Hirdetés

Keresés

Hozzászólok Aktív témák

 • Tigerclaw

  nagyúr

  válasz Szemi88 #9 üzenetére

  Jó dolog az always on, de egyrészt nem tudni milyen lesz élőben, másrészt egy meglévő 4. gen esetén egyértelmű hogy nincs sok értelme váltani...de arra tippelek hogy az emberek többsége se telefont, se órát nem csak egy évre vesz. Attól hogy nekik éves a fejlesztési ciklusuk az én vásárlási ciklusom nem annyi :-)

  A Samsung Gear S3 esetén utálom egyébként pont ezt az always on megoldást, vagyis hogy két fényerő között ugrál. Gondolj bele hogy választasz egy szép analóg számlapot, hogy egy hagyományos órát imitálj és erre elkezd ugrálni a két fényerő között attól függően hogy épp ránézel, vagy olyan mozdulatot teszel. Ezzel teljesen lerombolja az illúziót. Sajnos nincs olyan beállítás ahol letilthatnám a két fényerő használatát. Remélhetőleg az Apple gondolt erre, bár náluk a szögletes forma eleve hátrány egy analóg számlapos óra utánzásához.

  Én továbbra is nagyobb üzemidőt várnék első sorban. Inkább lenne vastagabb, nehezebb, de legyen benne sokkal nagyobb akku. Persze az Apple évtizedes hagyománya hogy ha választani kell a méret, súly, teljesítmény és az üzemidő között, az utóbbi sosem lesz prioritás náluk. Láthatóan az óráikat is bebetonozták erre az egy munkanapos 18 órás dologra és ott is fog maradni, mert inkább vékonyítanak, teljesítményt növelnek, ha lehetőségük van, nem üzemidőt.

  Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel.

Hozzászólok Aktív témák

Hirdetés