni, hasonlóan, mint egy autónál. Ugyanis a Miele-nél már nem ilyen gumiszallagok tartják a dobot, hanem rendes teleszkópos megoldás van.

Itt egy oldal. Ez hasonló árban és típusban is, mint amiről én beszéltem. De nem ő róla van szó. Nemtom kié ez a kereskedés, de 6 hónap garit vállal. Nyilván az oldal gagyisága sokmindent elárulhat, de legalább látod milyen gépekről beszéltem.

Én a leggagyibb Euronics-es mosógépet néztem 65-70 ezer környékén. Szóval nálam már biztos, hogy egy ilyen használt Miele lesz 35 ezerért : ) Alkatrész van hozzá...
Amúgy a modernebb gépeknél (talán a Miele-nél is) az a legnagyobb szopás, ha az elektronika megy tönkre. Mert akkor panelcsere meg miegymás és az már tényleg szívás.

Copyright © 2000-2018 PROHARDVER Informatikai Kft.