- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Netfone
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
Új hozzászólás Aktív témák
-
Brianiac
aktív tag
De jó
Eddig nem is tudtam az archívumról,a rádióban sajnos még csak 1 adást tudtam meghallgatni, most viszont letöltöm mindet
Szerk.: kvázi-tag lettem
[ Szerkesztve ]
Lumia 520
-
GALARDO
addikt
Kösz hogy feltöltöttétek (Bon3ss! ) az adásokat már vártam!
[ Szerkesztve ]
How would I describe myself? Three words: hard working, alpha male, jackhammer....merciless...insatiable. by: DS
-
bigmasterg
addikt
Végre.
Sajnos élesben sosem tudom hallgatni, az archívumot hallgattam, most megint lesz mit. -
HardRic
addikt
A Social Networkös nincs végig.
-
máyköl
veterán
Jók nagyon!
-
szentkuti11
addikt
Valaki tud segíteni?Hogy tudom felvenni az adásokat?Telefonom nem alkalmas felvételre a rádióból,de gépen lehet valamit varázsolni?
-
Jadro
veterán
válasz szentkuti11 #9 üzenetére
Akad egy rakás program amivel meg tudod oldani. Én pl Aimppal csináltam legutóbb. A webes streamet azon hallgatod és fel is tudod venni rögtön mp3-ba, vagy wavba is akár.
Samsung Galaxy S23 8/128 Green
-
rudymester
senior tag
Már hetek óta vártunk a frissített archívumra. Remélem megmarad a lendület és később már nem kell ennyit várni az adásokra illetve felkerülnek a hiányzó részek is.
Ezer köszönet a feltöltésért!!!
Retrofaktor, a régi játékok tárhelye (bemutatók, végigjátszások) - youtube.com/retrofaktor
-
tybsen
addikt
Sziasztok,
sajnos én sem tudom hallgatni a rádióműsort, de letöltöttem 2 adást (moto backflip illetve a zenetelefonokról szóló részt) és a kocsiban már meghallgattam őket 2x is :-)
Szóval nagyon jó a műsor, egy megjegyzés: lehet, hogy én vagyok nagyon geek, de szerintem túl rövid a műsor ahhoz (megvágva fél óra), hogy olyan alapvető dolgokat magyarázzatok, mint kapacitív, rezisztív, A2DP, natív kliens, stb.. Ugyanakkor a zenetelefonos részben meg elhangzanak a különböző telefon típusok, amikre úgyis csak azok emlékeznek, akik mélyen benne vannak a témában. Tehát: pontosabban kellene talán definiálni a hallgatói célcsoportot: VAGY olyanoknak szól, akik - mint én is - naponta nézik az összes mobilos oldalt és viszonylag mindennel képben vannak, alig várják, hogy új teszt jelenjen meg, perverz módon megnézik a youtube-os kicsomagolós videókat, és így tovább... :-) VAGY az a célcsoport, akinek fogalma nincs a dolgokról de érdeklődik a téma iránt. De a kettő összevegyítése a témához nem értőknek érthetetlen, a témával naponta foglalkozóknak meg nem is tudom.. nem unalmas, inkább kicsit idegesítő, vagy nem is tudom, nincs rá jó kifejezés. Mivel én inkább az előbbi csoportba tartozom, így folyamatosan azt éreztem, hogy csak fél óra a műsor és jöjjön már a lényeg. Súlyos másodpercek mennek el a telefonszám, sms, e-mail elsorolásával is, vagy a "most zene következik" vagy "visszajöttünk a szünetből" átvezető szövegek frappáns megfogalmazásával. A lényeg: a hozzám hasonlók (és szerintem a legtöbben mi vagyunk, akik hallgatják a műsort) információra éhesek és időpazarlás, ha olyan dolgokat magyaráztok el, amit tudunk illetve hosszú, frappáns átvezető szövegek vannak. Nem kellenek körmondatok, legyen kicsit "instantabb" a műsor ;-)
Ettől függetlenül tényleg jó hallani is Titeket :-)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tőzsde és gazdaság
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Autós topik
- Lexus, Toyota topik
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Házimozi haladó szinten
- Milyen SSD-t vegyek?
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Asszociációs játék. :)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- ÚJ AMD RYZEN 7 5800X 16x4.7GHz GAMER PC 32Gb RAM 1.0TB SSD RTX 3080 10GB GDDR6X WIN11 GAR!
- Logitech G923
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-10400F / 11400F + Új RTX 3050!!! GAR/SZÁMLA/BESZÁMÍTÁS/INGYENFUTÁR!!!
- 0 perces GameMAX Destroyer Tempered Glass WHITE házak számlával!
- Mind a új MAKULÁTLAN Apple MacBook Air 15" M3 2024 8GB RAM 256GB Magyar billentyű garancia2025.10.17
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest