Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• nkmedve

őstag

válasz Wajk #14 üzenetére

Ez nagyjából az iPhone 6-8 (4.7-es kijelző, jó nagy kávákkal) mérete is, ami még valamilyen szinten kompakt(abb)nak számít. Számomra ez a 140*70mm körüli méret még erős kompromisszumokkal belefér, de nem bánnám ha pár mm-el kissebb lenne mindkét irányban. Sajnos nem úgy néz ki, hogy sok ilyen telefon lesz már, nem a mi ízlésünk a norma. :)

• nkmedve

őstag

válasz Wajk #3 üzenetére

"Nem jött, egy darab sem kb."

A Galaxy S10e kb. akkora házmérettel rendelkezik, mint a régebbi 5"-os telefonok, és még esetleg az iPhone X/XS is szűkösen belefér ebbe (ezek viszont túl drágák). Én is valami kompaktabb telefont vennék (már nagyon rég egy 5S van, amihez képest minden mostani telefon hatalmas), és hosszú ideje az S10e az egyetlen ami kicsit is szimpatikus mérettel és tudással rendelkezik, csak ne lenne olyan ronda, és bár ne Samsung-féle támogatás járna hozzá. :D
    De összességében egyetértek, hogy nagyon kevés az olyan telefon ami ebben a méretkategóriában indul.

Más: Ez a hajtogatásos irány nekem személy szerint egyáltalán nem jön be, mindegy melyik irányba fordul a kijelző. Az eddigi összes ilyen készülék (leginkább prototípusnak nevezném, mert kész termékként nem tudom értékelni őket) összecsukva telefonnak túl nagy/vaskos, kinyitva pedig még egy mini 8"-os tablethez képest is túl kicsi a kijelző felülete, és valami nagyon furcsa és használhatatlan képarányuk van általában.
    Inkább hordozok magammal egy kompaktabb telefont állandó jelleggel, és amikor szükséges, berakom a 8"-os tabletet (ami jóformán bármilyen táskába/mappába befér), személy szerint jobban járok egy ilyen kombóval mint egy hajtogatható telefonnal ami minden szempontból túl kompromisszumos.

Új hozzászólás Aktív témák