Aktív témák
-
bkercso
nagyúr
válasz
nevemfel #504 üzenetére
De ha egyszer szerette azt a problémás egyént, akkor egyértelmű, hogy miért van most maga alatt.
Oké, le lehet írni neki kétszázezredszerre is, hogy ne foglalkozzon vele, hanem élje az életét, csak nem látom sok értelmét.
Attól szenved, hogy a nő nem olyan, amilyennek szeretné és amilyennek hitte (és amit megjátszott egy ideig). Igen, vannak is "hamis" emberek, akik eljátszák, aztán mégsem olyanok. De a szenvedést szerintem a csalódás és a bitroklási vágy okozza ilyenkor (a konkrét esetben nem tudom, és egyébként is véleményem).
-
bkercso
nagyúr
válasz
nevemfel #502 üzenetére
Szóval a lelki problémák szerinted nem problémák? Ha meghal valakid, az nem probléma?
Az eseményeket feldolgozzuk belül, halálkor - és szakításkor is egyfajta - gyászt él át az ember. De pl. a gyász nem probléma normál esetben, nem akadályozza az életvitelt.
Én a saját gerjesztésű pszichés problémákról írtam, hogy bár érzésre ezek is fenyegetőek, de nincs külső alapjuk. -
Eastman
addikt
válasz
nevemfel #384 üzenetére
Társadalmi megítélésében nevezhető talán "jónak" az aki nem öncélú és másokban semleges vagy boldogságérzetet kelt, és nevezhető "rossznak" az aki öncélú és másokban szomorúságot vagy dühöt ébreszt. Talán. A szubjektív érzések persze ettől a leírástól eltérhetnek.
...mert pl. erkölcsileg felmenthető-e az a közszereplő (társadalmi kirakatban élő), aki tegyük fel, a családjának lop? Ugye, hogy nem is olyan könnyű ez a kérdés?
Aktív témák
Hirdetés
- Gamer gép - komphone -tól vásárolt
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó Logitech Z5500 7.1 aktív sub 2db hangszóróval
- Újszerű Asus ROG Strix G16 G614 -16" WUXGA 165Hz - i5-13450HX - 16GB - 512GB - RTX 4050 -1,5 év gari
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest