- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- iPhone topik
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
Új hozzászólás Aktív témák
-
HAL9001
csendes tag
Köszönöm a gyors választ!
Közben visszamentem az üzletbe ahol vettem, Ők is kb ennyit tudtak segíteni... további megválaszolatlan kérdések még vannak. Komolyabb leírás az lcd-n megjelenő információs ikonokról valószínűleg nincs - ha mégis, még mindig örülnék neki, előre is köszi
Közben szétfotóztam az agyam, és annyira meg vagyok elégedve a masinával hogy vettem egy állványt is... pótaksit is fogok
Meg akarom tanulni ezt a gépet mihamarabb, és magát a fotózást is. Bármilyen információt nagy étvággyal magamévá teszek, és minden segítséget megköszönök.
Pull it, sir
-
HAL9001
csendes tag
tz4 pics
-
HAL9001
csendes tag
Sziasztok
Van egy tz4-em, de elakadtam kicsit. A kézikönyvet és a mellékelt pdf-et kicsit felületesnek értékelem, ugyanis abszolút kezdő vagyok és lövésem sincs az lcd-n fotózás közben megjelenő információs ikonok jelentéséről.
PL: mi van akkor ha zöld a fókusz keret, és mi van akkor ha piros és közben gyakran csipog, mit jelent a kattintás utáni jobb oldali piros villogó pötty, és az azt követő lecsapott sarkú téglalap?
Ha volna ezekről valami általános leírás - amit kerestem de nem találtam - kérlek osszátok meg velem!
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- iKing.Hu - Apple Watch Ultra 2 - 49 mm - Használt, karcmentes - Gyári garanciás
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest