Hirdetés
- iPhone topik
- Bemutatta az Apple az iPhone 15 telefonokat és két új órát
- Európai árat is kapott a Tecno Phantom V Flip
- Yettel topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Mobil flották
- Apple iPhone 14 Pro Max - sziget fesztivál
- Csúcskategóriás fotósként azonosítja magát a Xiaomi 13T
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
MikeWazowski
addikt
Remek.
[ Szerkesztve ]
A legtöbb férfi csak akkor tudja meg, mi a boldogság, amikor megnősül. Csakhogy akkor már késő.
-
válasz
MikeWazowski #1 üzenetére
Néhány évnyi siker után vélhetően ennek a márkának is meszeltek ezzel a lépéssel, mondjuk elég sok jel utalt már rá az utóbbi néhány hónapban, hogy valami nem oké. Nem tudom, miért gondolják, hogy az emberek tök ugyanolyan telefonokat akarnak venni más márkajelzéssel? Az OP legalább egyedi volt sok tekintetben, ezt fogják szépen lassan kiölni a brandből. Lehet, hogy más gyártó után kell néznem lassacskán.
[ Szerkesztve ]
Tavaly kissé zavart a bunkóságom, de 2023-ban végre változtattam a dolgokon. Már nem zavar.
-
Wow! Nagyszerű! Most aztán majd....
[ Szerkesztve ]
HARLEY-DAVIDSON Custom
-
juuzer
addikt
Most akkor a Rönók fognak kijönni OnePlus néven. Much wow.
Vamos a la playa.
-
válasz
Linkin1994 #3 üzenetére
A sok tekintetben nem jelenti azt, hogy mindenben. Szívesen.
Tavaly kissé zavart a bunkóságom, de 2023-ban végre változtattam a dolgokon. Már nem zavar.
-
válasz
Linkin1994 #8 üzenetére
Ennyi épp elég is, tekintve hogy a szoftvert leszámítva kábé minden gyártó hasonló portékat kínál manapság, a szoftver már maga a brand kis túlzással. A szabad rootolhatóság és bootloader nyitás, a mezőny egyik legjobb launchere, a két év háztól házig garancia, az erős közösségi támogatás, illetve a konszolidált árazás mind plusz érv a OnePlus brand mellett, ezek együttes megléte pedig tudtommal nincs meg másutt. Oppo kínál például ilyesmi kombót? Tudtommal nem... Erre írtam, hogy egyedi volt ez a brand sok tekintetben, az állításom nem csak a külcsínről szólt.
[ Szerkesztve ]
-
r3kh1t
csendes tag
válasz
Linkin1994 #8 üzenetére
Nálam egyik fő pont a OP-nál a fizikai némító kapcsoló, ha jól tudom ez sincs oppo-kon
-
juuzer
addikt
-
CptAdamica
veterán
Nem hiszem, hogy temetni kell emiatt a OnePlus-t. Ha az OP 7Pro-m elavul, ugyan úgy OP-t vennék, én elégedett vagyok vele még mindig, pedig már 2 éves telefon és továbbra sem kéne se Szarszung, se Appől fos, se Hüvej, se Xiaomi.
[ Szerkesztve ]
Megyen!
-
törölt tag
válasz
CptAdamica #13 üzenetére
Androidon ezek mindegyike VAN/VOLT nekem, és mindegyik más és más.
Persze nem a szánalmas verziókat vettem, hanem a csúcsokat.
És jók. Pont.
Mindegyik más szempontból.
Viszont aki mást mond, azelmebetegel van tévedve.
Hibája mindegyiknek van, és persze lehet, hogy a meghibásodásnál pont nálad van a hibás darab.'Egy ember halála: tragédia. Egymillió ember halála: statisztika.'
-
tixem
addikt
Ketten együtt talán összeraknak végre egy normális kameraszoftvert
Galaxy S21 Ultra ||| ( •_•) ( •_•)>⌐■-■ (⌐■_■)
Új hozzászólás Aktív témák
ma Eddig is közös szervezet alá tartoztak, most egyesítik kutatás-fejlesztési részlegüket.
- iPhone 7 32GB Silver/ Space gray 90% feletti akku
- Google pixel 7pro 12gb RAM/ 128Gb tárhely. Fehér/snow +4tok +4hydrogel fólia újszerű állapot
- Új Bontatlan iPhone 14 Pro 128GB Gyári Kártyafüggetlen Aktiválástól 1 Év Apple Garancia
- Új Bontatlan iPhone 14 128GB Gyári Kártyafüggetlen Aktiválástól 1 Év Apple Garancia
- iPhone X Kártyafüggetlen 100% akkumulátorral 64 GB
Állásajánlatok
Cég: Devops Team Kft.
Város: Budapest
Cég: Morgan Stanley
Város: Budapest