- Motorola Edge 30 Ultra - a 200 megapixeles kérdés
- Egy óra, két rendszer
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Honor Magic V2 - origami
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Penguin95
senior tag
Én értem, hogy kell fejlődés, de azért a főzőlap üzemmódig nem kéne emiatt elmenni.
Szerintem épp elég lett volna ha csökkentik a fogyasztást az elődhöz képest, és legalább megtartják a mostani teljesítményszintet. Persze ebben benne van az is, hogy nem veszem figyelembe azokat, akik "bencsmárk" alapján vesznek bármit is, és még csak ki sem próbálják előtte.
Az Inteles párhuzamra annyit, hogy ott már jó ideje nem növekedett a teljesítmény úgy, hogy mellé drasztikusan emelkedjen a hőtermelés. Aztán lehet én nem követem az Intel munkásságát, de az utolsó ilyen bakira még a P4 korszakból emlékszem.
A Z4-ről meg szerintem nem kell mit mondjak, beszél helyettem az aláírásom.
-
tjb007
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó ÚJ Intel Core i3 10105F bontatlan dobozos processzor 3 év garancia 27% áfa
- ÚJ, 27% számlás! AMD Ryzen 7 7800X3D (96M Cache, up to 5 GHz) Processzor! BeszámítOK
- AMD Ryzen R5 5600G / 6 mag / 12 szál / IGP-s /Beszámítás OK!
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 8500G / 8600G AMD Ryzen 7 8700G / 7800X3D processzor 3 év garancia 27% áfa
- Ritkaság! Csere-Beszámítás! Intel I9 13900KS Processzor!
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L14 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- KAMATMENTES Részletfizetés Alienware DELL monitor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest